reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziewczyny współczuję nieciekawych przeżyć i trzymam kciuki żeby wszystko było ok. W moim przypadku ciąże pozwoliły mi łatwiej przetrwać trudne chwile bo wiedziałam że nie mogę się za mocno stresować i muszę być silna dla malucha. A trochę tego było, w ciąży z Hanią przeżyłam operację mamy i śmierć babci męża. Teraz mama znowu była operowana - miała oponiaka i mąż drugą operację - poprawkę właśnie po zastawce.
Cocosh jesteś pewna że mąż od razu po szpitalu ma mieć sanatorium? Pamiętam jak mój się czuł po wyjściu ze szpitala i nadawał się tylko do leżenia w łóżku przez dłuższy czas. Po operacji po trochę ponad 2 miesiącach wrócił do pracy.
Wiecie jaką metodą będzie operowany i jaką zastawkę dostanie- w sensie sztuczną czy organiczną?

reklama
Hej.
Przepraszam za nieobecnośc,ale wyladowałam w szpitalu...;/
a tam neta nie miałam;/

poszłam do gin bo zauwazyłam plamke krwi w sluzie,okazało sie,ze zaawansowana grzybica...szpital,leki i niby juz jest ok.ale strachu sie najadłam.Ide doczytywac.

ONA a dlugo jestes w szpitalu?i to az tak powazna ta grzybica ze w szpitalu jestes ? Szybkiego powrotu do zdrowia :) wazne zeby wyleczyli i zeby z dzidzia wszystko bylo ok

U mnie leje jak z cebra,masakra.A ja sie dzis cukierkami najadam,kilka kromek z nutella zjadlam,i polowe czekolady.Strasznie na slodkie mnie ciagnie :)

A nie moge czuc smalcu na patelni jak sie smazy,od razu mnie mdli :baffled:

Dziś sprawdziłam zapiski o wadze i na chwilę obecną to jedyne co mnie cieszy. Jest równo 0kg!!!! Ani mniej ani co najważniejsze więcej Od wagi startowej!!!

U nas też leje. Strasznie. Głowa mnie boli strasznie ale to od myślenia i przeżywania. Czekam na jutro żeby chociaż to jedno się wyjaśniło od razu. Trzymajcie jutro kciuki za mojego Bronusia :)

Dziś sprawdziłam zapiski o wadze i na chwilę obecną to jedyne co mnie cieszy. Jest równo 0kg!!!! Ani mniej ani co najważniejsze więcej Od wagi startowej!!!

U nas też leje. Strasznie. Głowa mnie boli strasznie ale to od myślenia i przeżywania. Czekam na jutro żeby chociaż to jedno się wyjaśniło od razu. Trzymajcie jutro kciuki za mojego Bronusia :)
Fanti 0 kg.....no wieloryb poprostu...:p

reklama
Fanti, to Ty ani kilograma w ciazy nie przytyłaś????????
Cocosh z tym wspólnym wyjazdem do sanatorium to super pomysł!!!
Fanti, trzymam jutro kciuki za Bronka :)
No, i Cocosh za Twoją Marysie :) głowa do gory! Musi byc dobrze :)

Dziewczyny, ja sie umówiłam na piątek rano do fryzjera a jutro muszę isc zrobic brwi bo wyglądam tragicznie... Aż sama nie umiem na siebie patrzeć!!!!
Powinnam sie uczyc na zaliczenie piątkowe ale normalnie odpływam i spac mi sie chce :/
M czyta Zuzce bajkę i uczą sie godzin- nawiasem mówiąc nie cierpię tej jej ksiazki o zegarach!!! Dobrze, ze M ją jeszcze trawi ;)

A ja byłam dzisiaj na wizycie... Meeeeeeeeega szybkiej wizycie. Lekarka wyjaśniła mi o co chodzi z tą głową, ze mamy sie nie martwić bo ten drugi pomiar główki jest prawidłowy. 23 stycznia mam kolejne usg w szpitalu. A do 25 L4 i albo juz bedzie przyjmowała na NFZ albo 27 znowu prywatnie...
Natomiast lekarka mnie nie badała bo była chora i widać, ze jej sie nic ńie chciało wiec nie chciałam jej męczyć... A mnie sie nie chciało rozbierać ;)
Muszę zrobic badania krwi i moczu, niestety ńie dostałam skierowania ale zrobię je u mamy w szpitalu wiec przynajmniej nie będę musiała za nie płacić ;)
Powiem Wam, ze tak mi było żal tych 100 zł za te 5 minut rozmowy, ze masakra jakaś ehhhhh

Przeczytałam Was ale jakoś nie mam weny na pisanie...
Kolorowych snow Dziewczynki!!!

Do góry