reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja juz po wizycie ...zrobila mi ekg i ukg serca i wszystko oki ale mam do jutra zalozony holter.Wynik z niego za dwa tygodnie wiec zobaczymy co dalej .

Załączniki

• 1453197902794.jpg
    1453197902794.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Ja mam mega stres dziś. Czeka mnie mało mile zebranie i już symulację rozmowy z mężem przeprowadziłam Ale boję się że na nic to wszystko bo nerwy wezmą górę i po mojej taktyce. Ale o tym może na innym wątku.

hej :)

Ja wczoraj cały dzień przespałam, chyb po tej dawce cukru po badaniu :p Badanie wyszło blisko górnej granicy, ale mieści się w normie, więc mój dzidziuś większy po tatusiu :D Toksoplazmoza też oki. Wieczorem Was podczytywałam, ale oczy mi się same zamykały i musiałam iść spać:)

Dzisiaj koleżanka mnie odwiedza co ma termin na koniec maja :D

Fanti ten zielony kolor fajny :D Ja nie przepadam za zielenią, ale moja ciocia ma cały zielony wózek (podobny odcień do tego co pokazałaś, przynajmniej na zdjęciu tak wygląda) i prezentuje się ładnie :D

Trzymam kciuki za badania i wizyty &&

Lilith dobrze, że Cie wypuszczają, ale nie szalej w domu :) Lepiej jeszcze odpoczywaj ile możesz :)

Lewusek trzymam kciuki za pomyślne wyniki holtera. Ja 2 lutego mam mieć zakładany.
Nie wiedziałam że przy tym nic z elektryka nie można. A tel? Nic nie mówili?

Mi się bardzo ta zieleń wózka podoba ale właśnie cena jak za używany dużą. podobne w tych kolorach na olx za 700 znalazłam Ale fotelik inny jakiś.

Ja juz po wizycie ...zrobila mi ekg i ukg serca i wszystko oki ale mam do jutra zalozony holter.Wynik z niego za dwa tygodnie wiec zobaczymy co dalej .
No to dziś masz dzień bez elektroniki.... :) tylko długo na te wyniki bedziesz czekac no ale co poradnia to inne zasady.
hej :)

Ja wczoraj cały dzień przespałam, chyb po tej dawce cukru po badaniu :p Badanie wyszło blisko górnej granicy, ale mieści się w normie, więc mój dzidziuś większy po tatusiu :D Toksoplazmoza też oki. Wieczorem Was podczytywałam, ale oczy mi się same zamykały i musiałam iść spać:)

Dzisiaj koleżanka mnie odwiedza co ma termin na koniec maja :D

Fanti ten zielony kolor fajny :D Ja nie przepadam za zielenią, ale moja ciocia ma cały zielony wózek (podobny odcień do tego co pokazałaś, przynajmniej na zdjęciu tak wygląda) i prezentuje się ładnie :D

Trzymam kciuki za badania i wizyty &&

Lilith dobrze, że Cie wypuszczają, ale nie szalej w domu :) Lepiej jeszcze odpoczywaj ile możesz :)
Dobrze że wyniki ok a z tym cukrem to dobrze że sie mieści w normie... a że przy gornej granicy co tam :) najważniejsza norma :)
Lewusek trzymam kciuki za pomyślne wyniki holtera. Ja 2 lutego mam mieć zakładany.
Nie wiedziałam że przy tym nic z elektryka nie można. A tel? Nic nie mówili?
Kuba jak miał holtera nie mógł telefonu tabletu nic.

reklama
Hej ja się dziś zmusiłam rano, żeby zrobić badania. Najgorsze dla mnie jest to, że nic nie mogę wypić, a wody nie lubię. W nagrodę kupiłam sobie pysznego pączusia :-p W ogóle zdziwiłam się, bo jakiś facet pomógł mi kurtkę założyć. Sam był z ciężarną żoną, to chyba wie, że czasem jest ciężko :ninja2: Chociaż spróbowałby buty założyć,czy skarpetki, kurtka to pikuś :sorry2: W ogóle to ostatnio dziwnie mi się śpi, zasypiam późno, budzę się przynajmniej raz w nocy nie wiadomo po co i wstaję jeszcze przed córką, kiedy zawsze było odwrotnie :sorry2:

Lewusek o to teraz zrobotyzowana jesteś, daj znać jak wyniki. Ja bym miała ogromną zagwostkę z tymi kolorami wózka, bo obydwa mi się podobają

Lilith który masz teraz tydzień ciąży? Ja miesiąc przed porodem miałam niemal codziennie regularne skurcze... Co potem okazało się że to nie wystarczy żeby były w regularnych odstępach czasu, żeby były regularne. Nawet nie wystarczyło na ktg że skakały do ok 60 ;) Jedyne zalecenie to była nospa, jak po nospie nie przechodzą tzn że to te porodowe

Kubusiowa też mam czasami takie bóle, ale jak się położę, to przechodzą. Skąd ja to znam, kupuję bo promocja :sorry2: co z tego, że za te pół roku promocja też będzie :rofl2:

Volka o, to z zebrą super. Ja teraz też jedyne co kupiłam nowego to rzeczy z lumpka i jak na złość tyle było fajnych rzeczy na pierwsze 3 miesiące, że żal było nie brać :sorry2: Co z tego, że większość pewnie przeleży w szufladzie,bo będzie mi wygodniej trzymać młodzież np w śpiochach :sorry:

Fanti a co Ty będziesz się przejmować ilu ludzi z takim wózkiem chodzi, bierz co Ci się podoba ;-) ;) Chociaż fakt faktem wielu producentów robi teraz podobne wózki. Jak kupowaliśmy nasz to może z 1 na naszym osiedlu jeździł, teraz co i rusz go widzę, chociaż teraz bym kupiła co innego :sorry:

Juana ja mam taki leżaczek, tylko bez daszku. Dla mnie ta opcja kołyski rewelacyjna, długo z niej korzystaliśmy. Jedyny minus - nie buja się sam, a na dywanie to już w ogóle ciężko :sorry:

No nic, trzeba się zwlec z łóżka i pojechać z małą do lekarza, nie lubię takiego kręcenia się jak już rano raz byłam w przychodni

Do góry