natka90
Fanka BB :)
Wspolczuje Ja mam maly repertuar toaletowy juz za soba. Rano mi zoladek nie wytrzymal :/Mnie dzis tez mdłosc męczą okropnie a muszę wyksc do sklepu
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspolczuje Ja mam maly repertuar toaletowy juz za soba. Rano mi zoladek nie wytrzymal :/Mnie dzis tez mdłosc męczą okropnie a muszę wyksc do sklepu
Mnie kłuje jak sie szybciej zerwe z łózka albo gwałtownie porusze a niestety u mnie to czeste jest bo jak młody ma atak to szybko trzeba reagowac.mój powiedział, że pojedyncze ukłucia są normalne, a razie silniejszych bóli brać nospę. Mnie w pierwszej ciąży mocno bolał, nie wiem czy to może z powodu tyłozgięcia. Teraz ciągnie mocniej po dłuższym chodzeniu. Też na Duphastonie jestem.
A z mdłościami to ja tez raz mam raz nie. Wczoraj miałam wieczorem i dziś rano.
Natka, udanego usg, daj znać.
nie stresuj sieNatka oby same dobre wieści były z wizyty. Trzymam kciuki
Ja mam dziś usg ale dopiero po 19, więc jeszcze cały dzień. Już nie mogę się doczekać tej 19, bo zaczynam się stresować. Dam znać po wizycie
No to super wieściJuz po wizycie Wg usv 7 tydzien 1 dzien Serducho bije
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka