Asienka ale dzidzia juz duza . Ktory masz tydzien? Moi wazyli tyle w 36 . Bar Bra moj kot wczoraj w wozku spal hehe. A ja dzis wyspalam sie za wszystkie czasy!odespalam wczorajsza bezsenna noc . Cocosh mocno kciuki zacisniete! Isia ja mam hemoroida juz dawno!ale on sobie jest i mi nie przeszkadza narazie. Marcowa no,oby to oproznianie nie bylo czyszczeniem przed porodem .
reklama
marcowa 07
Fanka BB :)
Volka -Tego się boję, co dodatkowo potęguje stres i wzmaga moje odwiedziny w toalecie ale myślę, że po wizycie u gin. wszystko wróci do normy
elisse
Witam się i ja.
Córka jeszcze śpi, więc Was nadrabiam.
Powodzenia na wizytach.
Cocosh trzymam kciuki za męża, by jutrzejsza operacja była bezproblemowa.
Nie spodziewałam się, że już w styczniu zaczniemy witać nasze maluszki. Pora się w końcu zabrać za wyprawkę, pranie i prasowanie. Jak na razie nic nie ruszone.
Edit nieciekawie masz z tymi remontami :-/ w końcu musi wyjść słońce i będzie po Waszej myśli.
Asieńka dobrze, że już w domu. Odpoczywaj dużo.
Fanti jakie masz sny. Strach się bać..
Serduszko dużo siły życzę do chodzenia po lekarzach.
Córka jeszcze śpi, więc Was nadrabiam.
Powodzenia na wizytach.
Cocosh trzymam kciuki za męża, by jutrzejsza operacja była bezproblemowa.
Nie spodziewałam się, że już w styczniu zaczniemy witać nasze maluszki. Pora się w końcu zabrać za wyprawkę, pranie i prasowanie. Jak na razie nic nie ruszone.
Edit nieciekawie masz z tymi remontami :-/ w końcu musi wyjść słońce i będzie po Waszej myśli.
Asieńka dobrze, że już w domu. Odpoczywaj dużo.
Fanti jakie masz sny. Strach się bać..
Serduszko dużo siły życzę do chodzenia po lekarzach.
chrobek
Cześć
Niedawno wstalysmy z Hanią. Dziś zawozimy ją do mojej mamy i zostaje na noc, bo jutro rano jedziemy do Bydgoszczy na pogrzeb babci Michała.
Śniło mi się że kupuję kocyki w pepco i w sumie dziś po nie idę.
Fanti bym zapomniała wczoraj obcinalam paznokcie u stóp i nie było problemu.
Cocosh &&&.
Asienkakk piękna waga małego.
Niedawno wstalysmy z Hanią. Dziś zawozimy ją do mojej mamy i zostaje na noc, bo jutro rano jedziemy do Bydgoszczy na pogrzeb babci Michała.
Śniło mi się że kupuję kocyki w pepco i w sumie dziś po nie idę.
Fanti bym zapomniała wczoraj obcinalam paznokcie u stóp i nie było problemu.
Cocosh &&&.
Asienkakk piękna waga małego.
LilithGoth
Edit ja w Policach bede.miala.cc a Ty?
kamilaasami
Hey dziewczyny
kciuki zacisniete za cocosh, cień i asieńkę
ja rozpakować się nie mam jeszcze zamiaru 2 bite miechy przede mna ale dopadło mnie przeziebienie z jakas potworna infekcja gardła, byłam wczoraj u lekarza to przepisał mi azulan do płukania ale ... na nim jest napisane ze w ciazy sie nie powinno stosowac !! dzis na chusteczce krew zobaczyłam :/ nie wiem co robic, mecze sie strasznie
kciuki zacisniete za cocosh, cień i asieńkę
ja rozpakować się nie mam jeszcze zamiaru 2 bite miechy przede mna ale dopadło mnie przeziebienie z jakas potworna infekcja gardła, byłam wczoraj u lekarza to przepisał mi azulan do płukania ale ... na nim jest napisane ze w ciazy sie nie powinno stosowac !! dzis na chusteczce krew zobaczyłam :/ nie wiem co robic, mecze sie strasznie
CieńWielkiejGóry
No i do domu! !! Po obiedzie
CieńWielkiejGóry
Skoki tetna beda mam sie napić wtedy wody i usiąść i oddychać głęboko. W razie czego nr bede miec do kardiologa jakby często te skoki byly
reklama
Heyka. Ja też się witam,ale oczywiście też niewyspana.Tym razem synek obudził się po 4 i stwierdził że on jest wyspany i teraz będzie się bawił.Taka awanturę narobił ze oczywiście Emile wybudził a pozniej to już ja niemoglam zasnac i tak sie juz meczylam przez kolejne 2 h ...Rano oczywiscie nie mialam sily zawiez syna do przedszkola,ehh stwierdzilam ze skoro i tak sa teraz ferie a przedszkole pelni tylko dyzur to niech juz zostanie syn w domu do konca tygodnia,ja przynajmniej dluzej sobie pospie☺
Emilka ma pierwszą drzemkę,kończę jeść śniadanko,a jak sie obudzi to na zakupy.
Emilka ma pierwszą drzemkę,kończę jeść śniadanko,a jak sie obudzi to na zakupy.