reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Czesc mamuski!

Isia- wszystkiego dobrego dla Zuzuli! :)

Ja dzis spalam jak szalona! Nic i nikt nie byl w stanie mnie obudzic... Chyba w koncu nerwy z calego tyg ze mnie zeszly i sie odprezylam...

Cocosh, odezwij sie... [emoji20]
Mam nadzieje, ze wszystko u Was ok.

Trzymajcje sie dziewuszki[emoji8]

reklama
Ja całą noc wstawalam na siusiu tak mnie Grześ kopał :( więc myślę że zaraz pójdę na drzemke bo zjadlam i coś mi się oczy zamykają :)
Isia kciuki za egzamin i życzenia dla zuzi !!! :*
Lipiec to fajny miesiąc na spotkanie może nam się uda :) tylko wtedy trzeba jakieś miejsce w połowie drogi dla każdej :)
Cocosh czekamy i liczymy na dobre wieści
Bursztynek to wyspalam się za nas wszystkie :)

Cocosh? Kurde...w takich momentach przydalby sie nr tel. Moze na prywatnym podzielimy sie. Numerami? Co Wy na to? W koncu porody zblizaja sie wielkimi krokami ;)

Isia wszystkiego najlepszego dla Zuzi :) Powodzenia na egzaminie.

Ja też jestem za numerami telefonu na zamkniętym. Dziś znowu chora obudziłam :-/ tylko tydzień zdrowa i znowu katar :hmm:

Wczoraj widzieliśmy naszego Piotrusia :) waży 1600 gram prawie i wyprzedza termin o 8 dni. Wydaje mi się,że do tatusia podobny :) Na wątku brzuszkowym umieszczę zdjęcie.:yes:

Ja już nr podałam. Muszę dać dobry przykład ;)
Cieszę się że mam taką moc i potrafię was zmobilizować. Nie bez przyczyny dali mi stopień wojskowy i książeczkę wojskową :D
A ostatnio mój brat jak powiedziałam bezwiednie że podoba mi się jak tak równo wojsko stoi stwierdził że musiałam w poprzednim życiu być generałem :p

Isia dużo uśmiechu i mnóstwa szczęścia i spełnionych marzeń przekaż proszę dla Zuzi :) oraz tysiące buziaków :*

Załączniki

• 1452846057212.jpg
    1452846057212.jpg
    5,9 KB · Wyświetleń: 36
Witam z rana! :)

Isia - sto lat dla młodej damy!

Elisse - super, że Piotruś duży i zdrowy. Może przywita się z Wami troszkę wcześniej - zawsze to by była mała ulga ;)

Fanti generałowa hihihi

Witam :D

Isia WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Dla Zuzi :*
A tobie powodzenia na egzaminie ! W końcu masz teraz dwa mozgi więc powinno to jakoś wpłynąć na zaliczenie :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry