reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti a moze on jest jednak miednicowo? Ja wszystkie ruchy czuje na pecherzu i to sie zgadza,bo ma tam nozki.
Niestety nie jest miednicowo bo wczoraj na usg widziałam główkę na dole I jak płeć chciała zobaczyć to na wysokości żołądka pokazała mi kolano stopę i pupę. Mimo że bokiem leży powinnam czuć jakieś kopniaki na górze. Jak pytałam gin dlaczego tylko dolem czuję to nic nie odpowiedziała.

reklama
Fanti ja przez pierwsza ciaze w ogole nie czulam kopniakow wysoko. Nie mialam okopanych zeber, wszystkie ruchy byly maksymalnie na wysokosci pepka. A cala ciaze Maly byl glowa w dol i w 34 tyg juz byl wstawiony w kanal. Wiec teoretycznie powinnam byla czuc kopniaki wysoko...
I Synus urodzil sie calkowicie zdrowy, ze zdrowymi nozkami:) takze glowa do gory Kochana:* nie zadreczaj sie:)

Cocosh jaka Ty jestes dzielna! Zdrowia dla Meza:) a jak tak czytam to stwierdzam, ze twoj maz naprawde ma w tobie ogromne wsparcie i razem dacie rade!

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Oczywiście o łożysku też nic nie wiem. pytałam wczoraj to usłyszałam że ona nie widzi nic niepokojącego.

Jakby lekarke cos zaniepokoilo mysle,ze by Ci o tym powuliedziala. Wiec nie przejmuj sie na zapas. Na pewno wszystko jest ok. A ja jutro jade do tego gina,ktory na ostatnim usg widzial corke :p. Ciekawe co jutro powie,czy wyrosly jajeczka haha

Z Olim miałam podejrzenie łożyska przodującego. Było to określone jako coś złego niebezpiecznego powodującego wiele zagrożeń i była wizja leżenia w szpitalu do rozwiązania. Ale ostatecznie okazało się że jest ok. Nie pamiętam żebym dołem czuła kopniaki co nie znaczy że ich nie było. Natomiast ciągle w żebra wbijał mi stopy. A teraz powyżej połowy brzucha zero odczuć,

reklama
Ja za to z blizniakami pod koniec czulam i tu i tu. Jeden lezal glowa w dol i wbijal mi sie w jedno zebro. Drugi lezal glowa do gory i kopal po pecherzu ;)

Do góry