Volka bo bliźniaki liczą się jako 1 szt haha teraz masz 2syna a następna ciaza będzie córka
hah
Bursztynek to mógł mi napisać jak przedluzal umowe ze będzie płacił np. 25 każdego miesiąca
to wtedy już bym nie miała co sapac a nie ze mi powiedział JAK MU SIĘ UZNA TO BĘDZIE PŁACIŁ Ale nie wie dokładnie kiedy
Isia jako kobieta w ciąży masz przywilej nie noszenia białych bluzek [emoji14] powodzenia na egzaminie!
Hmm powodzenia wszystkim na wizytach
ja dopiero 26 stycznia idę [emoji14]
Cień ja mam hemoroidy 2x już mi krew leciała Ale zaczęłam jeść tak w miarę ,porządnie' żeby nie doprowadzać do twardej kupy i tak trochę lepiej
Mi się śniło ze mój poszedł na sylwestra bezemnie ja go znalazłam barze okazało się ze jest jakiś nacpany siła fo wytargalam na pole on mi tam zemdlal zadzwoniłam po karetkę robili mu płukanie żołądka byl caky czas nie przytomny 0 kontaktu ja tam kleczalam przy nim plakalam zeby sie obudzi ze nie moze nas zostawic...przyjechali jego koledzy kazali mi powiedzieć gdzie jest dyskoteka pojechałam z nimi nie chcieli nas wpuscic...szef dyskoteki dostał wpierdziel pokazał monitoring i okazało się ze mu do drinka wsypali jakieś tabletki
jak się obudzilam spalam w połowie łóżka połowę nóg miałam na zewnątrz byłam przykryta cała pościelą a mokrą jakby ktoś mi kibel wody do łóżka wlal
a jak.opowiadalam mojemu co mi się śniło to powiedział ze nie zrobi mi już żadnej kanapki z serem przed spaniem
hahaha
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka