reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Do karmienia nie kupuję, mam jeszcze po karmieniu Hani. Trochę mi kasy szkoda na ten do karmienia. Bo na te moje cyce duże to drogie są te staniki, około 200 zł.

Chrobek ja teraz 33 tc :)
U mnie noc w miarę ok oprócz wstawania na siusiu i 2 dni kupki nie było :( ale już jest ok :)
Fanti to wspolczucia u nas raz nic nie napisali to chodzilam wściekła jak osa ale odkąd mieszkam w Knurowie to jest ok bo teściu pracuje w ciepłowni więc wiemy o takich rzeczach z dużym wyprzedzeniem :)
Do mnie mama dziś przyjeżdża pierogi robić i potem kolezanka wpada tzn dwie ta z Anglii i jej siostra w ciąży :)
Volka ja cierpliwie czekam na sesje od męża wiem że sobota odpada bo dzwonił mi że znajomi wpadna z 2 lata się nie widzieliśmy i też w ciąży :)
Ide jeszcze do łóżka bo jakas słabą dziś jestem :(

No mi za bardzo nie urosły cycki więc staniki mam ok ale muszę do karmienia sobie kupić że 2 mi wystarcza chyba co?
Ale poczekam z tym do momentu jak mi krążek wyciągnie czyli te 3 tyg przed terminem :)

No to super :) lekarz mi mówił że w przyszłym tyg to już że 2 kg będzie :) ja od wyjścia że szpitala przytylam 1.5 kg więc widać że szpital mi nie służy :p

reklama
Dzien dobry....ale naklepalyscie tych postow, nie nadrobie na chiny.

Ja od 7 nie spie odprawilam Alana do szkoly, zrobilam male zakupy bo wczoraj M zrobil dosc duze i nie musialam dzisiaj dzwigac...kupil tez malemu pare bodziakow jak by tego malo bylo hehe.

Dzisiaj czeka mnie sprzatanie i prasowanie...o dziwo skurczy na razie nie.mam, cala noc przespalam moze ze dwa razy sie obudzilam bo mi reka zdretwiala....

Dobra lece ogarniac ten burdel

Do góry