dzastibasti
Fanka BB :)
hej Cały weekend się nie oddziaływałam, bo mieliśmy gości, w sumie to rodzinka przyjechała i była u moich rodziców, ale mieszkają w domu obok to my tez tam spędziliśmy weekend Ale ja już się nie nadaję na takie długie siedzenie. Cały weekend mnie zmęczył ;/ Wczoraj miałam już do Was pisać, ale zdążyłam nadrobić zaległości w czytaniu. Brat mojego męża ma w sobotę egzamin z matematyki i prosił o pomoc, więc od wczoraj siedzę i liczę zadania z rozpiską co z czego i w ogóle i mu posyłam, a w czwartek jadę do niego żeby jeszcze to czego nie zrozumiał wyjaśnić.
W końcu wybraliśmy wózek w sobotę pojedziemy zamówić, około tygodnia się czeka, więc niedługo już będzie Zdecydowaliśmy się na babyactive shell. Jak już będzie w domu to w wątku zakupowym podeślę zdjęcia Wczoraj miałam pozamawiać na allegro rzeczy brakujące, a jest ich mnóstwo, ale zajęłam się tymi zadaniami i odłożyłam to na później.
W końcu wybraliśmy wózek w sobotę pojedziemy zamówić, około tygodnia się czeka, więc niedługo już będzie Zdecydowaliśmy się na babyactive shell. Jak już będzie w domu to w wątku zakupowym podeślę zdjęcia Wczoraj miałam pozamawiać na allegro rzeczy brakujące, a jest ich mnóstwo, ale zajęłam się tymi zadaniami i odłożyłam to na później.