reklama
Juana@
Fanka BB :)
Izik ja teraz też walizkę pakuję na kółkach bo poprzednio miałam wielką torbę i ciężko było ją nosić. Tyle że mam zamiar w taką małą, podręczną się zmieścić.To na porodówce lezalam z babka co miała walizkę na kolkach i torbe podrozna a ja taka małą torbe, śmiesznie to wyglądało.
Bar- dobre wieści, ja się obawiam, ze mój mi jutro powie, ze cc będzie bo mloda nadal poprzecznie :/ z jednej strony żeber piąstki czuje a z drugiej kopie nóżkami. A ja się tak strasznie cc boje, juz wole naturalnie rodzic.
Może się jeszcze obróci. Ja też się boję cc. Ostatnio znajoma miała malucha ułożonego pośladkowo i lekarz powiedział że może rodzić sn tym bardziej że to drugie dziecko, albo że mogą spróbować obrócić główką w dół. Ostatecznie miała cc bo bała się obu tych metod i poszła prywatnie do ordynatora po skierowanie.
clodi
Isia jak ja byłam z Kasjankiem w szpitalu to zawirusowani mieli swoją toaletę swoje kosze oznaczone i było to jakoś odseparowane od innych dzieci ale warto mieć zapas płynu do dezynfekcji i co jakiś czas smarować ręce szczególnie przed posiłkiem, u nas wisiały koło toalety dozowniki z tym płynem ale warto miec swój bo jakoś jak tak sobie myślałam ze każdy jak wychodzi z kibelka go dotyka to ja wolałam go nie dotykać i smarować własnym
Bar mi gin w 30 tc powiedział ze dzidziuś idealnie ustawiony do porodu a kilka dni temu poczułam nóżki z prawej a głowę z lewej strony tak jakby sie w poprzek odwrócił , mam nadzieje ze to tylko takie złudzenie i dziecko na tym etapie już sie nie przemieszcza tak ostro.
Ty to naprawdę masz apetyt jak baba w ciąży, a najgorsze jest to że zawsze smaka zrobisz i od razu mi ślinka leci
Bar mi gin w 30 tc powiedział ze dzidziuś idealnie ustawiony do porodu a kilka dni temu poczułam nóżki z prawej a głowę z lewej strony tak jakby sie w poprzek odwrócił , mam nadzieje ze to tylko takie złudzenie i dziecko na tym etapie już sie nie przemieszcza tak ostro.
Ty to naprawdę masz apetyt jak baba w ciąży, a najgorsze jest to że zawsze smaka zrobisz i od razu mi ślinka leci
Sarna80
Fanti no i jak?
Isia ja pracuję w firmie farmaceutycznej na kontroli jakości. Ale tak naprawde ostatnio wiecej się obijam niz robię, tyle ze samo pojscie na 8 godzin przeraża, szczególnie gdy choroba rozbiera... ale zobacze jutro rano
Ci do toreb ja mam taką niezawielka podręczną podróżna.
No i mamy nowy boiler jutro elektryk. Posprzątać chatę i czekac na narodziny młodego wszyscy mi dziś mówili, ze brzuch mi opadł. Skurcze mam, ale bez regularnosci, chociaz sa co raz silniejsze. Ciekawa jestem czy dotrwam jeszcze kilka tyg. Jutro zaczyna mi się 36 tydz.
A ja papieru nie bede brała. Nigdy nie zdarzyło mi się żeby w szpitalu zabrakło. ..
Isia ja pracuję w firmie farmaceutycznej na kontroli jakości. Ale tak naprawde ostatnio wiecej się obijam niz robię, tyle ze samo pojscie na 8 godzin przeraża, szczególnie gdy choroba rozbiera... ale zobacze jutro rano
Ci do toreb ja mam taką niezawielka podręczną podróżna.
No i mamy nowy boiler jutro elektryk. Posprzątać chatę i czekac na narodziny młodego wszyscy mi dziś mówili, ze brzuch mi opadł. Skurcze mam, ale bez regularnosci, chociaz sa co raz silniejsze. Ciekawa jestem czy dotrwam jeszcze kilka tyg. Jutro zaczyna mi się 36 tydz.
A ja papieru nie bede brała. Nigdy nie zdarzyło mi się żeby w szpitalu zabrakło. ..
elisse
Sarna kto wie, czy jeszcze pierwsza nie urodzisz
Młoda mama przynajmniej trochę przytrzesz nosa szefowi
Fanti jak samopoczucie? Już trochę lepiej?
Manka ja to bym chciała się trochę polenić
Moja Lilka jeszcze nie śpi, w ciągu dnia zasnęła na moim łóżku i w gratisie zsikała się na nie :-/ Jak tylko uśnie, to też się kładę.
Cień powodzenia jutro.
Barbra ładnie urósł synek
Młoda mama przynajmniej trochę przytrzesz nosa szefowi
Fanti jak samopoczucie? Już trochę lepiej?
Manka ja to bym chciała się trochę polenić
Moja Lilka jeszcze nie śpi, w ciągu dnia zasnęła na moim łóżku i w gratisie zsikała się na nie :-/ Jak tylko uśnie, to też się kładę.
Cień powodzenia jutro.
Barbra ładnie urósł synek
clodi
No i zaczęłam myśleć o jedzeniu i przypomniało mi sie ze mąż pomarańcze kupił i już 3 pochłonęłam, ale pierwszy raz w życiu jadłam tak pyszne pomarańcze
reklama