reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Asienka a wiadomo od czego taki skok cisnienia? Dobrze ze spadlo. Ale maly juz duzy w porownaniu do mojego 1700g kurczaka :D

Cocosh ciekawe czy uda Ci sie usnąć ;) wszystko jutro bedzie dobrze,mąż bedzie w dobrych rękach. Jak dlugo bedzie trwała operacja?

Barbra moj kot od razu sie wpakowal w ciuchy do prasowaniaj jak je zostawilam sobie na fotelu na nastepny dzien... Ale on to dziwny jest, bo i w upaly 30 stopniowe potrafi spac pod kołdrą ;)

Maya moja na normalnym mleku, a tez juz z pol roku w ogole nie tyje, tylko rosnie do góry. Spodnie juz na 104 musze kupować zeby byly dobre nogawki, tylko w pasie zawsze odstają,a tez niejadek z niej okropny.

Ja sobie elegancko zasnelam chyba jeszcze przed 22 i teraz siedze i sie gapie w sufit :sorry:

reklama
Bezsenność... No ale zasnelam o godz 20 więc nie ma się co dziwić :/
Od kilku dni w nocy boli mnie brzuch jak na okres. Dobrze, że dzisiaj wizyta.

Alabamka, serdeczne gratulacje :)

Nailie nie wiadomo :( ale przed ciążą też się zdarzały takie bóle głowy migrenowe z wyższym ciśnieniem, tylko odkąd jestem w ciąży to ciśnienie miałam w normie, tętno zawsze koło 100. Zobaczymy jak przez te parę dni będzie. Głowa dalej boli...

Kurczę, ale jestem niewyspana.. Zasnęłam ok 3 i juz sie obudziłam, bo musimy jechać pilnować naszego wykończenia mieszkania i dogadać jeszcze jakieś szczegóły z ekipami.. Koniec spania :(

Isia głupot nie gadaj tylko wracaj do nas.
Cocosh kciuki zaciśnięte i nie zamierzam puszczać do jutrzejszej wiadomość że już jest po wszystkim i jest ok.

Ja jestem mega nie wyspana. Marzy mi się jeden dzień snu. Ale jeszcze dwa razy takiego poranka i ferie!!!!! Dwa tygodnie laby :)

witam z rana:) synus jeszcze spi, wiec ja popijam kawe w lozku i nadrabiam forum:) chociaz ostatnio jakos mniej piszecie, latwiej jest wszystko nadrobic:)

isia kciuki za wizyte!

clodi, isia glowa do gory! :) nie ma co sie dolowac :* mam nadzieje, ze szybko Wam mina dolki:)

cocosh kciuki za Was:) na pewno bedzie wszystko dobrze:) czekamy na wiesci :)

maya no wlasnie ja nie potrafie sie nie pochwalic sukcesem synka bo jestem z tych osob, ktore zawsze chwala jesli jest za co:) taki typ;) a z Kubusia jestem niesamowicie dumna:)
a corcia dalej na nutramigenie? bo moj byl tylko 4 miesiace i okazalo sie ze alergia nie ma nic wspolnego z mlekiem i na szczescie moglismy wrocic na zwykle mleko modyfikowane:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Muszę zrobić sobie listę pytań o co muszę zapytać swoją lekarke... łącznie z prośbą o leki na ciśnienie dla M... i o mleko do szpitala czy dają dzieciom, czy mam mieć swoje, czy zabrać swoje ubranka, kocyk jakiś... No i kiedy rodzimy :) i przede wszystkim żeby mnie zbadala...
Aaaaa i jeszcze zrobił mi się hemoroid dosyć duży i jestem na procto glyvenol, ciekawe czy coś mi to da :/

reklama
Dzien dobry dziewczyny...ale wy tutaj skrobiecie, wczoraj chcialam Was nadrobic ale.to az ze 30 stron wiec nie dam rady przy moich czortach.

KubusiowaMama jak by moja corka spala to ja bym.kawy nie pila i yez bym.jeszcze spala :p korzystaj póki mozesz :p

Isia w szpitalach maja mleko dla noworodkow wiec raczej nie musisz miec.swojego, ewentualnie tylko swoja butelke, bo w szpitalach to.przewaznie butelka po tymbarku i na to nałożony smoczek.
W szpitalu powinna wisiec lista co daja dla ciebie i noworodka a co musisz miec koniecznie ze soba, ja to sobie fotke takiej listy zrobilam.

A u mnie ogolnie.ok, brzuch ciagnie caly czas i mam klucia w pochwie ale to ponac tylko oznaka skracajacej sie szyjki...zobaczymy co.na.to lekarz w srode ostatnia wizyta przed cc, a w piatek ide do laboratorium wyniki porobic na wizyte.
Szczerze to.com chcialabym zeby w koncu cos samo sie ruszylo bo juz chodze tzn turlam sie jak babunia... ale znajac moje szczescie bede sie tak turlac do dnia planowanej cc a ja chcialabym.juzzzzz

Do góry