reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti a moze on jest jednak miednicowo? Ja wszystkie ruchy czuje na pecherzu i to sie zgadza,bo ma tam nozki.
Niestety nie jest miednicowo bo wczoraj na usg widziałam główkę na dole I jak płeć chciała zobaczyć to na wysokości żołądka pokazała mi kolano stopę i pupę. Mimo że bokiem leży powinnam czuć jakieś kopniaki na górze. Jak pytałam gin dlaczego tylko dolem czuję to nic nie odpowiedziała.

reklama
Fanti ja przez pierwsza ciaze w ogole nie czulam kopniakow wysoko. Nie mialam okopanych zeber, wszystkie ruchy byly maksymalnie na wysokosci pepka. A cala ciaze Maly byl glowa w dol i w 34 tyg juz byl wstawiony w kanal. Wiec teoretycznie powinnam byla czuc kopniaki wysoko...
I Synus urodzil sie calkowicie zdrowy, ze zdrowymi nozkami:) takze glowa do gory Kochana:* nie zadreczaj sie:)

Cocosh jaka Ty jestes dzielna! Zdrowia dla Meza:) a jak tak czytam to stwierdzam, ze twoj maz naprawde ma w tobie ogromne wsparcie i razem dacie rade!

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Oczywiście o łożysku też nic nie wiem. pytałam wczoraj to usłyszałam że ona nie widzi nic niepokojącego.

Jakby lekarke cos zaniepokoilo mysle,ze by Ci o tym powuliedziala. Wiec nie przejmuj sie na zapas. Na pewno wszystko jest ok. A ja jutro jade do tego gina,ktory na ostatnim usg widzial corke :p. Ciekawe co jutro powie,czy wyrosly jajeczka haha

Z Olim miałam podejrzenie łożyska przodującego. Było to określone jako coś złego niebezpiecznego powodującego wiele zagrożeń i była wizja leżenia w szpitalu do rozwiązania. Ale ostatecznie okazało się że jest ok. Nie pamiętam żebym dołem czuła kopniaki co nie znaczy że ich nie było. Natomiast ciągle w żebra wbijał mi stopy. A teraz powyżej połowy brzucha zero odczuć,

reklama
Ja za to z blizniakami pod koniec czulam i tu i tu. Jeden lezal glowa w dol i wbijal mi sie w jedno zebro. Drugi lezal glowa do gory i kopal po pecherzu ;)

Do góry