reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Hej laseczki. U mnie waga tez szybciutko do góry juz mam 12.5 kg na plusie wiec magiczna 80 przekroczona. Mam nadzieję, ze 15 kg n8e przekrocze, p4z6najmniej tak planuję. ..
Fanti bardzo mi sie podobaja texwozeczku xlandera tyle, ze ja osobiście wolę stonowane kolory, które się tak szybko nie brudzą. Maja one bardzo dobre opinie.
Lewusek mi przypadl do gusty ten szary wozeczek

reklama
Lilith to sie wysilili.... nie zmeczyli sie za bardzo? Tyle pracy przy Tobie mieli normalnie dali oni rade w ogóle aż tyle obowiązkow wykonywac??? Normalnie szok :/

U mnie ok, bez insuliny, dietę trzymam, ale nie tak rygorystycznie, bo po pizzy nawet cukier ładny miałam 123, więc jest ok. Jedynie co to chleb mi cukier podnosi, nie przekraczam normy ale jest blisko granicy.

Lilith w takim razie niepotrzebnie tam siedziałaś, skoro nic nic nie zrobili.

Też mam bujaczek brightstars po córce i jestem z niego zadowolona.

Ta dieta cukrzycowa lepsza na odchudzanie od normalnej :)

Lewusek ładny wózek :)

Volka śliczne ubranka :) ja nic nie kupuję. Mam 3 duże kartony ubrań :D teraz szafę muszę kupić :)

Mój mąż wczoraj na delegację pojechał i wróci dopiero w sobotę na urodzinki Lilci. Dziwnie mi było samej.

Wizyty udane wiec super. A ja mykam do pracy. U nas w domku zimno bo boiler wymieniamy. Skurcze niesystematyczne, ale są. No i w pracy panikuja, kto mi będzie poród odbierał. Haaa.
Lilith dobrze, ze do domku dla maluszka lepiej. A jak będą to skurcze porodowe to na pewno zauważysz. ..
A mnie jeszcze przeziebienie dopadło. .. od córci. .. dzisiaj mialysmy ciężki ranek ... ona zła ze ja tylko na 4 godz do pracy i ze z kolezankami za krotko sie widzi. Jak pozabranialam jej tabletu i telewizji to od razu aniołek. .. ale coz kara musi być nie bede dluchac hej fochow z rana... pa muszę mykac

Lilith a co z tym Twoim czopem? Mówili coś?
Volka no to wszystko jasne :) Ja Arka zaopatrywałam nie w lumpkach, bo też mam wrażenie że u mnie same ścierki do podłogi, co w używki na allegro takie wielopaki z UK czy USA nie do zdarcia. Nie wiem ile dzieci obsłużyły przed moim, ale potem jeszcze 3 koleżankom pożyczałam te ciuszki i wróciły do mnie niezmienione ;-) ;)

Za waszym przykładem nie oparłam się zamówieniu z apteki gemini, ale zrobiłam to pierwszy i ostatni raz. Nienawidzę tyle czasu czekać na przesyłkę :wściekła/y:Przy pomyślnych wiatrach dzisiaj do mnie przyjdzie bo na śledzeniu widzę, że jest mnie w mieście. Dobrze że żadnych leków ratujących życie nie zamawiałam bo przez tydzień kilka razy zdążyłabym kopnąć w kalendarz :-pU was też tak długo szło?

Witam się i Ja :)
Noc miałam bardzo mokrą :D dopóki nie usnelam co chwilę lało mi sie z cyckow musiałam w nocy zmienić koszulkę a rano znowu była mokra :/ mała mi pozycję zmieniła i cały czas ja czuje przy kości lonowej jakby zaraz miała wyjść czasami az mnie to boli...

Lilith to ci pomogoli w tym szpitalu ! Masakra...

Widzę żE od rana badania i wizyty ! :)

Bar powodzenia i lekarza

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
MłodaMama mi tak dwa tyg po porodzie tak się lało że z pielucha tetrowa między cyckami spalam, a rano pielucha jak bomba.

Do góry