reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Arusiowa, jak ja bym chciala zeby mi tez tak dzwieczal glos rozsadku;D bo u mnie to raczej przy uchu siedzi taki rozrzutny diabelek i ciagle podszeptuje, ze skoro wozka, lozeczka i innych rzeczy kupowac nie musze to moge zaszalec z ciuszkami... juz nawet na 74 i 80 potrafie kupic;D "bo promocja" ;D

A ja dzisiaj w nocy zaliczylam nieszczesliwa podroz do toalety:( od dlugiego czasu boli mnie lewy bok i bol promieniuje do nogi. Ogolnie ciezko sie wtedy rusza i chodzi. Ale dawalam rade. A dzisiaj w nocy po trzech krokach calkowicie stracilam czucie w nodze i sie przewrocilam:/ dzieki Bogu ze nie zdazylam na schody wejsc bo kto wie jak by sie to skonczylo:( ehh.. coraz bardziej zaczynam czuc, ze jestem w ciazy.

Lewusek ten szary wozek jest piekny!:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Arusiowa no wlasnie jak blizniaki sie urodzily to myslelismy,ze albo juz dzieci nie bedzie albo sie postaramy o córę(gdyby to bylo takie proste heheh) i plwydawalam ciuszki a teraz jak mam sie tych osob prosic to dziekuje bardzo,ale wkekszosc garderoby ok,95% kupilam w lumpie albo od kogos,wiec w sumie duzo na ciuszki nie wydalam. A to dzisiejsze łupy za całe 15 zł :D

Załączniki

• 1453194224762.jpg
    1453194224762.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 1453194327420.jpg
    1453194327420.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 63
Hej dziewczyny witam się prawie rano. Widzę dziś dzień badań ja właśnie wróciłam z laboratorium musiałam jakieś badania związane z wątrobą zrobić. Niby przy insulinie trzeba. Jeżeli chodzi o bujaczki to ja mam dwa taki zwykły i taką huśtawkę hybrydową Bright Starts- bardzo fajna. Lilith bardzo fajnie że już idziesz do domku ale dziwne że nic ci na te skurcze nie dali. Cocosh super że się odezwałaś trzymam kciuki za męża i jego szybki powrót do zdrowia. Dobrze że z Marysi serduszkiem wszystko ok. Coś miałam jeszcze napisać ale oczywiście zapomniałam jak wróci mi pamięć popełnię kolejny wpis. Acha ja przytyłam w miesiąc 500 gr aż ciężko mi uwierzyć bo w pierwszej ciąży miesięcznie tyłam po 4 kg. Normalnie chwała ci dieto cukrzycowa.

Lilith a co lekarze mówili na temat tętna dziecka??? Co jest powodem takich skoków tętna??

Kubusiowa uważaj na siebie...
Volka fajne łupy :)
Arusiowa fajny ten leżaczek :)
Lewusek i jak tam u kardiologa? wiesz cos??

Arusiowa no wlasnie jak blizniaki sie urodzily to myslelismy,ze albo juz dzieci nie bedzie albo sie postaramy o córę(gdyby to bylo takie proste heheh) i plwydawalam ciuszki a teraz jak mam sie tych osob prosic to dziekuje bardzo,ale wkekszosc garderoby ok,95% kupilam w lumpie albo od kogos,wiec w sumie duzo na ciuszki nie wydalam. A to dzisiejsze łupy za całe 15 zł :D
Volka gdzie ty takie cuda wychaczyłaś :) u mnie w lumpie to takie szmatki że do podłogi się tylko nadają a nie dla dziecka

Missoni ja 300 gramów w miesiąc przytyłam na tej diecie hehe.
A jak Twoje cukry?
Fajnie z tym tyciem co nie? Ja miałam problem z cukrami na czczo teraz na insulinie jest już ok. Poziom 86. Właśnie wczoraj byłam na wizycie w poradni i pani dr była zadowolona wynik badań krwi też ok więc będzie dobrze. Ale dietę trzymam rygorystycznie niestety. A jak u ciebie?

reklama
Kamila te kompleciki to akurat od jakiejs babki,ktora wystawila je na grupie na fejsbuku ;). Po lumpach juz nie latam to teraz tak zaczelam kupowac hehe.

Do góry