reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie przewaznie jeden budzil drugiego a jak tak nie bylo to i tak wybudzalam tego spiacego. Inaczej nie dalab rady :p. Cale szczescie chlopaki zaczeli przesypiac noce jak mieli 4 miesiace ;). Lewusek,mnie jak lezalam w szpitalu meczyla non stop zgaga,bo caly dzien w lezacej pozycji,teraz tez sie staram lezec,ale zgaga lapie na szczescie glownie przed snem. Ratuje sie mlekiem albo rennie.

reklama
Nailie no nie wiem czy dopne na ostatni guzik...pamietam jak z corka szlam na planowana cesarke, myslalam ze wszystko mam do torby zagladalam chyba z 20 razy iiii polowy nie wzielam...stres robi swoje niestety mam nadzieje ze tym razem nic nie zapomne
U mnie po dzisiejszej wizycie.plus 8,5 kg

Cocosh trzymam &&& za córeczkę i badanie ! Za męża również! Wszystko będzie dobrze :) teraz jest dobry sprzęt i lekarze! Jesteś silna i dasz radę :*

Fanti! Za Bronka też && i męża! Myślimy dziewczyny pozytywnie! :*

Ja dzisiaj pojechałam z moim i kolega na trening w sensie ja ich zawiozlam bo musiałam do mamy i taty iść z zaproszeniami :/ i później dojechalam na sale pooglądać!
Jak weszłam zobaczyłam żE sa sparingi dzisiaj i ten zapach sali gimnastycznej rozgrzewajacego bengaja i pot!!!!! To az mi się płakać chciało BO JA TEZ CHCIALAM
Trener mój zawsze lubi sypać zarcikami i pytał czy przyszłam poćwiczyć i ze ma nadzieję ze będę mu rodzić małe karateki blondyneczki! Haha i za 4lata widzi mala na treningu...
Później chłopaki mi gratulacje składali po tremingu ehh smutno mi było ! Jeden z chlopakow on zawsze mnie denerwowal (jest pozytywnie walniety i odwala czasem takie akcje ze nikt by nie pomyslal ze jest normalny) podlecial do mnie kleknal taki spocony o zaczal mi sie przytulac do brzucha !!!! I na pol sali ,MOJA MOJA MAŁA KRUSZYNKA WUJEK SIĘ TOBA ZAOPIEKUJE' :D ehh az wyciaglam moje rękawice z szafy :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

A ja znowu wszędzie czuje kopniaki jakby dzidzior miał z karzdej strony nogi :unsure:. Jeszcze do tego taka wymęczona jestem od rana tak kopie i nie przestaje brzuch boli jak na okres, jak do jutra sie nie uspokoi to jadę do szpitala sprawdzić co jest grane

Izik, ja dzisiaj rano jak zawiozę Zuzke do przedszkola to jadę na targ od razu po owoce :) wczoraj były w domu tylko jabłka i dziecko smutne na całego dlaczego w domu sa tylko owoce. Ja uwielbiam jabłka ale ligol. Zielone jadlam w ciazy z Zuzka, teraz jakoś ńie mam na nie ochoty. Za to banany, pomarańcze, gruszki... Wszystko mńiam mńiam :)

Któraś z Was pisała o jelp w carrefour... Rzeczywiście cena jest niezła :) przy uczelni mam carrefour. I jutro albo przed albo po egzamińie od razu pojadę i kupie dwa do koloru i jeden do białego...
Tylko co zabrac? Proszek czy płyn do prania???

Cocosh mam nadzieje, ze słodko sobie spisz przed jutrzejszym badaniem Marysi i sie nie denerwujesz :)
Fanti, ja juz mam 22 kg wiecej... A do chudych tez nigdy nie należałam... Po prostu od razu przytyłam to co schudłam przed ciaza :/ ale przy Zuzce tez tak miałam... Przytyłam 30 kg... Dlatego wiem, ze od razu po urodzeniu jak tylko dam radę będę chodziła z Bartkiem na długie spacery, zeby rozruszać mięśnie, oczywiście od razu dieta i jak trochę zacznę nabierać kondycji to wkraczam z bieganiem. Koleżanka ma mi załatwic karnet na siłownie. Jakaś kartę multisport czy cosik w tym stylu...

Jutro muszę dzwonić w sprawie basenu dla Zuzki, tzn dzisiaj ;) bo kasa od mojego ojca juz przyszła :)
I dzisiaj mamy wizytę u gastrologa... Ciekawe co mi powie, ale znając zycie- nic...
M wstał i teraz czyści piec w piwnicy bo rano maja byc po śmieci a potem jedzie w swiat... A ja znowu będę sie martwiła ehhhhh

Serduszko, a jak u Ciebie? Jakieś lepsze wieści?

A ja nadal nie mogę pisać do was z lapka :( mam wszystko poblokowane ... znacie się na tym dziewczyny ? Może ja coś poustawialam ? Czytam was na lapku a odp z kom. Wszystko się wolno wczytuje i mnie denerwuje :(

reklama
Witam po nieprzespanej nocy, maluch w brzuchu nie dał mi spać, co się ułożyłam to chyba pozycja nie taka i już mnie kopie i sie kręci i tak w kółko. Z krótkimi chwilami spokoju.

Teraz jadę do brata mojego męża matematykę mu tłumaczyć. Pisałam Wam, że teraz siedzę i liczę zadania ehhh już mnie po nocach dręczą :p Od poniedziałku codziennie połowę dnia spędzam an liczeniu :p A z brata męża raczej ciężki matematyczny przypadek :p

Miłego dnia :) Z pozytywna energią :):)

Kciuki za wizyty &&

Do góry