kamilaasami
Fanka BB :)
powiedzmy przed ciażą pracowałam w szkole i w domu, a teraz zostawilam sobie tylko korepetycje a i tak nie wyrabiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cień mi i mojemu mezowi zawsze wychodzi 2 synow i corka. I w rodzinie tez sie wszystkim sprawdza. Tylko dlaczego ja mam Szymona w brzuchu? A w jaki sposob wychodza niby blizniaki? Bo tego nie wiem. Młoda fajnie,ale powiem Ci,ze gdzies we mnie jakis strach byl jednak i chcica jakby mniejsza przez to. Teraz to mi wystarczy raz w miesiacu hehe. Lilith wiem o czym mowisz,mi w szpitalu non stop pekaly naczynka w nosie :/. Fanti u nas zaczely sie ferie,ale ja moim dzieciom nie robie wolnego,bo mi jednak ciezko z nimi jak musze pol dnia lezec i wole je wyslac. Dzis wyjatkowo siedza jeszcze w domu,bo maz idzie dopiero na nocke.