reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Hello! w Intermarche kupiłam dziś Lovella płyn do prania 1,5 L za 21,99 + drugi za 1gr. Także za 3L dałam 22 zł, a nie 40 czy 50 zł :) myślę,że się opłaca. To samo dotyczy proszków Lovella 1,8 kg + drugi za 1 gr. Promocja do 20, ale jak któraś chce to trzeba się pospieszyć, bo u mnie już deficyt płynów mięli :/

reklama
A u nasz syn ma oskrzela. Wczoraj wieczorem zaczął się kaszel i dziś pojechaliśmy do lekarza a tu ma początek oskrzeli, dostał leki i już śpi. Najgorzej ze mąż na nocce w pracyi jestem z nim sama.
Do tego pakowania i przeprowadzka.
Z soboty na niedzielę planujemy spać w nowym M.

A ja wyszłam dzisiaj do sklepu, stwierdziłam ze maly spacerek nie zaszkodzi. Jak wróciłam do domu bylam wykonczona :/ od razu polozylam się obok córy. A szlam bardzo powoli.
lilith- dziwne podejscie lekarzy
asienka- slodki prezent na dzień kobiet
mlodamama- wow, ja to niby zapuszczam włosy a co troche podrosna to biegne od razu obciąć.

U mnie cięzkie popołudnie...
Kuba był strasznie marudny cały czas coś było nie tak. Sebusiowi pomagałam w zadaniu podczas gdy Kuba sie męczył w swojej ksiązeczce z literką "D"... Marudził strasznie ale jakoś mu to szło. Chyba dziś gorszy dzień miał, zreszta ataki też swoje robia. Już leżą oboje.
Nawet pies był dziś bardzo absorbujący, przynosił mi zabawke i dosłownie wciskał w reke żeby sie z nim bawic...
Brzucho odpuściło, skurcze same mineły w sumie nawet nie zauważyłam dokładnie kiedy bo z jednej strony Kuba z drugiej Seba a po środku pies... :)
Piszecie o wagach... Ja mam 73 kg. W ostatnie 2 tyg 2 kg przybrałam. Ale mało sie ruszałam wiecej leżałam i jadłam wiec nie dziwne. Także do tej pory mam 8 kg na plusie, wiec totalnie sie nie przejmuje...
Po porodzie sie traci dużo... Ja przy Sebie straciłam 8 kg a przy Kubusiu 10 kg od razu...
Młoda zawsze chciałam miec takie włosy hehe
Kkasiaa zdrówka dużo dla synka...

Ja też wystarczy że sie przejde i wykończona jestem. Niepokoi mnie troche to że jak dłużej ide to twardnieje mi brzuch. W czwartek mam wizyte to sie podpytam lekarki co i jak...

Ja dzis dostalam skierowanie do kardiologa i jutro juz mam wizyte.Az sie zdziwilam.Moze dlatego ze w ciazy jestem ...
Tętno podwyzszone mam caly czas choc nie jest tragiczne bo ok 100 max 120 to mnie wyslala na kontrole .

Fanti, jak w odwiedzinach? Kiedy zamierzasz wrócić do pracy? .

Nie tak prędko wrócę bo dopiero we wrześniu. A odwiedziny do D bo koleżanka nie dała mi nic zrobić. jakby jej miało ubyć tej pracy :p

Asienka, ja mam duuuuzo wiecej kilo niz Ty... ❤️ Dla mnie w ogole okres ciazy pod tym względem jest tragiczny. Czuje sie strasznie zle, paskudnie jak jestem w ciazy... Dlatego tez nie wstawiam zdjeć :)
Hola hola monopol na gigantyczne rozmiary mam ja to raz a dwa Isia widziałaś co dla Ciebie zrobiłysmy? Jaką mobilizację? Więc nie pieprz głupot i dawaj zdjęcie ale już!!! Bo się wkurze i osobiście pojadę do tych Katowic i ci do D nakopie.
Czy ktoś z nas jakaś przykrość Ci zrobiła? Czy widziałaś żeby mi ktoś coś powiedział złego a rozmiarowo jestem zdecydowanie większa od Ciebie. Bo normalnie Cię wyrzucimy z marcowek!!! No!

reklama
Do góry