reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti ... na ulicach snieg jest rozjeżdżony, gorzej z chodnikami ... troche go lezy a pod nim warstewka lodu - specjalnie sobie buty zimowe na ciąże kupilam - bo moje kozaki sie nie nadawaly - albo wysoki obcas, albo totalnie plaska, gumowa podeszwa, na której się zawsze rozjeżdżałam, a teraz mam takie traperki i jak do tej pory (odpukać) jest stabilnie, a jeśli chodzi o sanki - to dzieci pełno na każdej górce wczoraj było :)

No u nas nie ma na czym jeździć.. za mało śniegu.. nawet wtedy co zdjęcie6 stycznia zamieszczałam z sanek było ciężko o taki snieg by na jakiejś górce o którą u nas nie łatwo dało się pojeździć..

To fajne uczucie Fanti!!!mi Artur czesto tak wystawia stopke chyba... dzisiaj pol dnia ufff niestety nic ciężka. Skurcze choc niereguralne to dość mocne
Cudowne uczucie.. dziś opowiadałam synkowi rano to pytał czemu go nie obudziłam żeby też zobaczył brata.. a mąż po nocce to tak się rozczulił, że patrzył jak zaczarowany w brzuch z uśmiechcem na ustach.. też ma nadzieję że wreszcie zobaczy, poczuje.. jakoś może z dwa mini kopnięcia jak do tej pory czuł bo młody na jego i Oliwiera dotyk się uspokaja..

Zjadłam serek homogenizowany i mały tak się rusza, że zaraz chyba wyjdzie.

A bym zapomniała że snilyscie mi się, na pewno Volka i Manka ale jeszvze ktoś był, w jakimś lumpku na wsi zabitej dechami rozdawali za free markowe torebki i stalysmy pod sklepem i czekalysmy i jeszcze fajne jeansy sobie kupilam, no i brzichow nie miałyśmy.

Chrobek witam w świecie osób śniących :D Ja dziś zmęczona wstałam bo całą noc śniło mi się, że jestem w pracy.

reklama
Lilith dokładnie trzy doby to na pewno będą trzymać.

No krem z buraków dla Hani ugotowany, więc czas się zbierać na spacer.

Fanti ale żeś sen miała.

Cień z tego co wiem, jak już pękł hemoroid to nic nie pomoże.. tylko ewentualnie coś przeciwbólowego jesli bardzo ci dokucza a w naszej sytuacji tylko paracetamol.
Wszelkie maści nie pomogą..
Ja raz miałam pęknięty to piekło, bolało itd.. moczyłam w rumianku, i wszelkich ziołach jakie znalazłam wtedy w domu.. nieco pomagało.. ale w aptece właśnie mi mówili, że po pęknięciu leki na hemoroidy nie mają już sensu..

Aaaa.. Isia.. na egzaminie liczy się to co masz w głowie i schludny, zadbany wygląd a nie kolor bluzki.. Czarna moim zdaniem bardzo się nadaje.. A pani jak zobaczy taki "mini brzuszek" nie powinna mieć wątpliwości skąd brak białej bluzki.

A ja znów się chwalę.. właśnie był kurier i mam wreszcie ciepłą kurtkę.. bo ze swoich już "wyrosłam" a to co mi pozostało nie bardzo wyjściowe i mało ciepłe.. Sweter pod spód już nie bardzo wchodził w grę.
A tu wylicytowałam nową kurtkę z Bon Prix i nie dość, że ciepła, ma jeszcze miejsce na brzuch to jeszcze cena śmieszna.. z przesyłką dałam 45 zł. :)

Cień postaraj się teraz jeść tak, żeby nie doprowadzić do zatwardzenia, ani rozwolnienia. Żeby tego dodatkowo nie podrażniać. A jeśli dalej będzie lecieć to przejdź się do rodzinnego, oni potrafią sprawdzić czy jest w porządku. Pij dużo wody

reklama
Ja polecam z doświadczenia kilka razy dziennie ciepłą wodą myć.. łagodzi..
A krew raczej tylko z pęknięcia.. uważaj by nie dopuścić do odparzenia bo długo się tam goi.. i głupio u lekarza wygląda.. ;)

Do góry