reklama
Alabamka gratulacje!!!
Ja spac nie mogr bo zgaga mnie meczy strasznie i bol nog. Wypilam juz pół litra mleka i nic eh.
Co do pampersow to moj ma ponaf dwa latka i nadal w nim lata bo nie wie kiedy robi siusiu. A stresowac go teraz nie bede Na wiosne zaczniemy latac w majtkach.
Ja spac nie mogr bo zgaga mnie meczy strasznie i bol nog. Wypilam juz pół litra mleka i nic eh.
Co do pampersow to moj ma ponaf dwa latka i nadal w nim lata bo nie wie kiedy robi siusiu. A stresowac go teraz nie bede Na wiosne zaczniemy latac w majtkach.
Mój kot lobuz mały jakimś cudem dostala się za drzwi gdzie mam już wyprane i wyprasowane ciuszki dla Grzesia i zasłonięte folią bo tam nie ma drzwiczek na tych półkach i zerwała folie całą w niektórych miejscach ją też przedziurawila i udaje że to nie ona cwaniara musialam na nowo wszystko teraz robić wrrr
clodi
Fanka BB :)
Czuje sie dzisiaj jakos beznadziejnie, zero chęci do życia . Normalnie chce mi sie płakać. Jutro muszę wstać o 7 mąż mnie zawozi do lekarza i syna na bal przebierańców, jak by nie miał wolnego nie wiem co ja bym zrobiła
Asienka jak tam u Ciebie? Wróciłaś do domu?
Asienka jak tam u Ciebie? Wróciłaś do domu?
asieńkakk
Fanka BB :)
Uff my już w domu na szczęście, usg i ktg w porządku, łeb nadal boli, ciśnienie spadło do 130/90 t 105. Mały waży już 2570 mam mierzyć ciśnienie 4-5 razy dziennie i za 5 dni do prowadzącego, a jeśli wartości przekroczą 140/90 i nie będą spadać to znów na ip. W moczu białka na szczęście nie ma także żaden przedrzucawkowy się nie kroi chyba. Morfologia też ok. Obyło się bez szpitala
Cień trzymaj się tam dzielnie
Cocosh trzymamy kciuki od rana za Was razem z Natanem! Te u nóg też
Cień trzymaj się tam dzielnie
Cocosh trzymamy kciuki od rana za Was razem z Natanem! Te u nóg też
reklama