reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Weszłam sobie Was poczytać a tu pierogi na tapecie, o tej porze to ja już nie znajdę nigdzie. Tak że jutro na obiadek jak "będę miała te moc" to biorę sie za ruskie bo takiego smaka mam

reklama
Fanti ja jestem za spotkaniem i myślę że będę w Pl od połowy lipca jakiś miesiąc mam nadzieję, że uda nam się zgrać. Fajnie by było się spotkać.
No i czekamy na imię dla Bronka. Chyba, że tak już zostanie
Idę spać bo jestem padnieta, dobrze, że krócej w pracy. Dobranoc

Dzien dobry Dziewczyny :) u nas dzisiaj wielkie święto! Urodziny Zuzki ❤️
I to juz szóste... Ale ten czas leci
Wlasnie ja obudziliśmy z kwiatuszkami i prezentem i juz cosik tworzy z M... Ja na 7:30 idę do fryzjera, a na godz 12 na uczelnie... Mam nadzieje, ze ściągnę bo inaczej jestem w czarnej D......
Wczoraj wieczorem nie umiałam chodzić przez to siedzenie przy biurku. Masakra jakaś. Teraz juz w miare ok, ale kręgosłup mnie boli jak cholera....

Cocosh, odezwij sie....

reklama
Do góry