Fanti ... na ulicach snieg jest rozjeżdżony, gorzej z chodnikami ... troche go lezy a pod nim warstewka lodu - specjalnie sobie buty zimowe na ciąże kupilam - bo moje kozaki sie nie nadawaly - albo wysoki obcas, albo totalnie plaska, gumowa podeszwa, na której się zawsze rozjeżdżałam, a teraz mam takie traperki i jak do tej pory (odpukać) jest stabilnie, a jeśli chodzi o sanki - to dzieci pełno na każdej górce wczoraj było
No u nas nie ma na czym jeździć.. za mało śniegu.. nawet wtedy co zdjęcie6 stycznia zamieszczałam z sanek było ciężko o taki snieg by na jakiejś górce o którą u nas nie łatwo dało się pojeździć..
Cudowne uczucie.. dziś opowiadałam synkowi rano to pytał czemu go nie obudziłam żeby też zobaczył brata.. a mąż po nocce to tak się rozczulił, że patrzył jak zaczarowany w brzuch z uśmiechcem na ustach.. też ma nadzieję że wreszcie zobaczy, poczuje.. jakoś może z dwa mini kopnięcia jak do tej pory czuł bo młody na jego i Oliwiera dotyk się uspokaja..To fajne uczucie Fanti!!!mi Artur czesto tak wystawia stopke chyba... dzisiaj pol dnia ufff niestety nic ciężka. Skurcze choc niereguralne to dość mocne
Zjadłam serek homogenizowany i mały tak się rusza, że zaraz chyba wyjdzie.
A bym zapomniała że snilyscie mi się, na pewno Volka i Manka ale jeszvze ktoś był, w jakimś lumpku na wsi zabitej dechami rozdawali za free markowe torebki i stalysmy pod sklepem i czekalysmy i jeszcze fajne jeansy sobie kupilam, no i brzichow nie miałyśmy.
Chrobek witam w świecie osób śniących Ja dziś zmęczona wstałam bo całą noc śniło mi się, że jestem w pracy.