reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Gdzie znajde twoj post by udostępnić

Dziewczyny, ja tylko na chwilę padam na ryjek... cały dzień pisałam plan tego szkolenia na weekend, potem byłam na brwiach, potem z Zuzka u gastrologa i znowu pisałam plan szkolenia. A przed chwilą skończyłam pisać ściage na jutrzejszy kolos. To pierwsza moja ściąga na tych studiach ale nie mam siły i weny się uczyć. Od tego siedzenia przy biurku cały kręgosłup mnie boli....
M na szczęście wrócił szczęśliwie do domu. Po drodze kupił kwiaty dla Zuzki na jutro bo ma urodziny. 30 żółtych różyczek :) to się dziewczyna ucieszy :)
Fanti, super ze z Bronkiem wszystko ok... i widzę że Bronek przyjął pozycje jak mój Bartuś :) ciekawe czy się jeszcze chłopcy odwrócą ❤
Co do lekarki to bez komentarza :/

Cocosh, co u Marysi???

Asienka podaj mi jeszcze raz namiar na fb... baaaaaaaardzo proszę :)

https://facebook.com/pomocdlanatana/
Przepraszam dziewczyny ale padłam... :p

reklama
Hej

Asienkakk udostępnione :-)

Fanti to może, jeśli Bronek nie będzie robił już żadnych akrobacji ominie cie SN, trzymam kciuki.

Gratuluję udanych dzisiejszych wizyt.

Co do usg, to mam na każdej wizycie takie dokładne, zawsze mam wydruk i do tego opis.

Jeśli chodzi o becikowe to w dokumentacji mam 5 tydzień, a w karcie ciąży 9 tydzień.

Bar osz Ty babo, slinotoku dostałam na widok Twoich pierogów.

Oj przepraszam nie chciałam :) hehe
Fanti ty nas trzymasztowy w kupie zawsze taka zorganizowana nasze spotkanie też myślę że ty zorganizujesz coś tak czuje;) teraz pojechało szczelina :p

Dziewczyny co wy na to? :D

12509464_10207066970490289_7640051272882144720_n.jpg

BarBra ale smaka narobilas:)
Mnie cos brzusio ciagnie wieczorkiem. Wogole ostatnio czuje sie jak stara baba .Tu boli tam szczyknie wiecznie cos ...
Cocos daj znac co z Marysia ?
Fanti super wiesci...no i te duze jajka :) myslalam ze tylko moj Filip ma takie duze he he

Asienkaa, udostepnione :)

Jeszcze 3h w pracy mi zostalo a Wy tu widze laba ! Pierogi, torty !! :D jak mozna tak smaka robic :p

Fanti az nie wiem jak skomentowac Twoja lekarke :D Wazne, ze wszystko wyjasnione i Bronek sobie spokojnie tam siedzi :)

Cocosh co u Ciebie ? Wszystkie czekamu na dobre wiadomosci :)

Bar bra zabije cie za ten tort!!!! :growl:

Fanti w zasadzie to od jakiegoś czasu w.PL można dzieci nazywać jak się rodzicom podoba, oby nie skrajnie obraźliwie czy komedyjnie, wiec jakbyście się uparli Bronek można by było nadać, bez żadnej formy oficjalnej:cool: tylko w papierach i urzędach miałby tak mało dostojnie... Szczerze to nie wyobrażam juz sobie żeby Bronek miał być arkiem, szymkiem czy innym Piotrusiem... Bronek to Bronek :cool:

reklama
Do góry