reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bra zaraz Cie udusze ! Golabki to moje ulubione danie !! Mojego jesc 24 na dobe :D Az chyba zrobie w tym tygodniu :)

A Ty Bursztynek jak tam z remontem ? Widzisz jakies postepy ? :p

reklama
Bar bra mi tez wczoraj pani doktor powiedziała że jest mala ułożona glowkowo i ze juz sie nie przekreci bo glowka ciezsza niż reszta mi to nawet na rękę bo chce rodzić sn. Bolało i nadal boli mnie pod brzuchem normalnie lewej nogi noe moge podniesc do gory i okazalo sie ze mała na cos tam uciska ;/ ktoras z was pisała ze w pierwszej ciazy noe było problemu z tymi bolacymi biodrami. U mnie w 1 ciazy tez nie bylo takiego problemu a teraz normalnie jakby mi ktos noge chciał urwac ;/ Jutro rano ide zrobic morfologie i mocz a na 16 do swojego gina ehh znow mnie cos piecze tam na dole mam nadzieje ze falszywy alarm. Mała szaleje wlasnie w brzuchu mam nadziehe ze po urodzeniu nie bedzie miala takich śmiesznych godzin aktywnosci. A chcialam was zapytac czy ktoras sie orientuje o co chodzi z tym starzejacym lozyskiem? Ja teraz zauwazylam ze w dokumetach po wczoranszym badaniu mam wpisane II grupa. I niewiem o co chodzi.

Kamka mi lekarz powiedzial,ze na tym etapie lozysko stopnia 2 jest ok :). U mnie dzis ciezka noc. Dzieciaki budzily sie po pare razy i totalnie sie nie wyspalam a tu juz trzeba wstawac i ich do przedszkola szykowac. A na 12 jade dzis na sesje brzuszkowa aaaa musze sie podmalowac troche i wlosy ulozyc ;)

Volka a wy jako wielkopolska nie macie feri. Bo my tak i w przedszkolu ani jednego dziecka niema chociaz jest dyżur.

A ja nocka w miare poszłam spać o 21 razem z synem i usnełam jak kamień, obudziłam się o 3 jak mąż z pracy wrócił i teraz dopiero o 8 jak synek się wyspał. Więc jestem na 90% wyspana hehe.

Ja tez planuje jakieś fotki brzuszkowe ale na początku marca.

Ja dziś wstałam z nerwami. Wczoraj na naszym osiedlu pękła rura i kilka godzin bez zapowiedzi wody nie było. Trudno się mówi. awaria to awaria. Zawsze mam mineralna w domu to ostatecznie była. Od mamy przywiózłam sobie 2 butelki 5l zwykłej wody i tyle.
Skończył robić przed 16 jak na to zebranie szłam. Myślałam że to koniec. A dziś wstajemy a tu wody brak. Wyglądam przez okno a na końcu osiedla ciężki sprzet stoi wymieniają rury. Przecież można było wczoraj powiesic jakieś ogłoszenia cokolwiek. Dobrze że miałam te 2 butelki 5l to obiad martwilam ale znów do toalety nie ma.

reklama
Dzień dobry

Noc tragiczna, Hani idą piątki i często się budziła z płaczem.
Dobrze, że tego się później nie pamięta.

Bar ale dawno gołąbkow nie jadłam.

Co do torby do szpitala to mam taką zwykła mała, podróżna, tylko jeszcze jest pusta.

Bar ładna waga Grzesia, a w którym tyg Ty jesteś, bom na tel nie widzę suwaczka.

Kupiłam sobie wczoraj stanik, i jeszcze trafiłam na promocję, przeceniony z 139 zł na 69 zł, takie zakupy to ja lubię. A i rozmiar mi się zmienił, na mniejszy hehe.

Do góry