reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już godzinę sobie leżę i patrze w sufit. O 9 mialam iść na badania ale chyba pójdę wcześniej. Krew i mocz. Wczoraj zaczęłam się pakować fo szpitala i pracować ciuszki. Od okulisty dostalam wskazanie do cc i nie wiem co robić. Omowie to z lekarzem na wizycie 30 stycznia
A w niedziele przyjeżdżają moi rodzice i zobaczą się po raz pierwszy z przyszlymi treściami.

reklama
[QUOTEia1982, post: 13661686, member: 159240"]Dzień Dobry :) Jak Wam minęła noc? Pisalyscie kiedyś o snach. Mnie się nic nie śni. Tzn podobno zawsze się coś śni ale ja tego nie pamiętam ;)
My trochę jeżdżenia dzisiaj mamy, może uda się nam wstąpić do hm po ciuszki dla Malego ale znając życie to nie będzie czasu....
Muszę jechać pobrać krew, o kurcze zapomniałam o moczu :/ trudno najwyżej mocz zawioze jutro prywatnie...
No i ZUS i urząd miasta nas czeka... pewnie koło południa zjedziemy do domku... Zuzke musimy wcześniej dzisiaj odebrać, bo biedna wczoraj ani nie miala chwili na zabawę w domku a po południu ma harcerzy... No i od czwartku zaczynamy basen...Dobrze, że M jest w domu to pomoże mi wszystko ogarnąć...[/QUOTE]
Ja to spaxc nie mogę. Sny mam czasem naprawdę dziwne. Do tego stopnia że już nie raz się sprawdziły. Czasem myślę że mam jakieś dziwne predyspozycje do przewidywania sytuacji i zdarzeń

Witam sie i ja z ranka .
Wlasnie wstalam i musze budzic Paulinke do szkoly .Potem szybko na 8.15 mam byc w centrum u Kardiologa. Ciekawe jak sie dogadam no ale coz...damy rade .
Od piatku szukamy z moim noclegow nad morzem w domkach .Ciezko troche bo czasem ceny z kosmosu .450 albo i lepiej .Na razie znalazlam w Mielenku i paru innych i powysylalam zapytania . Lepsze te male miejscowosci bo mniejszy tlok na plazach tym bardziej z wozkiem.

Lewusek zobacz sobie domki Pobierowo, Warszawska 9... super domki, ja tam kiedyś jeździłam chyba 3 lata pod rząd a teraz drugi rok z rzędu jedzie tam moja mama. I blisko centrum, a jednocześnie w spokojnej okolicy. Do morza i sklepu też blisko.

Dzień dobry :)
Właśnie myślałam o tobie lewusek że coś dawno Cię nie było tu.
Pobierowo mi się osobiście nie podoba bo bardzo rozciągnięta wieś ale Niechorze już lepsze bo bardziej w kupie wszystko a też mała miejscowość blisko plaży wszytko.
Ja znów dziś całą noc w pracy i potem gości u mamy przyjmowałam he he. znów zmęczona wstaje .
Miłego dnia dziewczynki

Lewusek zobacz sobie domki Pobierowo, Warszawska 9... super domki, ja tam kiedyś jeździłam chyba 3 lata pod rząd a teraz drugi rok z rzędu jedzie tam moja mama. I blisko centrum, a jednocześnie w spokojnej okolicy. Do morza i sklepu też blisko.
Wysle zapytanie ale na 6 osob maja tylko jeden domek. Z nami jedzie jeszcze jedna córka z "chlopakiem" he he

Fanti bo Lewusek przez weekend szukal wózka i noclegu nad morzem he he .
W polsce znalezlismy wózek ale jak juz dogadalismy transport to sie okazalo ze tych kolorow ktore nam pasują nie ma i sa szyte dopiero .Mam czekac do czwartku lub przyszlego tygodnia .Szlag mnie trafi .A wozek taki ...jeden z dwoch kolorow

Załączniki

• 1453184405696.jpg
    1453184405696.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 51
  • 1453184419822.jpg
    1453184419822.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 50
Ja po wizycie. Moja Ninusia waży 1460 g, wszystko w jak najlepszym porządku u niej. Moja szyjka 3cm- długa i zamknięta. Z usg termin porodu mi dzisiaj wyszedł 2 kwiecień :-D Z gorszych wiadomości to przez miesiąc przytyłam aż 4,5 kg i lekarz kazał trochę dać na wstrzymanie (słodycze):szok: Mówił, że przez tak szybki przyrost wagi może ciśnienie rosnąć i już nie będzie tak fajnie. Nogi mi strasznie dziś spuchły, a gdzie tam jeszcze do końca...Następna wizyta 10. 02.
Umnie tez termin wychodzi różnie 27.03 . 31.03 i 4.04
Aleja raczej obstawiam że będzie to marzec.
Ha przez miesiąc przytyłam prawie 3 kg. A narazie plus 9.5 kg Więc makabra

Fanti bo Lewusek przez weekend szukal wózka i noclegu nad morzem he he .
W polsce znalezlismy wózek ale jak juz dogadalismy transport to sie okazalo ze tych kolorow ktore nam pasują nie ma i sa szyte dopiero .Mam czekac do czwartku lub przyszlego tygodnia .Szlag mnie trafi .A wozek taki ...jeden z dwoch kolorow

Ja byłam zakochana w takich wózkach.. nic innego nie dopuszczałam nawet do myśli, że może być.. zwłaszcza kolorystycznie.. ale jak na mojej wsi już 5 takich zobaczyłam i nic innego to mi się odechciało.. :( Teraz szukamy coś w czerwieni.. lub zieleni.. choć nadal mi się takie jak twój podobają..
I jak szukaliśmy używanego takiego żeby tańszy był bo spacerówkę i tak mam wybraną inną to nigdzie nie było.. a teraz jak zrezygnowałam w związku z tym "tłokiem" to co raz używane się trafiają za fajną cenę..

reklama
Do góry