reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cień postaraj się teraz jeść tak, żeby nie doprowadzić do zatwardzenia, ani rozwolnienia. Żeby tego dodatkowo nie podrażniać. A jeśli dalej będzie lecieć to przejdź się do rodzinnego, oni potrafią sprawdzić czy jest w porządku. Pij dużo wody

Wlasnie nie mam zatwardzen ani biegunek.Po ciazy z LIlka zrobily mi sie hemoroidy,w polowie ciazy cos mnie bolalo ale przestalo...Nie wiem skad to,chyba z powodu wagi..

reklama
co do kurtki ... ja swoją nabyłam w grudniu ... dumna że znalazlam cos w co wchodzę i starczy mi do końca ciązy bo spory w niej mam zapas ubrałam ją i zapytalam moje kochanie jak wyglądam po czym usłyszałam: "Jak Buka z Muminków" ... załamka :p ale to nic ostatnio patrze na swoje stopy i sama do siebie mówie ... "o zniknęły mi kostki i palce mam jak parówki" na co odp Tomka: "no co ty palce jak parówki ? twoje całe stopy sa jak kiełbasy" :p nic tylko udusić drania :D

reklama
Ale naskrobałyście, nie nadążał czytać :szok:

U nas paskudna noc, córka znowu skarżyła się na ból brzuszka, wierciła się całą noc. Więc ledwo co się wyspałam, pobudka po 8.
Na szczęście dzisiaj lepiej.

Mała daje o sobie znać, na szczęście mniej boleśnie niż ostatnio. Chyba miejsca coraz mniej, nad ranem jak szłam do łazienki to nóżka centralnie na żołądku, myślałam, że do łóżka nie dojdę.
Trochę posprzątałam, i myślę co by tu dalej robić.

Do góry