nailie ale masz wysoką córunie, moj synek jeszcze niedawno nosil spodnie na 104
tą wagą aż tak bardzo bym sie nie przejmowała gdyby ta jej niejadkowość nie miała przełozenia na wyniki krwi, bo morfologie ma fatalną, a z anemią już walczymy od 8 m-cy i tak to człowiek kombinuje i się przejmuje jak to zmusic do jedzonka
kubusiowa fajnie ze udąlo się Wam odstawić nutramigen, zazdroszcze, u nas to niestety ewidentnie alergia, szkodzi jej nawet sladowa ilość mleka w gotowych produktach czy pieczywie, do tego alergia na jajka, marchewke, dynie, pietruszke, seler i jabłko, nawet sinlac ja uczula...
edit1989 u nas etap tylko mama trwa juz od 2 miesiecy, jak jestem z nia w domu sama to nic nie moge zrobic bo wisi mi caly czas przy nodze, dobrze że jest braciszek bo jak go widzi to z kolei meczy brata he he...Może nie warto za duzo myśleć zawczasu...Współczuję problemów, tak to jest że jak sie juz wali to na całego, oby szybko udąło się Wam ogarnać te remonty
cien fajnie ze w koncu do domu
cocosh nie jestem jeszcze w temacie, nie wiem jaka czeka operacja Twojego M, ale domyślam się że to coś poważnego, przykre to że tyle was stresu czeka na sam koniec ciąży, ale może to lepiej że teraz niz po porodzie, pozniej bedziecie mogli być już razem, trzymam mocno kciuki, uwazajcie na siebie
alabamka co to za niepoważny lekarz, ja to bym chyba takiego skarzyla, przy takiej szyjce nic wczesniej nie zrobic, najwazniejsze ze z Córunia wszystko dobrze, choc kruszynka bardzo