MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja jadę obciąć moje końcówki w końcu...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Volka w domu to byl na pewno czop ale caly nie odszedl, dzisiaj cos dwa razy ze mnie wylecialo ale czort wie czy to czop czy nie.Lilith mi nawet ja wyszly 2 skurcze na 35 to i tak dawali dalej kroplowki :/. A Ty na kroplowkach jedziesz? To to byl jednak czop? Bar Bra tez mam taka przyjaciolke w Anglii z ktora sie znamy od pampersow . Młoda wlasnie tez tak myslalysmy z kumpela,ze tak tez moze byc,ale to chyba bym musiala wygrac w totka .
No wlasnie dlatego czekam na.lekarza bo nie widzial zadnego z dzisiejszych ktg jeszczeDziwie się że nic ci nie dali na skurcze! Bo potem co wypuszcza cię do domu że skurczami?!! Szok
Nic nie.mowia jak chodze, ile mozna.lezec dupa juz mnie boli nie wspomne o biodrach i krzyzuBarbra jakiego pisma chcą się napić? Co to jest?
LilithGoth a Tobie tak pozwalają chodzić po szpitalu?
La luna daj znać jak wizyta?
MlodaMama dużo obcielas włoski?