reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Też myślałam o tym żeby wysłać list ale najbliższą pocztę mam w miejscie żeby kupić kopertę i znaczek a od poczty do szefa mam 350m :(

Mój po ostatnim ,spotkaniu'z szefem nie jest chętny do spotkania :D bo mogłoby się to źle skończyć hah

Co do błota to nie nawidze ! Teraz mieszkam na dole domu WSZYSTKO się niesie do mieszkania wczoraj odkurzylam i dzisiaj znowu mam pełno piachu Na przedpokoju! Nie mówiąc że jedną wycieraczka jest za drzwiami wejwciowymi a ja sobie kupiłam następną przed swoje drzwi i nic to nie daje...

Ja mam sofe w sypialni usypiam na lewym boku budzę się albo na plecach albo na prawym boku :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cocosh kciuki zaciśnięte za Twojego Michała i za Ciebie, byś wszystko dzielnie z Marysią w brzuszku zniosła && :):)

Po wieści od Alabamki coraz bardziej do mnie dociera, że w każdej chwili możemy zacząć rodzić :) Tylko ciągle myślę co jeszcze potrzebuję, zabieram się za poprzeglądanie kartonów, bo tylko ciągle mi paczki przychodziły i tak je składam w jednym miejscu :)

A co polecacie do pielęgnacji brodawek? Chyba, że gdzieś już o tym było to poproszę mnie skierować w odpowiednie miejsce ;D:p

Eh kurcze miałam jeszcze echo serca. Mowil ze wrodzone jakies ogniska arytmi musza byc... Wiecej znowu tej arytmii jest niz bylo przez weekend.doktor zalamuje rece, bo wiecej nic mi dac nie moga.musze do porodu wytrzymać jakoś a potem dalej pod opieką mam byc i jesli nie będzie lepiej to fakt ten zabieg ablacji mnie czeka ... :-( w sumie mowil ze moglby mnie zostawić jeszcze w szpitalu ale jest to bez sensu mnie meczyc.bede miec jego nr w razie czego, ja sama tez czuje kiedy mi tetno skacze, mam sie pilnować. W razie czego doraźnie ten poprzedni lek jedna tabletke moge wsiąść. Czekam na obiad i na wypis i popytam dokładnie jeszcze co i jak ...

Moja mała zrobiła mi pobudkę po 3, pierwsze czkawka a potem zaczęła się kręcić, kopać i rozpychać. Nie wiedziałam jak mam się ułożyć, bo w każdej pozycji niewygodnie.
Na dodatek m jak wrócił wczoraj z pracy tak tylko zjadł i się wykąpał, i z powrotem jechał do pracy bo niby jakaś awaria. Nawet nie wiem o której wrócił, rano słyszałam jak wstaje do pracy.

Dzisiaj za to byłam już z młodą w sklepie, i u fryzjera bo grzywka jej już widoki zasłaniała. Zmachałam się strasznie, teraz popijam kawkę i myślę o 2 śniadaniu.

Cień jak byłam na szkole rodzenia to położna mówiła że u ciężarnych najwięcej wychodzi różnych chorób i trzeba je leczyć zaraz po żeby na ,starosc' nie mieć większych problemów :)
Kiedyś pisałaś że nie leczylas ?
Przez okres ciąży miałaś straszne skoki tętna więc będziesz musiała wziąść się w garść i się wyleczyć :* po porodzie!
Szkoda żebyś miała męczyć sie z takim cisnieniem/ tetnem
Trzymam &&& żeby wszystko było jak najlepiej do porodu ! :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cień Kochana... Ty to jesteś egzemplarz ;)
No nic trzeba mieć nadzieję, że do porodu jakoś wytrzymasz... a wiesz w końcu jak i kiedy Rodzisz?
Ja cały czas leżę bo rano też miałam jakiś skurcz :/
Tzn wstalam do ubikacji i przy okazji ogarnęłam szafę w łazience... tzn 3/4 rzeczy z niej wyrzucilam... bo były przeterminowane albo nikt ich nie używa w domu a po co to ma mi leżeć przez kolejne lata :(

Do góry