reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka U nas ferie w następnej turze. A dzieci już się doczekać nie mogą. Zwłaszcza że teraz jest śnieg a jak znam życie za 2 tygodnie będzie po śniegu. Choć z tym śniegiem to u nas dziwnie. U nas ledwie ledwie a 40 km dalej gdzie mąż pracuje biało i jakoś 15cm warstwa śniegu. Rano jak wrócił z nocy pokazał mi zdjęcia i mówi że w Bolesławcu sypie ostro kawałek dalej też Węgliniec zasypany.
Właśnie któraś z dziewczyn chyba Kamilaasami była ze Zgorzelca. Jak u was ze śniegiem? Bo to im bliżej Ciebie to więcej śniegu.
Bar trzymam kciuki za wizytę jutro &&
Lilith za Ciebie także żeby udało się resztę czasu do porodu w domku być &&
Serduszko pomyślnych wyników Kuby:) &&

A ja się pochwalę że wczoraj wieczorem wreszcie się doczekałam że mogłam "dotknąć" Bronka. Tak wypiął łokieć lub piąstkę że wystawało na środku brzucha. Tak przez skórę łapałam za to A on uparcie trzymał dalej. Mam nadzieję że to dopiero początek takich momentów :)

Fanti super ja czuje Grzesia i widzę ale tak nie za dokładnie a chciałabym zobaczyć rączkę albo nóżkę :)
Bursztynek badania to tylko mocz żeby sprawdzić czy z nerka wszystko ok :) więc na szczęście nie mam jakiegoś stresa ale jutra nie mogę się doczekać :)

Clodi, sama się zastanawiałam czy nie zacząć kul używać bo ledwo chodzę przez ten kręgosłup i spojenie, ale tak mi obrzydły kiedy musiałam ich używać przez dobre pół roku niedawno, bo zajechałam kolano lewe przez niedowład w prawej nodze po przepuklinie, że boję się ich dotknąć bo znów się do mnie przyczepią na nie wiem jak długo :( wolę chyba jeszcze bardzo powoli, ale przynajmniej sama, bez nich... :)
Isia, czarna bluzka jak najbardziej myślę, że będzie na miejscu. Może jakiś biały sweterek, narzutka na wierzch? Marynarka niezapinana?

Fanti ... na ulicach snieg jest rozjeżdżony, gorzej z chodnikami ... troche go lezy a pod nim warstewka lodu - specjalnie sobie buty zimowe na ciąże kupilam - bo moje kozaki sie nie nadawaly - albo wysoki obcas, albo totalnie plaska, gumowa podeszwa, na której się zawsze rozjeżdżałam, a teraz mam takie traperki i jak do tej pory (odpukać) jest stabilnie, a jeśli chodzi o sanki - to dzieci pełno na każdej górce wczoraj było :)

To fajne uczucie Fanti!!!mi Artur czesto tak wystawia stopke chyba... dzisiaj pol dnia ufff niestety nic ciężka. Skurcze choc niereguralne to dość mocne

Cień mi i mojemu mezowi zawsze wychodzi 2 synow i corka. I w rodzinie tez sie wszystkim sprawdza. Tylko dlaczego ja mam Szymona w brzuchu? :p A w jaki sposob wychodza niby blizniaki? Bo tego nie wiem. Młoda fajnie,ale powiem Ci,ze gdzies we mnie jakis strach byl jednak i chcica jakby mniejsza przez to. Teraz to mi wystarczy raz w miesiacu hehe. Lilith wiem o czym mowisz,mi w szpitalu non stop pekaly naczynka w nosie :/. Fanti u nas zaczely sie ferie,ale ja moim dzieciom nie robie wolnego,bo mi jednak ciezko z nimi jak musze pol dnia lezec i wole je wyslac. Dzis wyjatkowo siedza jeszcze w domu,bo maz idzie dopiero na nocke.

Bo jak robila to obraczka sie krecila a za chwile wahadlowo i tak przez chwile i drugi raz tak samo,wiec uznalysmy ze na blizniaki :)

A ja zasnac nie umialam,nerka dawala sie we znaki....
Dzis chyba mi hemoroid peklnal,bo jak bylam na stronie to krwia siklo :( Jak nie urok to sraczka :) A teraz zas cisnienie 113/100 i tetno 165...Nie wiem jak wytrzymam do wizyty u kardiologa ....

Moze za dlugo trzymalyscie? Mi na blizniaki nie wychodzilo. Po prostu za pierwszym razem mocno sie bujala na chlopaka,za drugim mocno na chlopaka a za trzecim kółeczka krecila od razu ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry