reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja sobie obiecałam ze początkiem lutego bede miała wszystko kupione przygotowane a tu dupa :D bo najpierw muszę wywalczyć moją forsę :/ od jutra rana zaczynam walkę [emoji14]

Volka zazdroszczę !mi dał gin zakaz przy szyjce na stosunki [emoji14] dopochwowe :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Asieńka czkawka to u nas codziennie, w poprzedniej ciąży to nawet kilka razy dziennie ale to podobno dobrze bo dzidziuś ćwiczy płuca. Co do kul to dzidza tak uciska na nerw kulszowy że nie mogę chodzić, skakać nie można w ciąży wiec chodzę trzymając sie wszystkiego co napotkam na drodze ale to i tak straszny ból

Dzień dobry Dziewczynki :) Muszę powoli wstawać z łóżka.... tzn jeszcze sobie przecwicze edycję tekstu na dzisiejsze zaliczenie i wstaje...
Potem jeszcze praca do napisania i od jutra zabieram się do czytania na egzamin z rodziny na przyszły czwartek... trochę się martwię bo ten egzamin mamy z taką starszą i bardzo grzeczną Panią... a ja nie mam białej bluzki :/ spodnie czarne mam ale z bluzka to jakaś lipa... a nie chce kupować na jeden egzamin bluzki ciążowej za 100 zl...
Mam tylko czarna bluzkę taka z lycro-bawelny i chyba w niej po prostu pójdę... jak myślicie, może być? Czy mam jednak coś kupić?

Dzien dobry dziewczyny

Ja dzisiaj co 1,5godziny sie budzilam, jest tutaj takie suche powietrze ze masakra, do tego byly lekkie skurcze no i krzyz i biodra tez zrobily swoje.
Poleciala mi jak.tylko wstalam krew z nosa, ale.to pewnie przez ta suchosc w powietrzu.
Zaraz ktag...a potem ide do sklepiku na dół bo glodna na maksa juz jestem a do 8nie bede czekac

Cześć dziewczynki!
Nie wszystko udało mi się nadrobić. Widzę,że z Marysią wszystko ok :) cieszę się, bo zaglądałam tu nerwowo w weekend :p
Lillith trzymaj się tam w szpitalu i wychodź szybko :)

Weekend zleciał szybko, szkoda że w tygodniu tak mi dni nie lecą ;) Dziś natchniona Waszym praniem ciuszków, jestem pełna zapału i zaraz po wizycie u położnej zamierzam wziąć się za pranie :-) :) :-) :):-) :)

życzę Wszystkim miłego dnia! :-) :) i do usłyszenia! lecę się szykować, bo do położnej na 9.00

reklama
Hej...
Lilith daj znać co lekarze powiedzą na wizycie.
Ja tak na szybko. Jedziemy zaraz do laboratorium z Kubusiem i na zakupy. Trzeba wykorzystać ze mąż w domu 13 :-) Po poludniu zajrzę do Was.

Do góry