reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Ja juz po prysznicu...nospe juz bralam ale dalej sie spina...jak jutro tez tak bedzie to jade.na ip
Serduszko1
Spokój z tymi skurczami juz!!
Mi dzis twardnieje brzucho okropnie... Przesadzilam chyba z porządkami...
Ja nie lubię kotów... Słodkie są ale ja bym do domu nie wziela za nic...
Mi dzis twardnieje brzucho okropnie... Przesadzilam chyba z porządkami...
Ja nie lubię kotów... Słodkie są ale ja bym do domu nie wziela za nic...
kamilaasami
Ja uwielbiam wszystkie zwierzaki, ale z kotem i psem byłoby teraz za duzo problemów ... dlatego króliczki mamy 2
MłodaMama93
Asienka jak ma kto Ci pomagać to korzystaj
Fajne kotki Ale ja na razie wstrzymuje się z kupnem zwierzatka jakiegokolwiek
Dzisiaj tak tylko P omagalam sprzatac Ale coraz ciężej mi jest i za tydzień chyba już sobie odpuszczę i niech mój lata ze sprzątaniem ja już nie mam siły... nie chce mi się :/ gdyby nie wizyta kolegi jutro też mamy gości to bym nie sprzatala wogole !
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Fajne kotki Ale ja na razie wstrzymuje się z kupnem zwierzatka jakiegokolwiek
Dzisiaj tak tylko P omagalam sprzatac Ale coraz ciężej mi jest i za tydzień chyba już sobie odpuszczę i niech mój lata ze sprzątaniem ja już nie mam siły... nie chce mi się :/ gdyby nie wizyta kolegi jutro też mamy gości to bym nie sprzatala wogole !
MłodaMama93
Huhuhu przyjechał kumpel poszli z moim pobiegać i popodciagac się na drążku przyszli teraz rozebrali się do samych majtek i kolejka do kapania [emoji14] takie weekendy to ja mogę miec
reklama
Serduszko, Lilith, Ania - ja Was bardzo proszę - ponoście się jeszcze troszkę w tych dwupakach... Ja wiem, że ciężko ale spokój ma być z tymi skurczami!
Asieńka, korzystaj póki możesz...
Ja dziś też miałam labę. Pojechałyśmy dziś rano z Olą do moich rodziców, więc nie musiałam gotować i generalnie mogłam się poobijać w końcu
Volka super kicia, mój Mirek też ma różowy nosek. Z tym że Twoja kicia to słodka taka i delikatna - a mój to kocur dumny
Asieńka, korzystaj póki możesz...
Ja dziś też miałam labę. Pojechałyśmy dziś rano z Olą do moich rodziców, więc nie musiałam gotować i generalnie mogłam się poobijać w końcu
Volka super kicia, mój Mirek też ma różowy nosek. Z tym że Twoja kicia to słodka taka i delikatna - a mój to kocur dumny
Załączniki