reklama
M pojechał dzisiaj 250 km od domu żeby przycisnac jeden przycisk i uruchomić jakąś maszynę... dzwonili do niego od 2 tyg że niby tak pompa nie działa a my ją montowalismy i żeby zobaczyć co się tam zepsuło... pojechał, zalał rury paliwem i przycisnal przycisk i działa ehhhhhhhh
Bez komentarza :/
KubusiowaMama
Fanka BB :)
maya25 jeeej... wspolczuje alergii u nas bardzo dlugi czas alergizowalo jajko, ale na szczescie tylko w bezposrednim kontakcie ze skora. Teraz tez niestety Maly dostal alergii, ale nie wiem na co.. podejrzewam zmiane wody bo na szczescie jest coraz lepiej mimo ze nic nie zmienialismy w diecie
dziewczyny, wierzycie w herbaty na laktacje? dzialaja? maja prawo dzialac? probowala ktoras z was? bo mam ochote zamowic tylko nie wiem czy to nie kolejny wymysl zeby tylko kase wyciagnac od zdesperowanej matki ;D
Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka
dziewczyny, wierzycie w herbaty na laktacje? dzialaja? maja prawo dzialac? probowala ktoras z was? bo mam ochote zamowic tylko nie wiem czy to nie kolejny wymysl zeby tylko kase wyciagnac od zdesperowanej matki ;D
arusiowa
Kubusiowa jeśli potraktujesz herbatkę jako placebo, czyli wmówisz sobie że działa, to i zadziała Na mnie działała
Fanti, młoda ależ wy macie sny
Ja normalnie chyba przez Alabamkę spać nie mogłam, jak się przebudziłam koło 3 to zasnęłam może koło 5... Analizowałam co mam, czego nie, gdzie rodzić ostatecznie (mogę "przebierać" między 2 szpitalami państwowymi i 2 klinikami prywatnymi).... Już myślałam że się przełamię i wstąpię do klubu nocnych b-boomowych lunatyczek, ale oparłam się pokusie Spałam potem prawie do 10, teraz siedzę oszołomiona i jakaś taka napuchnięta, nie wiem co ze sobą zrobić Pojechałabym do rossmana, ale czekam na kuriera z rogalem, na którego "namówiła mnie" cocosh... tzn. pokazała w swoich linkach za zakupowym i przepadłam bez reszty, mimo że chciałam przeznaczyć na ten cel max pół ceny. Ale co tam, jak dobie przypominam ból pleców z pierwszych miesięcy karmienia to myślę że warto zainwestować w porządny sprzęt Także cocosh myślę dziś o Tobie/ o was podwójnie Twarda bądź, nie miętka. Jutro będziesz tu miała pełen sztab ludzi trzymających kciuki za ślubnego !!
Fanti, młoda ależ wy macie sny
Ja normalnie chyba przez Alabamkę spać nie mogłam, jak się przebudziłam koło 3 to zasnęłam może koło 5... Analizowałam co mam, czego nie, gdzie rodzić ostatecznie (mogę "przebierać" między 2 szpitalami państwowymi i 2 klinikami prywatnymi).... Już myślałam że się przełamię i wstąpię do klubu nocnych b-boomowych lunatyczek, ale oparłam się pokusie Spałam potem prawie do 10, teraz siedzę oszołomiona i jakaś taka napuchnięta, nie wiem co ze sobą zrobić Pojechałabym do rossmana, ale czekam na kuriera z rogalem, na którego "namówiła mnie" cocosh... tzn. pokazała w swoich linkach za zakupowym i przepadłam bez reszty, mimo że chciałam przeznaczyć na ten cel max pół ceny. Ale co tam, jak dobie przypominam ból pleców z pierwszych miesięcy karmienia to myślę że warto zainwestować w porządny sprzęt Także cocosh myślę dziś o Tobie/ o was podwójnie Twarda bądź, nie miętka. Jutro będziesz tu miała pełen sztab ludzi trzymających kciuki za ślubnego !!
Serduszko1
To lekarz brzuszka nie widział czy głuchy że w ciąży jesteś? wrr jak czytam o takich sytuacjach to od razu mnie nerwy biora.... a Tobie dużo dużo zdrówkaHey dziewczyny
kciuki zacisniete za cocosh, cień i asieńkę
ja rozpakować się nie mam jeszcze zamiaru 2 bite miechy przede mna ale dopadło mnie przeziebienie z jakas potworna infekcja gardła, byłam wczoraj u lekarza to przepisał mi azulan do płukania ale ... na nim jest napisane ze w ciazy sie nie powinno stosowac !! dzis na chusteczce krew zobaczyłam :/ nie wiem co robic, mecze sie strasznie
jupiiiii!!!No i do domu! !! Po obiedzie
Najważniejsze ze wszystko w porządku...Witajcie, wpadłam na chwilkę, dziękuję Wam za gratulacje, urodziłam w 34 tyg, i tak, to u mnie lekarz stwierdził, że szyjka na 1 cm w 32 tyg to rewelacyjna długość! No to już mam tę rewelację. Torby nie dosyć, że nie miałam spakowanej, to jeszcze większość rzeczy niekupiona, wczoraj dopiero zamówiłam fotelik na allegro, dziś mąż odbiera. Powiem Wam, że po tej cesarce czuję się zdecydowanie lepiej niż po pierwszej, tak właściwie to dziś tylko odrobinę ciągnie mnie szew, normalnie siadam, wstaję, kładę się, chodzę.
yyyy.... no rzeczywiście bez komentarza....M pojechał dzisiaj 250 km od domu żeby przycisnac jeden przycisk i uruchomić jakąś maszynę... dzwonili do niego od 2 tyg że niby tak pompa nie działa a my ją montowalismy i żeby zobaczyć co się tam zepsuło... pojechał, zalał rury paliwem i przycisnal przycisk i działa ehhhhhhhh
Nie stosowałam herbatek, wiec w sumie chyba pora spróbowac i sie przekonacmaya25 jeeej... wspolczuje alergii u nas bardzo dlugi czas alergizowalo jajko, ale na szczescie tylko w bezposrednim kontakcie ze skora. Teraz tez niestety Maly dostal alergii, ale nie wiem na co.. podejrzewam zmiane wody bo na szczescie jest coraz lepiej mimo ze nic nie zmienialismy w diecie
Agiszonek
Alabamka dużo zdrowia dla was
Cocosh oby wszystko było dobrze
Ja dziś od rana przeszlam mały foch.
Strasznie ciężko mi się oddycha i nie wiem czy to brzuch twardy czy mały się przekrecil i wypina pupke. Staracie się spac na lewym boku? Ja coraz częściej budze się na plecach
Cocosh oby wszystko było dobrze
Ja dziś od rana przeszlam mały foch.
Strasznie ciężko mi się oddycha i nie wiem czy to brzuch twardy czy mały się przekrecil i wypina pupke. Staracie się spac na lewym boku? Ja coraz częściej budze się na plecach
Agiszonek
I nie wiem czy wiecie ale nam na szkole rodzenia mowili zeby od 36-37 tyg pić herbatki z liści malin. Ponoc wpływają bardzo korzystnie na tkanki miekkie i na przebieg porodu
reklama
nailie
Kubusiowa ja piłam ale nic mi nie pomogła, ale za to była przepyszna! Jakąś mio bio czy jakoś tak piłam. Potem próbowałam hippa, smak niby podobny, ale tamta lepsza
Młoda mama ja z l4 to zazwyczaj chłopa wysyłam
Maya oj alergii współczuję Córa ma po kim być wysoka, mąż ma ponad 190 cm wzrostu, także jak tak dalej będzie rosnąć to w przyszłości na obcasach sobie nie pochodzi
Cień super,nareszcie zjesz normalne śniadanie
Alabamka dobrze że córeczka duża i silna Teraz dochodźcie do siebie i zbierajcie siły.
Siwa oby decyzja była pozytywna
Fanti u nas też błoto wszędzie, to jedyny aspekt jakiego nie lubię w śniegu - kiedyś musi się roztopić
Edit ostatnio się właśnie zastanawiałam czy już uporaliście się z remontem, ale widzę, że jak już się za coś człowiek weźmie to 70 innych spraw wychodzi, ech...
Agiszonek ze 2 miesiące temu kupowaliśmy materac to "spec" nam powiedział, jak człowiek się budzi na plecach to znaczy że śpi na nieodpowiednim. Ja na lewym boku nie uleżę długo, za to na prawym bardziej, może tu jest kwestia tego, że inaczej niż plecami do świata nie usnę Na plecach też znów się budzę, a normalnie to nie uleżę, zaraz mi się ciężej oddycha
Nie pamiętam która z was pisała o tym żeby dzieci nie chwalić, ja się pochwaliłam brakiem wpadek bezpampersowych w nocy i o 4.30 mieliśmy pobudkę z rykiem, że dziecko nie zdążyło
Młoda mama ja z l4 to zazwyczaj chłopa wysyłam
Maya oj alergii współczuję Córa ma po kim być wysoka, mąż ma ponad 190 cm wzrostu, także jak tak dalej będzie rosnąć to w przyszłości na obcasach sobie nie pochodzi
Cień super,nareszcie zjesz normalne śniadanie
Alabamka dobrze że córeczka duża i silna Teraz dochodźcie do siebie i zbierajcie siły.
Siwa oby decyzja była pozytywna
Fanti u nas też błoto wszędzie, to jedyny aspekt jakiego nie lubię w śniegu - kiedyś musi się roztopić
Edit ostatnio się właśnie zastanawiałam czy już uporaliście się z remontem, ale widzę, że jak już się za coś człowiek weźmie to 70 innych spraw wychodzi, ech...
Agiszonek ze 2 miesiące temu kupowaliśmy materac to "spec" nam powiedział, jak człowiek się budzi na plecach to znaczy że śpi na nieodpowiednim. Ja na lewym boku nie uleżę długo, za to na prawym bardziej, może tu jest kwestia tego, że inaczej niż plecami do świata nie usnę Na plecach też znów się budzę, a normalnie to nie uleżę, zaraz mi się ciężej oddycha
Nie pamiętam która z was pisała o tym żeby dzieci nie chwalić, ja się pochwaliłam brakiem wpadek bezpampersowych w nocy i o 4.30 mieliśmy pobudkę z rykiem, że dziecko nie zdążyło