reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Lilith trzymamy kciuki && uciekaj do domu jak tylko ciśnienie twoje i dziecka będzie ok.
Isia zaglądałaś na wątek zdjęciowy? Nie uważasz że jakiegoś zdjęcia tam brakuje? ;)

U nas dzień świstaka rozpoczęty. Jeszcze 2 tygodnie i ferie. Może wreszcie się wyspie. Młodemu coraz trudniej wieczorem zasnąć. A rano nie może wstać. Czyli coraz bardziej upodabnia się do rodziców. Ja wczoraj ok 1 zasnęłam a o 5 do toalety wstałam. Potem o 7 jak budzik zadzwonił to miałam ogromny problem ze wstaniem.
Położyłabym się teraz ale muszę się wyrobić zanim on ze szkoły wróci a kończy lekcje o 11,25,

reklama
Cień mi i mojemu mezowi zawsze wychodzi 2 synow i corka. I w rodzinie tez sie wszystkim sprawdza. Tylko dlaczego ja mam Szymona w brzuchu? :p A w jaki sposob wychodza niby blizniaki? Bo tego nie wiem. Młoda fajnie,ale powiem Ci,ze gdzies we mnie jakis strach byl jednak i chcica jakby mniejsza przez to. Teraz to mi wystarczy raz w miesiacu hehe. Lilith wiem o czym mowisz,mi w szpitalu non stop pekaly naczynka w nosie :/. Fanti u nas zaczely sie ferie,ale ja moim dzieciom nie robie wolnego,bo mi jednak ciezko z nimi jak musze pol dnia lezec i wole je wyslac. Dzis wyjatkowo siedza jeszcze w domu,bo maz idzie dopiero na nocke.

No w końcu aplikacja działa.

Lilith dobrze, że pojechalas na IP.

Aliaolio ja też myślę o spirali po tej ciąży.

Asienkakk u nas czkawka kilka razy dziennie, zresztą Hania też często miewala i w brzuchu i poza nim.

Cocosh super ze u Marysi ok wszystko. Pamiętam jak Hania po urodzeniu miała badany słuch i jak wyszło, że słyszy pięknie to mój Michał poplakal się jak małe dziecko.

Manka jak tam na wolności??? Odpoczywaj dużo.

Ja byłam oddać mocz i po duphaston i teraz sniadanko :)
Lilith czekamy na info po obchodzie :)
Jutro mam w końcu wizytę już nie mogę się doczekać :) pogadamy mam nadzieję o porodzie o tym krążku np kiedy go sciagamy dowiemy się ile Grześ już waży hihi :)

Mój się tak boi że jak poszlam do przychodni to zadzwonił do swojego ojca żeby tam podszedł i mnie po wizycie odprowadził do domu :) żebym gdzieś nie upadła

Ja sobie obiecałam ze początkiem lutego bede miała wszystko kupione przygotowane a tu dupa :D bo najpierw muszę wywalczyć moją forsę :/ od jutra rana zaczynam walkę [emoji14]

Volka zazdroszczę !mi dał gin zakaz przy szyjce na stosunki [emoji14] dopochwowe :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Mloda- a nie jest tak, ze dostawalas wyplate jakos po 20?

Przelewy z Zusu zazwyczaj w tych terminach wplywaja do pracodawcy, wiec on zapewne czeka az mu za Ciebie zaplaca...

Witam sie i ja! Zaraz szybkie sniadanko, pozniej wyprawa po wozek i meble, obiad i zas bierzemy sie za prace remontowe- dzis w planie zrywanie podlogi, przygotowanie scian do malowania i malowanie sufitu. Jutro sciany :) nieby sie wydaje, ze nic do roboty takiego nie ma a jak przychodzi co do czego to niewiadomo gdzie rece wlozyc:)

Bar- daj znac jak tam po badaniach! Cirkawe co tam u Grzesia:)

Lilith- trzymam kciuki! Choc wydaje mi sie, ze wypuszcza Cie po 3 dniach od przyjecia.

Manka! I jak tam? Jak samopoczucie? Cudnie wstawac i samej planowac co tu dzis robic, czyz nie? :)

Milego dnia mamusie! :)

Ja dziś znów mam gorszy dzień ... a długo spałam :( mam tyle do zrobienia a nic mi sie nie chce - nawet pójść pod prysznic ... najchetniej wziełabym sobie wolne do końca ciaży :p ale mnie na to nie stać ... a za 2 tyg ferie, wiec sobie 2 tyg poleniuchuje tylko to całe 14 dni jeszcze :( no nic ... czas sie wziąć za siebie ... bo juz prawie 10

reklama
Do góry