reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Jeju Lilith... Trzymaj się tam!
Natan w 32t3d waży 2049 już :) a ja 100 :(
W butach i ciuchach :p cesarka 8.03 :D czyli w urodziny mojego Kamila hehe będziemy mieli prezenty :D aha, jak zaczęłam marudzić, że ledwo chodzę to powiedział, że ciąża to nie jest fizjologiczny stan. I że dużo przytyłam :(

reklama
Fanti, jak w odwiedzinach? Kiedy zamierzasz wrócić do pracy?
Cocosh, a jak sytuacja u Was wygląda? Ja ubranka z next zamawiam na 56- długi rękaw body i śpiochy po 3 sztuki.... muszę się zorientować jaką mają tam rozmiarowke...
Serduszko, jak Kubuś?

Właśnie dzwoniła moja mama, że jedzie ze swoją siostra nad morze 18 czerwiec- 2 lipiec i zabierają Zuzke...

No ale wczoraj przyszlas i tez mialas skurcze i od tamtej pory nic Ci nie dali na wyciszenie tych skurczy? Co to za szpital? Matko kochana! Isia gratulacje z 4! Asienka to piekna waga malego!

Lilith a te skurcze regularne? Bo ja z takimi do porodu przyszlam.. trzy dni
później mialam synka w ramionach:)

Isia ja z nexta najmniejsze bralam 62 bo na 56 troche bylo mi kasy szkoda;) nie wiem czy masz cos z h&m-bo rozmiarowke maja bardzo zblizona:)

Asienkakk a ile lacznie przytylas ze stwierdzil ze duzo? Kiedy mialas ostatnia miesiaczke? Bo ja tez 32 tyg i 3 dni teoretycznie:) wiec moj Olus tez juz pewnie kolo 2kg wazy;D jeej.. jak ja bym chciala mieć jeszcze jakies usg:(

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Moj pojechal do pracy biedaczek :( ja bylam na miescie, dokupilam sobie plyn do plukania i takie spozywcze rzeczy, pozmywalam i przygotowalam obiad na jutro. Wlasnie usiadlam a tu dopiero 18 !! Nic ten czas nie leci :D

Isia ja po przeprawie do kibelka już jestem zmęczona co dopiero jak mam wyjść z domu

Asieńka nie przejmuj sie wagą ja też prawie 90, lekarz ostatnio mi powiedział że ładnie wyglądam i mam sie nie martwić bo po porodzie zrzucę

reklama
Asienka, ja mam duuuuzo wiecej kilo niz Ty... ❤️ Dla mnie w ogole okres ciazy pod tym względem jest tragiczny. Czuje sie strasznie zle, paskudnie jak jestem w ciazy... Dlatego tez nie wstawiam zdjeć :)

Do góry