reklama
nailie
Fanka BB :)
Kubusiowa ile wy tam macie stopni w zimie? Moja lalka waży ze 12 kg, całe szczęście że ona wszystko woli robić "siama", sama wchodzi do wózka czy na krzesło się wspina, podnoszę ją tylko na łóżko czy do wanny, nawet jak uśnie u nas w sypialni to jej nie przenoszę. Najgorzej jest jak jesteśmy gdzieś w sklepie czy na spacerze i nie chce z nami za rękę iść, wtedy chce tylko do mamy na rączki, tatuś jest be
Juana, missoni witajcie
Poziomka u mnie największy hardcore z mdłościami zaczął się właśnie w 9 tyg, skończył po 13 Ja mam odwrotnie, jakoś bardziej teraz wyluzowana jestem.
Roxxi przykro mi :-( Trzymaj się!
Ironia mam tak samo, niecałe 3 tygodnie temu sobie poimprezowaliśmy, po porodzie mam okropnie rozregulowane @, więc się nie spodziewałam że opóźni się aż o 9 miesięcy Nawet 7 lipca byłam u gina żeby zrobić z tymi cyklami porządek! Nie widział nic niepokojącego
U mnie też duchota, a w pracy to już w ogóle przesada, nie mam tu klimy, tylko wiatrak, ale i tak jest nie do wytrzymania
Juana, missoni witajcie
Poziomka u mnie największy hardcore z mdłościami zaczął się właśnie w 9 tyg, skończył po 13 Ja mam odwrotnie, jakoś bardziej teraz wyluzowana jestem.
Roxxi przykro mi :-( Trzymaj się!
Ironia mam tak samo, niecałe 3 tygodnie temu sobie poimprezowaliśmy, po porodzie mam okropnie rozregulowane @, więc się nie spodziewałam że opóźni się aż o 9 miesięcy Nawet 7 lipca byłam u gina żeby zrobić z tymi cyklami porządek! Nie widział nic niepokojącego
U mnie też duchota, a w pracy to już w ogóle przesada, nie mam tu klimy, tylko wiatrak, ale i tak jest nie do wytrzymania
sylvi1979
Cześć dziewczyny
Roxxi przykro mi, trzymam kciuki za dwie kreseczki jak najszybciej..
Witam nowe mamusie
U mnie też dziś upał niesamowity. Mój M zabrał młodego na wycieczkę więc mam spokój i ciszę do pracy
U mnie jakos pierwsza euforia ciążowa minęła i też zaczynam się zastanawiać czy wszystko ok, byle do 01.08..
W pierwszej ciąży też wielu rzeczy nie wiedzialam, np. o pustych pęcherzykach..
Roxxi przykro mi, trzymam kciuki za dwie kreseczki jak najszybciej..
Witam nowe mamusie
U mnie też dziś upał niesamowity. Mój M zabrał młodego na wycieczkę więc mam spokój i ciszę do pracy
U mnie jakos pierwsza euforia ciążowa minęła i też zaczynam się zastanawiać czy wszystko ok, byle do 01.08..
W pierwszej ciąży też wielu rzeczy nie wiedzialam, np. o pustych pęcherzykach..
Mam wrażenie ze im więcej czytamy tym bardziej wierzymy w to i widzimy te same rzeczy u siebie. Chciałabym mieć zdrowe podejście do tego. Najlepiej byłoby się dowiedzieć o ciazy w 12 tyg i ominąć te rozmyślania
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
misssoni
Ironia mój trzylatek waży 20 kilo ale on zawsze był dużym chłopcem. Moim zdaniem jeżeli dziecko rozwija się dobrze nie ma sensu porównywać go z innymi. Szczerze nie wiem jak u was ale mnie trochę śmieszą matki które między sobą kłócą się ile ich dziecko waży co mówi jak je co je co robi lepiej itp. Każde dziecko jest inne, rośnie inaczej, mówi inaczej, bawi się inaczej.
reklama