reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

JA też nie dostałam na razie żadnych witamin ale poczekam za 5 dni mam wizytę i jak mi nic nie da to zapytam go.
Ja się dziś fatalnie czuję więc zapodam sobie jakiś film i zmykam poleżeć w łóżku potem się odezwę sorki ale nie mam siły nawet pisać w taką duchotę:sorry:

reklama
Ja dziewczyny biore jeszcze magnez . Na poczatku pobolewal mnie brzuch i mialam skoki cisnienia wiec dostalam jeszcze magnez100

ironia, u mnie tak było jak młody był w przedszkolu, praca od 8 do 15/16, a potem wieczorkiem trochę, ale teraz mój system się rozwalił. jest nadzieja, że we wrzesniu wszystko wróci do normy, bo idzie do pierwszej klasy i świetlicę też wykorzystam:)

Dziewczyny nie przesadzajcie z suplementacją. Wielu lekarzy mowi że kwas foliowy na początek wystarczy. Moj podał mi jakąś nazwę ewentualnie
, jakbym chciala. Pamiętajcie też że firmy farmaceutyczne płacą lekarzom..
Roxi bardzo mi przykro.
Trzymam kciuki za niepewne fasolki.
Ja wczoraj przesadzilam, malo odpoczynku i wieczorem rozbolalo mnie w lędźwiach : (

Hej ja już po moje maleństwo ma 15.5mm nie pokazał serducha. Ciąża zagrożona luteina na podtrzymanie zakaz sexu i leżenie. Wy tez macie tak że jedne badania na skierowanie reszta platna ?toxo mam płatne. Pytałam czy na usg mogę tatulka wziąść to nie pozwoliła.

Ostatnia edycja:
A co do witamin moja gink powiedziała że teraz są swoje owoce i warzywa ze to i kwas starczy. Mi z OM wychodzi termin na 7.03.a z usg na 4.03

Ja nie biorę żadnych witamin oprócz kwasu foliowego zaleconego przez lekarza. Fruzka ja chodzę prywatnie i wszystkie badania są płatne. Kciuki za fasolkę trzymajcie się mocno. Dziewczyny czy wy też cały czas jesteście głodne? Normalnie od lodówki nie odchodzę. Mogę wszystko wszędzie i o każdej porze.

Ja tez tylko kwas foliowy tylko to mi laze lekarz brac. Ja z tego co wiem to wszystkie badania bede miala za darmo, ale w Irlandii sa dopiero po 12 tyg.

Misssoni ja bym mogla nic innego nie robic tylko jesc xd

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry