reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Cień ja się smaruje mascia nagietkowa i pomogła jak przy oddawaniu była krew ale nie miałam żadnej ranki na zew i tylko na zew ją stosowalam
Dzasti fajne masz sny :)
Ja po drzemce powiesiła pranie i teraz znowu leże :) potem jakiś obiad zrobię :p

reklama
Z tym moim wyjsciem.to nie wiem jak to bedzie bo skurcze caly czas sa.... slabe bo dochodza do 50-60 no ale sa....aby do wieczora do nastepnego ktg i pewnie badanie bedzie i beda sprawdzac czy ten czop odszedl caly czy nie

Ehhh niema co czarno widzieć :) za mnie wszystkie trzymały kciuki i się udało :)
Mi właśnie przyszło zam z apteki :) teraz czekam na kolejne :) dziś mnie chyba odwiedzi kolezanka która z Anglii przyjechała tzn dziś na herbatę a w przyszłym tyg tak na dłużej:) bo widzialysmy się ostatnio rok temu i nie mogę się już doczekać :D to moja taka najlepsza kumpela nie jedną imprezke szalalysmy ehhh to były czasy :) hihi

Volka bo bliźniaki liczą się jako 1 szt haha teraz masz 2syna a następna ciaza będzie córka :D hah

Bursztynek to mógł mi napisać jak przedluzal umowe ze będzie płacił np. 25 każdego miesiąca :D to wtedy już bym nie miała co sapac a nie ze mi powiedział JAK MU SIĘ UZNA TO BĘDZIE PŁACIŁ Ale nie wie dokładnie kiedy :D

Isia jako kobieta w ciąży masz przywilej nie noszenia białych bluzek [emoji14] powodzenia na egzaminie!

Hmm powodzenia wszystkim na wizytach :) ja dopiero 26 stycznia idę [emoji14]

Cień ja mam hemoroidy 2x już mi krew leciała Ale zaczęłam jeść tak w miarę ,porządnie' żeby nie doprowadzać do twardej kupy i tak trochę lepiej :)

Mi się śniło ze mój poszedł na sylwestra bezemnie ja go znalazłam barze okazało się ze jest jakiś nacpany siła fo wytargalam na pole on mi tam zemdlal zadzwoniłam po karetkę robili mu płukanie żołądka byl caky czas nie przytomny 0 kontaktu ja tam kleczalam przy nim plakalam zeby sie obudzi ze nie moze nas zostawic...przyjechali jego koledzy kazali mi powiedzieć gdzie jest dyskoteka pojechałam z nimi nie chcieli nas wpuscic...szef dyskoteki dostał wpierdziel pokazał monitoring i okazało się ze mu do drinka wsypali jakieś tabletki :D jak się obudzilam spalam w połowie łóżka połowę nóg miałam na zewnątrz byłam przykryta cała pościelą a mokrą jakby ktoś mi kibel wody do łóżka wlal :D a jak.opowiadalam mojemu co mi się śniło to powiedział ze nie zrobi mi już żadnej kanapki z serem przed spaniem :D hahaha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja sie kiepsko czuje...
Skurcze mineły i wróciły i tak na zmiane... nieregularne sa ale brzusio napiety i twardy. Nie mam sił czytac przepraszam.
Wyniki Kuby takie sobie, źle nie ma ale mogłoby byc lepiej... Żałatwiłam mu USG na piątek, nie bedziemy do maja czekac Ide sie dalej położyc, nie jestem w stanie siedziec. :(

Fanti wrzucaj zdjęcie w kurteczce J

Cień Fanti dobrze radzi – podmywaj to często i rób sobie nasiadówki.

La_luna trzymam ją w brzuszku mocno żeby czekała na tatę :)

Manka jak ja ogądam ile Ty ciuszków kupiłaś dla małego to aż mnie skręca żeby coś kupić aleeee musze wytrzymać. Nie chcę robić zakupów na zapas skoro z nexta dowożą www 3 dni a ja pojęcia nie mam w czym mi się Marysia będzie podobać i co będzie wygodne. :)

Arusiowa J bo w całym fermencie wrażeń kilkudniowych już sama nie wiedziałam o czym pisać :)

Ja też będę kręcić brzuszkiem na oddziale pooperacyjnym żeby mnie do męża wpuszczali J Na litość wszystko będę załatwiać i na brzuch. ;) Kto się ośmieli odmówić kobiecie w 9 miesiącu ciąży?

Lilith trzymam kciuki za szybkie wyjście.

Co do snów to ja mam ostatnio strasznie realistyczne i dużo koszmarów i dzisiaj znowu krzyczałam przez sen.

Jak mąż mi zrobi to wrzucę zdjęcie.
Ja zamierzam teraz wszystko na brzuch załatwiać. Ostatnio parkowałam pod Auchan i stanęłam na placu dla ciężarnych a facet chyba jakiś porządkowy leci do mnie. Jak go zobaczyłam to specjalnie poczekałam w aucie i jak doszedł do auta to ostentacyjnie wysiadłam i patrzę na niego a on dzień dobry i poszedł dalej. W kolejkach też już jeśli jest info że ciężarne bez kolejki to się pcham.
Ostatnio jak mąż był u lekarza i mówi że taka kolejka to mówię następnym razem jedziemy razem i gramy wariata że to ja idę na wizytę to bez kolejki wejdziemy ;)

Wogole to wybieramy się 6 lutego na 50siatkę i 25lecie ślubu rodziców mojego...
A właśnie zdałam sobie sprawę ze do moich sukienek się nie zmieszcze :/ wiec w czym ja mam iść?
Chyba najlepiej pożyczyć od kogoś

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda ostatnio widziałam jakiś filmik gdzie z husty robili bluzki sukienki tak fajnie zawiłała babka. jak znajdę to wrzucę Ci może coś wymyślisz do leginsów i jakiejś bawełnianej bluzki.

A ja jadę właśnie do pracy :p co prawda tylko w odwiedziny Ale jednak. Normalnie jakaś głupawka mnie wzięła bo z domu wyszłam. Pociągiem jadę jak za dawnych pracujących czasów :D

reklama
Młoda mama ja też będę mieć problem z sukienką, bo w drugi dzień Świąt (28.03.) mam ślub szwagierki, a dzień później termin porodu:sorry: Muszę tak czy siak coś kupić ze dwa tygodnie przed- jak nie użyję to oddam ;) ale bardzo mi się nie uśmiecha iść na to wesele, bo ja już czuję się jak gruba krowa, a za dwa miesiące to będę jak bizon:errr:
Zbieram się na wizytę, dam znać po.
Papapa dziewczynki, miłego popołudnia:yes:

Do góry