reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka U nas ferie w następnej turze. A dzieci już się doczekać nie mogą. Zwłaszcza że teraz jest śnieg a jak znam życie za 2 tygodnie będzie po śniegu. Choć z tym śniegiem to u nas dziwnie. U nas ledwie ledwie a 40 km dalej gdzie mąż pracuje biało i jakoś 15cm warstwa śniegu. Rano jak wrócił z nocy pokazał mi zdjęcia i mówi że w Bolesławcu sypie ostro kawałek dalej też Węgliniec zasypany.
Właśnie któraś z dziewczyn chyba Kamilaasami była ze Zgorzelca. Jak u was ze śniegiem? Bo to im bliżej Ciebie to więcej śniegu.
Bar trzymam kciuki za wizytę jutro &&
Lilith za Ciebie także żeby udało się resztę czasu do porodu w domku być &&
Serduszko pomyślnych wyników Kuby:) &&

A ja się pochwalę że wczoraj wieczorem wreszcie się doczekałam że mogłam "dotknąć" Bronka. Tak wypiął łokieć lub piąstkę że wystawało na środku brzucha. Tak przez skórę łapałam za to A on uparcie trzymał dalej. Mam nadzieję że to dopiero początek takich momentów :)

Fanti super ja czuje Grzesia i widzę ale tak nie za dokładnie a chciałabym zobaczyć rączkę albo nóżkę :)
Bursztynek badania to tylko mocz żeby sprawdzić czy z nerka wszystko ok :) więc na szczęście nie mam jakiegoś stresa ale jutra nie mogę się doczekać :)

Clodi, sama się zastanawiałam czy nie zacząć kul używać bo ledwo chodzę przez ten kręgosłup i spojenie, ale tak mi obrzydły kiedy musiałam ich używać przez dobre pół roku niedawno, bo zajechałam kolano lewe przez niedowład w prawej nodze po przepuklinie, że boję się ich dotknąć bo znów się do mnie przyczepią na nie wiem jak długo :( wolę chyba jeszcze bardzo powoli, ale przynajmniej sama, bez nich... :)
Isia, czarna bluzka jak najbardziej myślę, że będzie na miejscu. Może jakiś biały sweterek, narzutka na wierzch? Marynarka niezapinana?

Fanti ... na ulicach snieg jest rozjeżdżony, gorzej z chodnikami ... troche go lezy a pod nim warstewka lodu - specjalnie sobie buty zimowe na ciąże kupilam - bo moje kozaki sie nie nadawaly - albo wysoki obcas, albo totalnie plaska, gumowa podeszwa, na której się zawsze rozjeżdżałam, a teraz mam takie traperki i jak do tej pory (odpukać) jest stabilnie, a jeśli chodzi o sanki - to dzieci pełno na każdej górce wczoraj było :)

To fajne uczucie Fanti!!!mi Artur czesto tak wystawia stopke chyba... dzisiaj pol dnia ufff niestety nic ciężka. Skurcze choc niereguralne to dość mocne

Cień mi i mojemu mezowi zawsze wychodzi 2 synow i corka. I w rodzinie tez sie wszystkim sprawdza. Tylko dlaczego ja mam Szymona w brzuchu? :p A w jaki sposob wychodza niby blizniaki? Bo tego nie wiem. Młoda fajnie,ale powiem Ci,ze gdzies we mnie jakis strach byl jednak i chcica jakby mniejsza przez to. Teraz to mi wystarczy raz w miesiacu hehe. Lilith wiem o czym mowisz,mi w szpitalu non stop pekaly naczynka w nosie :/. Fanti u nas zaczely sie ferie,ale ja moim dzieciom nie robie wolnego,bo mi jednak ciezko z nimi jak musze pol dnia lezec i wole je wyslac. Dzis wyjatkowo siedza jeszcze w domu,bo maz idzie dopiero na nocke.

Bo jak robila to obraczka sie krecila a za chwile wahadlowo i tak przez chwile i drugi raz tak samo,wiec uznalysmy ze na blizniaki :)

A ja zasnac nie umialam,nerka dawala sie we znaki....
Dzis chyba mi hemoroid peklnal,bo jak bylam na stronie to krwia siklo :( Jak nie urok to sraczka :) A teraz zas cisnienie 113/100 i tetno 165...Nie wiem jak wytrzymam do wizyty u kardiologa ....

Moze za dlugo trzymalyscie? Mi na blizniaki nie wychodzilo. Po prostu za pierwszym razem mocno sie bujala na chlopaka,za drugim mocno na chlopaka a za trzecim kółeczka krecila od razu ;)

reklama
Do góry