reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Volka ja jakbym mieszkała sama, bez M to garnki byłyby jak nowe... tylko mój chłop szaleje w kuchni i na początku roku też sobie kupił komplet garnków i patelni. A ja mu kupiłam deski do krojenia hihi
Jeszcze tylko noży porządnych nie mamy :/

reklama
Isia Asusowa to drugi koniec Polski dla Ciebie. Tam nie zdążysz dojechać na bank. U mnie w domu mówiło się że tam bociany zawracają:p
Baaardzo śmieszne :-p:-p:-p
Isia Białystok :blink:
dzastibasti ja poluje na "lano maść mamma mia" z ziaji- czysta lanolina, nie trzeba zmywać przed karmieniem i cena dużo atrakcyjniejsza niż bepanthen czy purelan.
Cocosh już się doczekałam poduchy:laugh2: fajna taka mięsista, tylko mam zastrzeżenia co do zapachu a'la nowy welurowy materac pod namiot :p także poducha idzie się wietrzyć, a ja na szoping:happy:

No i kupilam herbatki;) tak bardzo chcialabym karmic piersia, ze wyprobuje wszystkiego;) a w sumie nie wazne czy efekt bedzie prawdziwy czy raczej placebo-wazne zeby ten efekt byl;D

a gdzie kupic herbate z lisci malin?:)

na brodawki polecam bepanthen-niesamowita ulge przynosil:)

Arusiowa, dwa lata temu robiliśmy instalacje paliwową do agregatów w szpitalu w Białymstoku :)
No to rzeczywiście daleko od Katowic i mogę nie zdążyć dojechać z porodem hihi
Arusiowa a ile u Was kosztuje poród? Czy mają podpisaną umowę z NFZ?

Baaardzo śmieszne :-p:-p:-p
Isia Białystok :blink:
Asusowa U was żubry cały rok noszą zimowa szatę :p
Ja cały czas leżę bo rano też miałam jakiś skurcz :/
Tzn wstalam do ubikacji i przy okazji ogarnęłam szafę w łazience... tzn 3/4 rzeczy z niej wyrzucilam... bo były przeterminowane albo nikt ich nie używa w domu a po co to ma mi leżeć przez kolejne lata :(
Isia od razu skojarzyło mi się z takim obrazkiem z netu " poszłam umyć zęby przy okazji umyłam umywalkę toaletę i wannę. Mam ochotę na herbatę ale boję się wejść do kuchni" :D

Hej :)

Ja dzis taka jakas zamulona jestem :p nadrobilam wszystkie posty i tyle tego, ze nie wiem co komu odpisac chcialam :D

Cien super, ze wychodzisz do domku !

Ja ide do poloznej na 15:30 tak mi sie nie chce, ze masakra !!!! A pozniej jak moj pojedzie do pracy to sobie wypisze co zamowic w aptece, zeby to juz bylo z glowy :)

Wow Alabamka moje gratulacje najważnuejsze że córcia zdrowa i sama oddycha.
Cocosh oczywiście kciuki zaciśnięte za męża musi być dobrze.
Fanti w Białymstoku możesz nawet spotkać niedźwiedzia polarnego chodzą po ulicach więc zapraszam.
Isia Gołdap to faktycznie koniec świata. Apropo porodu w klinice prywatnej to wygląda tak że mają podpisaną umowę i za sn płacisz 1900 za cesarkę 2500. Jeszcze 3 lata temu za cesarkę płaciłam 2000.
Arusiowa a ja myślałam że ty jednak zdecydowałaś się państwowo rodzić.

reklama
No i kupilam herbatki;) tak bardzo chcialabym karmic piersia, ze wyprobuje wszystkiego;) a w sumie nie wazne czy efekt bedzie prawdziwy czy raczej placebo-wazne zeby ten efekt byl;D

a gdzie kupic herbate z lisci malin?:)

na brodawki polecam bepanthen-niesamowita ulge przynosil:)
Herbatkę możesz taką kupić w sklepie zielarskim lub np w gemini.
Jeżeli chodzi o herbatki laktacyjne ja piłam ich sporo i chyba działały polecam herbatkę medeli bocianek i do tego też kawkę z tego miałam. Poza tym trzeba pić duużo wody. Ja przy łóżku miałam zawsze butelkę i podczas karmienia popijałam.

Do góry