reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Oj Izik masz racje bezcenne hehe, a tak rzadkie :)
Pociesze Cie po porodzie bedziemy takie chwile jeszcze bardziej doceniac :)
Dobrze że na wizycie wszysko w porzadku. ciekawe czy ja jutro USG bede miała

reklama
Cień cc jest operacją gdyż występuje przecięcie powłok skórnych, ale każde towarzystwo powinno mieć coś takiego jak katalog operacji. Ja jestem ubezpieczona w warcie i niestety cc nie występuje w katalogu, kasę dostanę tylko za urodzenie dziecka

Ja pracowała i przesądziła bo brzuch mam bardzo twardy :( mojemu się nie przyznam bo będzie zły :( cały worek wyprasowalam i ulozylam ładnie :) a przy okazji z jechalam za nisko zalążkiem i się oparzylam :( chyba będzie blizna :( teraz czekam na koleżanki sorki ale nie mam teraz siły odpisywac :(

Barbra bidulko pracowała ty i przesądziła się zalążkiem :rofl: odpocznij lepiej i trzymaj się z daleka od zalążka :-p bo jak nie od męża to od nas wirtualne baty dostaniesz za niestosowanie się do zaleceń lekarskich!

Izik hohoho, ja z moją teraz walczę zeby chociaz z godzinę wytrzymała, a pokłada się od 16 - jakby jej sie przysnelo to do polnocy bym miala ją na glowie :sorry:

Isia ech co zrobić, swiatek piatek czy niedziela, wlasnego biznesu trzeba pilnowac :/

Aliaolio jak juz sie rozpedzisz z tym sprzataniem to wpadnij i do mnie :rofl2: oczywiscie żartuje, a taki mam kryzys ze sprzataniem ostatnio ze jest syf nie z tej ziemi jak nie ogarne od razu kuchni czy prania. Do podlogi to ja sie nawet nie dotykam ;)

Cien jaką masc ci zalecil? Bo ja mam wrazenie ze cos mi jednak wyszlo... :baffled:

Serduszko ale bym sie wściekła, ciezarna sie "poswieca", jedzie bez jedzenia, picia a tu awaria? :sorry:

Volka to my czekamy na fotki ;)

Chrobek ja od poczatku ciazy nie siadam na siedzenia bez oparcia jak nie musze :sorry:

Fanti o daj spokoj z ta awarią wody. U nas najdluzej trwala ze 3 dni, ale wczesniej zapowiedzieli ze przez jeden problem bedzie wymiana rur na prawie calym osiedlu. Ale tak dlugo po swietach nie miec wody to koszmar.

Ja dzis o malo 2 drzemek nie zaliczylam, cos chyba wisi w powietrzu bo w dzien zazwyczaj nie spie... Oj gdybym tylko byla sama w domu, moze nareszcie bym sie wyspala, a tak to czekaja mnie kolejne 2-3 lata z oczami na zapalki:( chyba zaraz się z małą poloze,nie będę patrzec ze dopiero 19 czy ktoras

hej ja już po wizycie. z szyjką wszystko ok duphaston mam brać do 20 lutego wizyte mam 10 lutego. wg usg mam 31 tydzień. z małą wszystko w porządku ;)

Co poradzić, wczoraj walczyliśmy żeby drzemki nie było, o 20:00 coś wisiało w powietrzu. Poszła spać po 22:00, więc dzisiaj to olałam. Już powoli się rozbudza, i tak wiem, że spać nie będzie przynajmniej do 23:00.

Mojemu zapowiedziałam, że może kołyskę składać, ale nie wiem czy się za nią dzisiaj weźmie. No i planuję powoli torbę pakować, przynajmniej to co mam.

reklama
Nailie mówił ze w aptece cos dla kobiet w ciazy dostanę tylko mam spytac.na razie nie kupowałam bo przeszlo .

Kurcze czuje sie jak na początku ciąży jezeli chodzi o spanie, non stop oczy mi sie zamykaja, masakra.

Moja koleżanka będzie miec cc w przyszlym tygodniu jestem ciekawa czy fakt po 3 dobach ja puszcza...bo ponoc teraz tak trzymaja ...

Do góry