reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Lilith trzymamy kciuki && uciekaj do domu jak tylko ciśnienie twoje i dziecka będzie ok.
Isia zaglądałaś na wątek zdjęciowy? Nie uważasz że jakiegoś zdjęcia tam brakuje? ;)

U nas dzień świstaka rozpoczęty. Jeszcze 2 tygodnie i ferie. Może wreszcie się wyspie. Młodemu coraz trudniej wieczorem zasnąć. A rano nie może wstać. Czyli coraz bardziej upodabnia się do rodziców. Ja wczoraj ok 1 zasnęłam a o 5 do toalety wstałam. Potem o 7 jak budzik zadzwonił to miałam ogromny problem ze wstaniem.
Położyłabym się teraz ale muszę się wyrobić zanim on ze szkoły wróci a kończy lekcje o 11,25,

reklama
Cień mi i mojemu mezowi zawsze wychodzi 2 synow i corka. I w rodzinie tez sie wszystkim sprawdza. Tylko dlaczego ja mam Szymona w brzuchu? :p A w jaki sposob wychodza niby blizniaki? Bo tego nie wiem. Młoda fajnie,ale powiem Ci,ze gdzies we mnie jakis strach byl jednak i chcica jakby mniejsza przez to. Teraz to mi wystarczy raz w miesiacu hehe. Lilith wiem o czym mowisz,mi w szpitalu non stop pekaly naczynka w nosie :/. Fanti u nas zaczely sie ferie,ale ja moim dzieciom nie robie wolnego,bo mi jednak ciezko z nimi jak musze pol dnia lezec i wole je wyslac. Dzis wyjatkowo siedza jeszcze w domu,bo maz idzie dopiero na nocke.

No w końcu aplikacja działa.

Lilith dobrze, że pojechalas na IP.

Aliaolio ja też myślę o spirali po tej ciąży.

Asienkakk u nas czkawka kilka razy dziennie, zresztą Hania też często miewala i w brzuchu i poza nim.

Cocosh super ze u Marysi ok wszystko. Pamiętam jak Hania po urodzeniu miała badany słuch i jak wyszło, że słyszy pięknie to mój Michał poplakal się jak małe dziecko.

Manka jak tam na wolności??? Odpoczywaj dużo.

Ja byłam oddać mocz i po duphaston i teraz sniadanko :)
Lilith czekamy na info po obchodzie :)
Jutro mam w końcu wizytę już nie mogę się doczekać :) pogadamy mam nadzieję o porodzie o tym krążku np kiedy go sciagamy dowiemy się ile Grześ już waży hihi :)

Mój się tak boi że jak poszlam do przychodni to zadzwonił do swojego ojca żeby tam podszedł i mnie po wizycie odprowadził do domu :) żebym gdzieś nie upadła

Ja sobie obiecałam ze początkiem lutego bede miała wszystko kupione przygotowane a tu dupa :D bo najpierw muszę wywalczyć moją forsę :/ od jutra rana zaczynam walkę [emoji14]

Volka zazdroszczę !mi dał gin zakaz przy szyjce na stosunki [emoji14] dopochwowe :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Mloda- a nie jest tak, ze dostawalas wyplate jakos po 20?

Przelewy z Zusu zazwyczaj w tych terminach wplywaja do pracodawcy, wiec on zapewne czeka az mu za Ciebie zaplaca...

Witam sie i ja! Zaraz szybkie sniadanko, pozniej wyprawa po wozek i meble, obiad i zas bierzemy sie za prace remontowe- dzis w planie zrywanie podlogi, przygotowanie scian do malowania i malowanie sufitu. Jutro sciany :) nieby sie wydaje, ze nic do roboty takiego nie ma a jak przychodzi co do czego to niewiadomo gdzie rece wlozyc:)

Bar- daj znac jak tam po badaniach! Cirkawe co tam u Grzesia:)

Lilith- trzymam kciuki! Choc wydaje mi sie, ze wypuszcza Cie po 3 dniach od przyjecia.

Manka! I jak tam? Jak samopoczucie? Cudnie wstawac i samej planowac co tu dzis robic, czyz nie? :)

Milego dnia mamusie! :)

Ja dziś znów mam gorszy dzień ... a długo spałam :( mam tyle do zrobienia a nic mi sie nie chce - nawet pójść pod prysznic ... najchetniej wziełabym sobie wolne do końca ciaży :p ale mnie na to nie stać ... a za 2 tyg ferie, wiec sobie 2 tyg poleniuchuje tylko to całe 14 dni jeszcze :( no nic ... czas sie wziąć za siebie ... bo juz prawie 10

reklama
Do góry