reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

sylvi to fajna praca :D i pracujesz zdalnie? :)

no u mnie też dołek bo kurcze gorąc w mieszkaniu straszny matko juz 10 musze sobie ogarnąć jaki obiad koło 12 bo o 13 mąż przyjezdza po mnie :D :rofl2: nie ma opcji ze bede dziś gotować o nieee... wczoraj kurczaka grillowałam i prawie sie stopiłam :p

reklama
Ironia, tak mam biuro domowe:) ma to swoje dobre i złe strony, ale teraz akurat się cieszę, że nie muszę nigdzie jeździć do pracy, syn ma wakacje, więc też teraz przeważnie ze mną w domku. Poza tym wystarczy laptop i net i mogę pracować w każdym miejscu:)

no to witaj w klubie ja zarządzam teraz z fotela hihi :D wszyscy pracownicy tez zdalnie i kazdy z innej czesci kraju :D tez mamy młode wiec wszystkie jestesmy zmotywowane do pracy ;-)

Duncia dlatego ja się czasami zastanawiam czy kraje zachodnie nie mają lepszego podejścia np z tym późnym usg. Ale z drugiej strony jakby coś było nie tak, to bym się pewnie biła po głowie, że można było coś pomóc wcześniej, a się nie dało, bo nikt tego usg nie chce robić.

Sylvi z jakiego języka tłumaczysz?
Fajna taka praca w domu, siadasz kiedy chcesz, w miarę możliwości i w chałupie wszystko porobione, tylko ja to nie wiem czy bym miała tyle mobilizacji, żeby już przy tym kompie usiąść i popracować :sorry:Pewnie by zaraz było a to mamo to, a to mama jeść, a to pić, a to nie wiadomo co

nailie, z niemieckiego. No można się przyzwyczaić, chociaż z tym mamo jeść, itp. to tak właśnie wygląda. No ale w międzyczasie można obiad ugotować, pranie wstawić, itp., tyle że godziny pracy się przeciągają.

Dzien dobry. Ale naklepalyscie tych postow. Nie nadrobie przepraszam.

Roxi przykro mi bardzo :(

wczoraj bylam ogladac to mieszkanie w ogloszeniu bylo dwa pokoje 45m2 wczodzimy a tu kawalerka ze scianka dzialowa gdzie w pokojach nie ma,jak sie ruszyc a mieszkanie mialo max 30m2. Dzisiaj kolejne dwa do ogladania

Roxi- bardzo mi przykro :(
U nas dzisiaj w nocy była taka burza, że jak się obudziłam to potem z pół nocy nie mogłam zasnąć, tak trzaskało. No i mdłości też mnie dopadły. Teraz już po śniadanku, więc nie jest źle.
Powiedzcie laski, czy Wy też macie takie białe plamki na paznokciach? Ja odkąd jestem w ciąży je mam. Chyba muszę podpytać w aptece czy coś mi dadzą na to, bo ten konował u którego poprzednio byłam to tylko kwas foliowy kazał brać a czytam, że to niedobrze jak są te plamki, bo to brak cynku :/

reklama
Do góry