reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A u mnie ciagle pod górkę.... córka po miesiecznej przerwie nie chciala zostac w przedszkolu, płakała że się boi.... a rano auto te zastepcze nie odpalilo bo aku wysiadl i musial maz ladowac bo na wyniki musial mnie zawieźc i mala do przedszkola. W aucie mowila ze chce isc bo kolezanki tesknia i Pani a tam... rozkleila sie... potem jeszcze do pracy na chwile i do domku... sniadanko i zaraz obiad zrobie. U mnie bialo wszedzie,slisko i mrozno... ale tez pięknie....

reklama
Lilith, śpij do woli, wypoczywaj, to na pewno nie zaszkodzi, a wręcz pomoże ustabilizować sytuację :)
A jak w domu poradzili sobie bez Ciebie? Jest organizacja dobra?
Wstaję, trzeba się szykować na wizytę u gina, potem dentysta po tą wkładkę na zgrzytanie zębami i jeszcze szkoła rodzenia. Jak wrócę to padnę, ale postaram się w międzyczasie zdać relację z wizyty :) muszę go namówić na jakieś badania bo ostatnio mi słabo a dwie morfologie ostatnie i hematokryt były trochę poniżej normy :(

Zjadłam serek homogenizowany i mały tak się rusza, że zaraz chyba wyjdzie.

A bym zapomniała że snilyscie mi się, na pewno Volka i Manka ale jeszvze ktoś był, w jakimś lumpku na wsi zabitej dechami rozdawali za free markowe torebki i stalysmy pod sklepem i czekalysmy i jeszcze fajne jeansy sobie kupilam, no i brzichow nie miałyśmy.

Cień a jak się sprawdza czy za mąż wyjdzie?

3 razy obraczke sie podnosi do gory nad reka(na nitce),szklanka z woda do polowy i potem wklada sie obraczce na tej nitce nad woda nad srodku szklanki i nie ruszajac reka obraczka bedzie uderzac o sciany szklanki.I ilosc uderzen -w tym wieku sie wyjdzie za maz :) Mi sie sprawdzilo :)

reklama
Do góry