KubusiowaMama
Fanka BB :)
Arusiowa, jak ja bym chciala zeby mi tez tak dzwieczal glos rozsadku;D bo u mnie to raczej przy uchu siedzi taki rozrzutny diabelek i ciagle podszeptuje, ze skoro wozka, lozeczka i innych rzeczy kupowac nie musze to moge zaszalec z ciuszkami... juz nawet na 74 i 80 potrafie kupic;D "bo promocja" ;D
A ja dzisiaj w nocy zaliczylam nieszczesliwa podroz do toalety od dlugiego czasu boli mnie lewy bok i bol promieniuje do nogi. Ogolnie ciezko sie wtedy rusza i chodzi. Ale dawalam rade. A dzisiaj w nocy po trzech krokach calkowicie stracilam czucie w nodze i sie przewrocilam:/ dzieki Bogu ze nie zdazylam na schody wejsc bo kto wie jak by sie to skonczylo ehh.. coraz bardziej zaczynam czuc, ze jestem w ciazy.
Lewusek ten szary wozek jest piekny!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A ja dzisiaj w nocy zaliczylam nieszczesliwa podroz do toalety od dlugiego czasu boli mnie lewy bok i bol promieniuje do nogi. Ogolnie ciezko sie wtedy rusza i chodzi. Ale dawalam rade. A dzisiaj w nocy po trzech krokach calkowicie stracilam czucie w nodze i sie przewrocilam:/ dzieki Bogu ze nie zdazylam na schody wejsc bo kto wie jak by sie to skonczylo ehh.. coraz bardziej zaczynam czuc, ze jestem w ciazy.
Lewusek ten szary wozek jest piekny!
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka