reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Alabamka dobrze, że mała jest silna. Szkoda, że lekarz nie przejął się krótką szyjką.

Cocosh mąż pewnie dużo spać będzie. Napisz o której jutro ma operację jak będziesz wiedzieć.

Ja stosowałam bephanten, maltan. Teraz chcę kupić purelan lub podobny z lanoliną. Tamte mi jakoś nic nie pomagały.

reklama
Dzastibasti Ja używałam bepanthen,nadaje się też do pupki. Ulgę przynosił, ale chyba większą przynosiły nakładki na sutki, inaczej nie dałam rady karmić, taki córa miała mocny uścisk.

Isia ja też leżę, coś mi za bardzo ten brzuch od wczoraj dokucza.I tak się zastanawiam jak tu z poziomu łóżka prasować, bo się dosłownie topię w tej górze ubranek.

Mala rozpycha sie jak diabli, brzuch jak na @ mnie boli a u gina wszystko ok bylo.

Isia no nie wiem nic.kardiolog moj jest za SN, ordynator jeszcze sie waha.a ginekolog wczoraj na oddziale mowil ze na dzisiaj 50:50 ale wiecej za cc przemawia bo : 1 cesarka, duże dziecko bylo, jesli na usg wyjdzie ze dziecko zas ponad 4 kg to na bank planowana cesarka.i jeszcze zalezy co potem kardiolodzy uznają.

Właśnie co do tej herbatki z liści malin w Irlandii położna poleciła kuzynce (niby wzmacnia macice i nie ma aż tak bolesnych skurczy pozniej)

A co do kremu to nie wiem[emoji14]bo ani ja ani kuzynka nie karmiące :D

No i muszę jechać do miasta sama :/ Ale to może i dobrze bo skocze sobie do lumpka przy okazji :D a z moim to się nie da... bo on do takich sklepów nie chodzi :/ może coś kupie fajnego

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja chyba nie umiem W telefonie kopiowac :p. Mialam pisac Alabamce: pocieszylas mnie kochana,ze tak dobrze znioslas druga cesarke,bo przewaznie slyszalam,ze po dtugiej jest gorzej ;). Jest wiec nadzieja dla mnie hehe. A jak dzidziulka? Ja dzis polatałam troche,bo dzieci tata do przedszkola odstawil. Bylam w banku i plusie i bibliotece,wiec mam z glowy. Teraz sie biore za zamowienie z gemini i garnki na allegro chce zamowic,bo juz mam swoje wyslużone :/.

Cień a co gin mówił na te bóle jak na okres? Bo ja też takie miałam od kilku nocy, na szczęście nie trwały długo. .. a wizytę mam na 17 20 i mam stresa :/
Narazie napisałam sobie o co chce zapytać lekarke podczas wizyty... żeby nic nie zapomnieć ;) i jeszcze muszę poprosić o receptę na lek na nadciśnienie dla M i antybiotyk dla Zuzki ;)

reklama
Dzastibasti ja stosowałam nakładki silikonowe avent na sutki i bardzo mi pomógły, a jak mala nauczyła się jeść to nie były już potrzebne. Już sobie takowe zakupiłam

Do góry