reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kate współczuje wypadku ale tak jak pisałaś dobrze że nic sie nie stało... Powodzenia w szukaniu autka i odzywaj sie częściej :)

Ja już dziś szydełko odłożyłam. M zajął sie chłopcami wiec leżałam troche...
Młody mi rozciąga brzuch do granic wytrzymałości hehe...
Dziewczyny Was też tak swędzi skóra na brzuchu? Moja napieta jak cholera i już jobla dostaje tak rozstepy mnie swędzą... pękam normalnie...

reklama
Jej ja uwielbiam koty, napewno kiedyś chce mieć jak nie teraz to na starość:-D. Nie potrafię obojętnie przejść obok kota i go nie pogłaskać. A psów znowu nie lubię, strasznie mi śmierdzą

Serduszko mnie taż czasem swędzi i za każdym razem jak chce podrapać to gadzina zasadzi kopniaka

Clodi.. no teraz to złapałaś minusa u mnie.. jak to psy śmierdzą?? Chyba tylko takie podwórkowe przy budzie.. :no:

Ja moją Majkę tulę i często czuję jej zapach i lubię go.. ona jest czyściutka, pachnąca i milusia.. to koty śmierdzą, brudzą w domu, rzygają po meblach, włażą na stół.. leją śmierdząco jak im się coś nie podoba.. i można by tak jeszcze wiele wymieniać.. :dry:

Mnie w ciazy z blizniakami swedzial,ale byl na koniec ogromny a mimo to nie bylo rozstepow. Teraz odpukac tez nie ma i nie swedzi narazie. Asieńka cudowne obydwa! A Klucha ta szara skradla moje serce :)

Widzę, że sporo z Was lubi i ma koty :D:D

Ja koty toleruje, ale żeby być ich miłośniczką to nie bardzo. Dziadek mój ma kotkę (mieszka na dole, a my na górze w domu), więc bywa że mnie jego kotka odwiedza, ale nie przepadam za tymi jej wizytami :p Ale karmić ją to karmie :D Ale za to piesek mojej mamy przychodzi codziennie do nas :D Jak moja mama jest w pracy to Mikuś jej jest u mnie albo u dziadka :D

Psy i koty Smiersza jak nikt nie dba o ich czystość z kotem łatwiej bo nie potrzebuje wychodzić ale psa łatwiej wykąpać więc jak ktoś dba to nie smierdzi :)
U mnie koleżanki były teraz poszły a ja tosty sobie zrobilam a brzuch twardy więc teraz tylko leże
Mnie czasem swedzi a wypycha się tak że wydaje mi się że skórę mi rezerwie lobuz

reklama
Hej laseczki. Tez mialam pytac o wedzącą skórę wokół pępka. Ostatnio jakas masakra :-) a ja bylam u okulisty u i po totomografii stwierdzila że jest gorzej niż bylo 4 lata temu i mam wskazanie do cc. Ale będę chciała próbować normalnie. Zobaczymy co mi powie lekarz.
A przez ostatnie 4 dni mam 2cm wiecej w ovwodzie brzucha i 2, 5 kg więcej na wadze.

Do góry