reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Alabamka gratulacje!!!

Ja spac nie mogr bo zgaga mnie meczy strasznie i bol nog. Wypilam juz pół litra mleka i nic eh.

Co do pampersow to moj ma ponaf dwa latka i nadal w nim lata bo nie wie kiedy robi siusiu. A stresowac go teraz nie bede Na wiosne zaczniemy latac w majtkach.

Cocosh, na których oddziałach będzie leżał Twój mąż przed i po operacji? Spokojnej, przespanej nocy Wam życzę i trzymamy mocno kciuki od jutra! :)

Kustronka szczerze to nie wiem :) w czerwonym budynku Jana Pawła pawilon C . Tyle wiem. Chyba na oddziale chirurgii serca ale tam jest kilka takich podobnych oddziałów. Jutro napisze jak Miska przyjmą.

Mój kot lobuz mały jakimś cudem dostala się za drzwi gdzie mam już wyprane i wyprasowane ciuszki dla Grzesia i zasłonięte folią bo tam nie ma drzwiczek na tych półkach i zerwała folie całą w niektórych miejscach ją też przedziurawila i udaje że to nie ona cwaniara musialam na nowo wszystko teraz robić wrrr

Czuje sie dzisiaj jakos beznadziejnie, zero chęci do życia :hmm:. Normalnie chce mi sie płakać. Jutro muszę wstać o 7 mąż mnie zawozi do lekarza i syna na bal przebierańców, jak by nie miał wolnego nie wiem co ja bym zrobiła

Asienka jak tam u Ciebie? Wróciłaś do domu?

Uff my już w domu na szczęście, usg i ktg w porządku, łeb nadal boli, ciśnienie spadło do 130/90 t 105. Mały waży już 2570 :) mam mierzyć ciśnienie 4-5 razy dziennie i za 5 dni do prowadzącego, a jeśli wartości przekroczą 140/90 i nie będą spadać to znów na ip. W moczu białka na szczęście nie ma także żaden przedrzucawkowy się nie kroi chyba. Morfologia też ok. Obyło się bez szpitala :p
Cień trzymaj się tam dzielnie :)
Cocosh trzymamy kciuki od rana za Was razem z Natanem! Te u nóg też :)

reklama
Do góry