reklama
Agiszonek gratulacje! To prawie rowne dzieci bedziecie miec. Super. U mnie w poblizu zadnej ciezarnej . A ja juz po sesji. Dziewcxynie tak sprawnie poszlo a troche fotek nacykała. I w dodatku mowila,ze dzis wieczorem albo jutro rano juz beda zdjecia
Lewusek betablokery mi kardiolog powiedział, że powodują małą wagę urodzeniową dziecka i wywołują wcześniejszy poród. Zmienił mi wtedy lek na dopegyt - jest to lek na nadciśnienie dla kobiet w ciąży. Ponoć można go odstawić po zakończeniu karmienia piersią.
Lewusek
Fanka BB :)
Dopegyt mialam przy drugiej corce bo z kolei przy drugiej ciazy cisnienie mialam podwyzszone od poczatku ciazy .Dopegyt tez mam mnustwo skutkow ubocznych ale lepsze to niz np gestoza. Teraz cisnienie jest w miare za to puls wysoki .Zobaczymy co moj ginekolog powie i rodzinny.Zastanawiam sie czy wysoki puls jest wskazaniem do CC... Wkurza mnie ta bariera jezykowa bo lubie o wszystko wypytac. A tu pytam ale nie wszystko rozumiem i szlag mnie trafia .Lewusek betablokery mi kardiolog powiedział, że powodują małą wagę urodzeniową dziecka i wywołują wcześniejszy poród. Zmienił mi wtedy lek na dopegyt - jest to lek na nadciśnienie dla kobiet w ciąży. Ponoć można go odstawić po zakończeniu karmienia piersią.
Ja drzemke miałam godz.potem mama przyszła zabralysmy się za pierogi białe pranie dla Grzesia zrobilam ale z prasowaniem poczekam chwilę bo brzuch mi stwardnial trochę
Kciuki za wizytujace
Ja nie mogę doczekać się dziecka mam taką ochotę go przytulic
Wogole w dniu urodzin dziecka kuzynki mój był taki podekscytowany że znajomemu lekko przypadł auto bal się przyznać żeby mnie nie denerwowac ale w końcu powiedział i ustalilam że aby było bezpieczniej to do porodu po jedziemy taxi bo mam 2 znajomych i tak będzie lepiej hehe
Kciuki za wizytujace
Ja nie mogę doczekać się dziecka mam taką ochotę go przytulic
Wogole w dniu urodzin dziecka kuzynki mój był taki podekscytowany że znajomemu lekko przypadł auto bal się przyznać żeby mnie nie denerwowac ale w końcu powiedział i ustalilam że aby było bezpieczniej to do porodu po jedziemy taxi bo mam 2 znajomych i tak będzie lepiej hehe
reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny. Ona ma córeczkę ja bede miala chłopca wiec kto wie..... ja sobie dziś nakleilam tapy na brzuch by wzmocnić mięśnie. Swedzi mnie skóra i to powinno pomóc. Aplikacje na bóle pleców też są więc naprawdę skorzystajcie z pomocy fizjoterapeuty.