reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Czesc mamuski!

Isia- wszystkiego dobrego dla Zuzuli! :)

Ja dzis spalam jak szalona! Nic i nikt nie byl w stanie mnie obudzic... Chyba w koncu nerwy z calego tyg ze mnie zeszly i sie odprezylam...

Cocosh, odezwij sie... [emoji20]
Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok.

Trzymajcje sie dziewuszki[emoji8]

reklama
Ja całą noc wstawalam na siusiu tak mnie Grześ kopał :( więc myślę że zaraz pójdę na drzemke bo zjadlam i coś mi się oczy zamykają :)
Isia kciuki za egzamin i życzenia dla zuzi !!! :*
Lipiec to fajny miesiąc na spotkanie może nam się uda :) tylko wtedy trzeba jakieś miejsce w połowie drogi dla każdej :)
Cocosh czekamy i liczymy na dobre wieści
Bursztynek to wyspalam się za nas wszystkie :)

Cocosh? Kurde...w takich momentach przydalby sie nr tel. Moze na prywatnym podzielimy sie. Numerami? Co Wy na to? W koncu porody zblizaja sie wielkimi krokami ;)

Isia wszystkiego najlepszego dla Zuzi :) Powodzenia na egzaminie.

Ja też jestem za numerami telefonu na zamkniętym. Dziś znowu chora obudziłam :-/ tylko tydzień zdrowa i znowu katar :hmm:

Wczoraj widzieliśmy naszego Piotrusia :) waży 1600 gram prawie i wyprzedza termin o 8 dni. Wydaje mi się,że do tatusia podobny :) Na wątku brzuszkowym umieszczę zdjęcie.:yes:

Ja już nr podałam. Muszę dać dobry przykład ;)
Cieszę się że mam taką moc i potrafię was zmobilizować. Nie bez przyczyny dali mi stopień wojskowy i książeczkę wojskową :D
A ostatnio mój brat jak powiedziałam bezwiednie że podoba mi się jak tak równo wojsko stoi stwierdził że musiałam w poprzednim życiu być generałem :p

Isia dużo uśmiechu i mnóstwa szczęścia i spełnionych marzeń przekaż proszę dla Zuzi :) oraz tysiące buziaków :*

Załączniki

• 1452846057212.jpg
    1452846057212.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 37
Witam z rana! :)

Isia - sto lat dla młodej damy!

Elisse - super, że Piotruś duży i zdrowy. Może przywita się z Wami troszkę wcześniej - zawsze to by była mała ulga ;)

Fanti generałowa hihihi

Witam :D

Isia WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Dla Zuzi :*
A tobie powodzenia na egzaminie ! W końcu masz teraz dwa mozgi więc powinno to jakoś wpłynąć na zaliczenie :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry