reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Młoda oby ten twoj szef pożałował że tak ciebie potraktował.
Jeżeli chodzi o wyprawkę to ja muszę tylko kosmetyki dla siebie wziąść, koszulę i tyle więc współczuję. szczerze jak przeczytałam na fp jaka jest wyprawka to się zastanawiam w ile to toreb trzeba się spakować.

Ja też dzisiaj laboratorium zaliczyłam, teraz leże i wyje tak mnie boli w tyłku, całe szczęście w piątek już mam mieć kule to mi ulży w bólu.

Śliczne te wózeczki z białym spodem, tez mi sie podobają ale ja mam po Kasjanie super praktyczny wózek bebeconfort wiec nawet nie szukam.

Kamila naprawdę??!! Nawet bym nie wpadła na to żeby papier zabrać:errr:. Przecież to jest wyposażenie szpitala tak jak pościel czy strzykawki

Mlodamama karma wraca :D Moze sie na nim odegra zycie za to, ze zachowal sie tak w stosunku do Ciebie i pewnie nie tylko do Ciebie ;)

Mialam sie brac za pranie ale nie wiem jak to rozdzielic :D bo to ni czarne ni biale i ni kolorowe :D na razie licze ile czego mam i czy to jest wystarczajaco :)

Mnie tez biodra od jakiegoś czasu juz bolą. W nocy jak sie budzę to muszę szybko wstać z łózka i je rozchodzić bo nawet jak sie przewroce na drugi bok to nic mi to nie daje i moge wyć z bólu... Dlaczego tak sie dzieje z tymi biodrami? Ja myślałam, ze to z racji mojego ciężaru i z tego, ze mamy straszny materac w sypialni o sprężyny mi sie wbijają w biodra... Ale aż tyle z nas ma z tym problem wiec to moze nie do końca moja wina tylko taki urok ciazy... Nie pamietam, żebym tak miała przy Zuzce...
Miałam dzisiaj isc na zebranie z zuchów, ale jak wstałam z łózka to cieżko mi było sie rozchodzić i M powiedział, ze pojedzie sam... Podobno w marcu maja miec nocowanie w harcówce zeby zobaczyc jak sobie dzieciaki radzą bez rodziców, potem ma byc wyjazd weekendowy z rodzicami a od 29 czerwca obóz dla zuchów na 2 tyg gdzieś w okolice Soliny, w Bieszczady...
Z 'ciekawych' rzeczy to Zuzka w poniedziałek idzie do szpitala do Zabrza na te badania zeby zobaczyc co jest z tym jej brzuszkiem... Trochę mi to nie pasuje bo do Zabrza mamy 30 km a szpital dzieciecy na ligocie 5 km od domu... No ale trudno :/ pewnie trzy razy dziennie będziemy kursować do Zabrza... Dobrze, ze to tylko trzy dni.
Mam pytańie do dziewczyn które leżały ze swoimi dziećmi w szpitalu... Czy dzieciaki po szpitalu miały jelitowke? Bo podobńo rożnie to bywa i niektóre dzieci juz w szpitalu łapią jakiegoś wirusa...

Mlodamama dobrze, ze załatwiasz sprawy z tym Twoim szefem.
Manka, a Tobie bardzo nudzi sie w domu?
Sarna a Ty gdzie pracujesz?
Jak rodziłam Zuzke w prywatnym szpitali w Bielsku to tam nic nie musiałam miec... Oprócz ręcznika. Nawet koszule do porodu dostałam jedńorazowa... A pojechałam tam z wielka walizka bo nie wiedziałam co bedzie mi potrzebne hihi teraz muszę sie dokładnie zapytać co muszę zabrac. A z drugiej strony szpital mam 5 km od domu wiec M moze byc u mnie nawet co 30 minut hihi

reklama
To mnie Volka pocieszylas ;) musimy wyjsc w środę ze szpitala bo M w czwartek jedzie znowu w Polskę a ja mam egzamin. Dobrze, ze ta lekarka u której byłam wydaje sie normalna... Muszę z nią pogadać i poprosić zeby zrobiła jej wszystkie badania w pon i wtorek, żebym w środę mogła wyjsc nawet na własne zadanie... Bo w czwartek mam egzamin na uczelni na ktorym muszę byc.... A jak Zuzka bedzie miała wirusa to i tak wole miec ją w domu niz w szpitalu....

Do góry