reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti, ja też posiadam książeczkę, nawet A mam wbite :D

A zgłaszałaś się, że jesteś w ciąży?? I czy byłaś już na jakimś szkoleniu w jednostce? Bo pielęgniarki częściej jeżdżą :)
Ja mam odroczenie służby wojskowej do 7 roku życia Bronka.. ledwie po Olim wróciłam a tu znów odroczenie.. nie długo na emeryturę MSWiA pójdę.. :D

U nas taki dziś widok z okna :) rano sypało strasznie.

Załączniki

• 1452850234378.jpg
    1452850234378.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 50
A ja po wizycie
I Zosia jest wysoko, szyjka ok.
Na usg mała akrobatka wkładała stopy do buzi i słodko to wyglądała.
Jedyny minus wyniki krwi mam anemie i za mało żelaza. Mam na to tabletki

Waga małej 1300 . a moja strach mówić plus 9.5 kg

Ostatnia edycja:
Aliaolio który to szpital tak się ociąga z wypisami?

Fanti u mnie brali pod uwagę do becikowego datę pierwszego usg potwierdzającego ciążę, a wypisywała to położna, lekarz jedyne co to chyba autograf musiał złożyć.

Isia wszytskiego najlepszego dla córci :tak:

Elisse ech Ty się masz z tym choróbskiem :hmm:

Kkasia gratuluję udanej wizyty

Rany nie pamiętam która wstawiła taki super tort, ale od wczorajszego wieczora szperam w szafkach w poszukiwaniu czekolady :frown: A tam wszędzie hula wiatr, nic słodkiego nie ma :zawstydzona/y:

Isia wszystkiego najlepszego dla coreczki ! :) i kciuki za egzamin :)

Fanti no na generala to sie chyba nadajesz, stawiasz nas do pionu porzadnie :D

Cocosh nic sie nie odzywa :( czekamy dalej

Ja cos juz nie moge spac od godziny chyba z emocji bo dzis ostatni dzien w pracy !!! :D Dotrwalam i wreszcie zaczynam macierzynski :p Teraz jeszcze kciuki za Sarne zeby szybko zlecialo do konca stycznia i chyba juz bedziemy wszystkie wolne czy ktoras sie jeszcze ukrywa z praca ? :p

reklama
Do góry