reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witajcie, ja dziś po ciężkiej nocy - mąż chrapał jak smok ;)
Wyprawiłam Hanię do przedszkola, dzisiaj bal karnawałowy więc dużo emocji od rana :)
Lewusek z małych miejscowości polecam Kuźnicę, ale nie wiem czy to nie za daleko dla Was.
Fajne wózeczki, rzeczywiście tych zaokrąglonych teraz sporo na mieście widać.
Ja znalazłam fajny leżaczek ale cena nowego strasznie wysoka, będę czatować na jakąś okazję na używany.

reklama
Ja ide dzis dzieci odprowadzic. Dam odsapnac tesciowej i przy okazji ciuszki odbieram od jednej babki,bo wczoraj jeszcze dwa kompleciki wyhaczylam ;)

Siedze i czekam u kardiologa .Ledwo doszlam... Slabo mi co chwile sie robilo.U nas dzis -12 wiec tyle dobrze bo chociaz mroz mnie troche orzezwia. Jeszcze spowrotem dojsc i wdrapac sie na 5 pietro :(

Hej witam sie i ja.
Noc średnia tragedii nie bylo. Kubus kończy śniadanko. Mąż poszedł z psem do weterynarza na szczepienie i ogólnie sprawdzić czy jest ok z nią. Ja się zaraz zbiore w sobie i zacznę ogarniać... Potem żelazko pojdzie w ruch. Dzis mam zebranie w szkole. Oceny na semestr będą omawiane. Ale Seba nie ma problemów z nauka wiec mogę buc spokojna...

Piszecie o snach. Mi się ostatnio ciągle sni ze albo czop odchodzi albo juz rodze... Ciągle to samo hehe. . .
Ja się musze rozejrzeć za lezaczkiem. Jak mąż pojdzie do pracy to na spokojnie zasiądę i poszukam czegoś... Jak mi chłopcy dadzą :-) :-)
Miłego dnia kobiety!

Lewusek - mam bardzo podobny :) w szarościach (zdjęc nie mam, bo jest u babci na balkonie, u nas na razie jest totalny brak miejsca a w sumie to nie wiem gdzie ja go bede trzymac jak już bedzie potrzebny, bo nasze mieszkanie jest mega małe, a ja jeszcze w domu pracuje :p )

Co do snów to nic w nich o dziecku ani o porodzie do tej pory nie bylo, najwiecej mam niegrzecznych snów :p ale z tego moje kochanie sie cieszy, bo nad ranem wskakuje do niego i robie mu miłe pobudki :p

Witam sie z rana
Fanti fajny wózek mi sie podoba :)

Ja juz po sniadanku i ktg, czekam wlasnie na.obchod.... dzisiaj skurcze byly do 50tki... tetno mlodemu skakalo ze 190 do ponizej setki. Mam nadzieje ze.puszcza mnie do domku

Fanti oryginalny zestaw kolorystyczny tego x-landera ;-) ;)Ale cena wysoka jak na używkę. Przykładowo na tosi za równowartość jest nówka (4 pierwsze kolory), tyle że bez akcesoriów i fotelika http://www.sklep-tosia.eu/x-lander-x-pulse_p2483

Volka mówisz kolejne ciuszki wyhaczyłaś :-pTak mnie zastanawia co się stało z garderobą bliźniaków? Pooddawałaś? Bo jeśli trzymasz to teoretycznie powinnaś mieć i tak dwa razy tyle ciuszków ile potrzebujesz :-p
Patrząc na wasze poczynania, aż się dziwię swojej wyprawkowej powściągliwości, bo za każdym razem jak mnie coś podkusi to zaraz w uszach dźwięczy mi głos rozsądku: "Kaśka i tak masz tego tyle po Arku, że nie zdążysz wszystkiego założyć, odłóż to..."

serduszko powodzenia w poszukiwaniach leżaczka. Dla leniwych polecam hybrydowy samobujający się :-pJa mam coś takiego tylko ze starszych serii http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-hybrydowy-biedronka-60338-i5633984062.html

cień może lepiej skocz chociaż do rodzinnego skonsultować te krwawienia? Nomen omen często wizytujesz tą toaletę :laugh2:także o krwawieniu przez zaparcia raczej nie ma mowy.

reklama
Do góry