reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Asienka ale dzidzia juz duza :). Ktory masz tydzien? Moi wazyli tyle w 36 ;). Bar Bra moj kot wczoraj w wozku spal hehe. A ja dzis wyspalam sie za wszystkie czasy!odespalam wczorajsza bezsenna noc :). Cocosh mocno kciuki zacisniete! Isia ja mam hemoroida juz dawno!ale on sobie jest i mi nie przeszkadza narazie. Marcowa no,oby to oproznianie nie bylo czyszczeniem przed porodem ;).

reklama
Volka -Tego się boję, co dodatkowo potęguje stres i wzmaga moje odwiedziny w toalecie ;) ale myślę, że po wizycie u gin. wszystko wróci do normy :-) :)

Witam się i ja.

Córka jeszcze śpi, więc Was nadrabiam.

Powodzenia na wizytach.

Cocosh trzymam kciuki za męża, by jutrzejsza operacja była bezproblemowa.

Nie spodziewałam się, że już w styczniu zaczniemy witać nasze maluszki. Pora się w końcu zabrać za wyprawkę, pranie i prasowanie. Jak na razie nic nie ruszone.

Edit nieciekawie masz z tymi remontami :-/ w końcu musi wyjść słońce i będzie po Waszej myśli.

Asieńka dobrze, że już w domu. Odpoczywaj dużo.

Fanti jakie masz sny. Strach się bać..

Serduszko dużo siły życzę do chodzenia po lekarzach.

Cześć

Niedawno wstalysmy z Hanią. Dziś zawozimy ją do mojej mamy i zostaje na noc, bo jutro rano jedziemy do Bydgoszczy na pogrzeb babci Michała.

Śniło mi się że kupuję kocyki w pepco i w sumie dziś po nie idę.

Fanti bym zapomniała wczoraj obcinalam paznokcie u stóp i nie było problemu.

Cocosh &&&.

Asienkakk piękna waga małego.

Hey dziewczyny

kciuki zacisniete za cocosh, cień i asieńkę

ja rozpakować się nie mam jeszcze zamiaru 2 bite miechy przede mna :p ale dopadło mnie przeziebienie z jakas potworna infekcja gardła, byłam wczoraj u lekarza to przepisał mi azulan do płukania ale ... na nim jest napisane ze w ciazy sie nie powinno stosowac !! :realmad: dzis na chusteczce krew zobaczyłam :/ nie wiem co robic, mecze sie strasznie :(

reklama
Heyka. Ja też się witam,ale oczywiście też niewyspana.Tym razem synek obudził się po 4 i stwierdził że on jest wyspany i teraz będzie się bawił.Taka awanturę narobił ze oczywiście Emile wybudził a pozniej to już ja niemoglam zasnac i tak sie juz meczylam przez kolejne 2 h ...Rano oczywiscie nie mialam sily zawiez syna do przedszkola,ehh stwierdzilam ze skoro i tak sa teraz ferie a przedszkole pelni tylko dyzur to niech juz zostanie syn w domu do konca tygodnia,ja przynajmniej dluzej sobie pospie☺
Emilka ma pierwszą drzemkę,kończę jeść śniadanko,a jak sie obudzi to na zakupy.

Do góry