reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Agiszonek gratuluję :)

Fanti awaria wody tydzień to rzeczywiście długo. Bez prądu też byłoby ciężko.

Izik powodzenia na wizycie :)

Lewusek szkoda, że nie masz w okolicy polskiego kardiologa.

reklama
Obiadek sie gotuje a ja zjadlam ciasto ze smietana i zagryzam parowkami i ogorkami:)
Kupilam dzis staniki do karmienia bawelniany w rossmanie za 9 euro jeden.Jest oki na poczatek bo potem i tak bede zakladala normalne usztywniane.

Agiszonek gratulacje! To prawie rowne dzieci bedziecie miec. Super. U mnie w poblizu zadnej ciezarnej :(. A ja juz po sesji. Dziewcxynie tak sprawnie poszlo a troche fotek nacykała. I w dodatku mowila,ze dzis wieczorem albo jutro rano juz beda zdjecia :)

Lewusek betablokery mi kardiolog powiedział, że powodują małą wagę urodzeniową dziecka i wywołują wcześniejszy poród. Zmienił mi wtedy lek na dopegyt - jest to lek na nadciśnienie dla kobiet w ciąży. Ponoć można go odstawić po zakończeniu karmienia piersią.

Lewusek betablokery mi kardiolog powiedział, że powodują małą wagę urodzeniową dziecka i wywołują wcześniejszy poród. Zmienił mi wtedy lek na dopegyt - jest to lek na nadciśnienie dla kobiet w ciąży. Ponoć można go odstawić po zakończeniu karmienia piersią.
Dopegyt mialam przy drugiej corce bo z kolei przy drugiej ciazy cisnienie mialam podwyzszone od poczatku ciazy .Dopegyt tez mam mnustwo skutkow ubocznych ale lepsze to niz np gestoza. Teraz cisnienie jest w miare za to puls wysoki .Zobaczymy co moj ginekolog powie i rodzinny.Zastanawiam sie czy wysoki puls jest wskazaniem do CC... Wkurza mnie ta bariera jezykowa bo lubie o wszystko wypytac. A tu pytam ale nie wszystko rozumiem i szlag mnie trafia .

Agiszonek gratulacje!!
Duzo dzieciaczkow się rodzi u bas w ostatnich miesiacach. Doslownie szok. Z moich kolezanek to chyba z 8 albo i wiecej i kilka ma po mnie termin. Wiec bedzie wesolo.
Fanti biedny Oli.

Ja drzemke miałam godz.potem mama przyszła zabralysmy się za pierogi białe pranie dla Grzesia zrobilam ale z prasowaniem poczekam chwilę bo brzuch mi stwardnial trochę
Kciuki za wizytujace :)
Ja nie mogę doczekać się dziecka mam taką ochotę go przytulic :)
Wogole w dniu urodzin dziecka kuzynki mój był taki podekscytowany że znajomemu lekko przypadł auto :) bal się przyznać żeby mnie nie denerwowac ale w końcu powiedział i ustalilam że aby było bezpieczniej to do porodu po jedziemy taxi bo mam 2 znajomych i tak będzie lepiej :) hehe

Laski czy Was plecy też tak bolą??? Ja to za długo w jednej pozycji nie mogę być, a już o siedzeniu bez oparcia nie ma mowy.

reklama
Dzieki dziewczyny. Ona ma córeczkę ja bede miala chłopca wiec kto wie.....:) ja sobie dziś nakleilam tapy na brzuch by wzmocnić mięśnie. Swedzi mnie skóra i to powinno pomóc. Aplikacje na bóle pleców też są więc naprawdę skorzystajcie z pomocy fizjoterapeuty.

Do góry