reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Hmm ja po obchodzie, na skurcze nic nie powiedziala, uslyszalam tylko jest Pani zdrowa chyba jutro do domku, zobaczymy co zadecuduje lekarz dyżurny...i badz tu madry.... najwyzej przyjade jeszcze raz ze skurczami

A skurcze mam tak co 15-20 min
Ja i tak juz chce do.domku najwidoczniej to jeszcze nie czas...i bardzo dobrze...moze według lekarza skurcze trwaja zbyt krotko...nie.znam.sie na tych zapisach

reklama
Matko kochana,ale dziwni u Was lekarze. U nas jak ktos mial nawet minimalne to dawali kroplowki z fenoterolem. Dopiero jak nie bylo nic na ktg to na leki a Ty z niczym wychodzisz do domu? Masakra.

Matko kochana,ale dziwni u Was lekarze. U nas jak ktos mial nawet minimalne to dawali kroplowki z fenoterolem. Dopiero jak nie bylo nic na ktg to na leki a Ty z niczym wychodzisz do domu? Masakra.
Leze tutaj z dziewczyna jedna i ona tez sie dziwi ze nic.mi.na.skurcze nie dali... no ale jak widac kazdy lekarz ma.inaczej chyba widocznie moje skurcze nie sa na tyle.mocne zeby mnie.leczyc z nich....
Ja to sie.ciesze ze do domu ide przynajmniej nudzic sie.nie bede...a jak sie zacznie tak pozadnie to wtedy przyjade.

Volka u nas tez od razu daja cos na skurcze. Ja bylam w 37 tyg jak trafilam do szpitala z takimi skurczami i od razu dostalam kroplowke. Tylko ze kroplowka nic nie dala, szyjka sie skrocila i pomalu robilo sie rozwarcie. Wiec po pierwszej dawce odstawili i pozwolili urodzic. Ale to juz koncowka 37 tyg byla..

Lilith podziwiam za spokoj:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Clodi Asieńka Isia - ja też juz 89 i ostatnio co tydzień + 1kg a wcale więcej nie jem ... albo mi sie wydaje że nie :D

Ja czasem jak wstaje rano to już zmęczona jestem - tak jak dziś - wstałam o 9 a o 10 miałam wrażenie że jak się nie położę to zasne na stojąco, ale czasem wstaję jak nowonarodzona i mam ochote meble przestawiać ... ale jak chciałam przesunąć tylko klatkę z królikiem to już mi sił zabraklo hehehe :p

Isia 1 jest teraz a 2 jest

5ab3fe76934507eb8f23bd8d66a6d6c0.jpg

7e48ab38f9a8864975052c38244ed043.jpg

jakie miałam we wrześniu [emoji14]
Nie obcinalam 4.5miesiąca ponad a ja je prostuje prawie codziennie (urok kręconych włosów ) i miałam już brzydkie... i uznałam ze zaszaleje i pozwolę je tak doprowadzić do stanu uzywalnosci Ale nie az tak duzo :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Więc ogólnie to odcięła mi tą z 2 2.5cm włosów [emoji14]

Lilith dziwne ze nic ci nie dają na skurcze :/

Ja też się czuje zmęczona coraz częściej dzisiaj spałam prawie do 12 mój przyszedł mnie budzić bo uznał żE zgnije w łóżku za chwile... a i 14 miałam ochotę dalej iść spac!

Muszę uśmiechnąć się do przjaciolki ona nosi rozm. M to może by mnie wspomogla i pozyczyla jakaś sukienke [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Lilith dziwbi Ci lekarze. Wydawałoby się że takie regularne skurcze trzeba wyciszyć nawet jak nie są mocne.
Asienka gratuluję udanej wizyty.
Mój mały w ubiegłym tygodniu ponoć 2100 ważył, to chyba jakiś gigant będzie ;) W pt mam USG trzecie prenatalne to się zweryfikuje waga.

A ja się dziwię czemu waga aż tak dużo pokazuje... dzisiaj na kolacje mc donald... W domu pustki totalne więc po jujitsu moi pojechali kupić nam kolacje...

reklama
Do góry