CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Ja ide od razu na rok przy 80%.
Ania*Be czop Ci wypadl ? jestes pewna ?
Ania*Be czop Ci wypadl ? jestes pewna ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Isia ja się zgadzam całkowicie. Mamy takie samo podejście z mężem. Ja mam jeszcze swoją kawalerkę i ją wynajmuję. Mogłam sprzedać i na spokojnie cały dom urządzić a nie ciułać co miesiąc i liczyć ciągle za co teraz trzeba zapłacić a co zmówić. Ale właśnie to mnie trzyma, że w razie czego jest zabezpieczenie dla nas czy dla dzieci. Jak się odkujemy trochę to też pewnie kupimy jakieś mieszkanie bo to najlepsza inwestycja. Kredyt sam się spłaca wynajmem a za n-lat mam kupę kasy i albo dalej wynajmuję albo sprzedam.Bursztynek, jak rząd będzie potrzebował pieniędzy to zlikwiduje trzeci i każdy inny filar :/ znajdą na to jakiś sposób
Dla mnie najlepszą inwestycją na przyszłość są mieszkania-można je wynająć a później w razie czego sprzedać...
Dziewczyny ktore maja niskie zarobki dowiedzcie sie u siebie w pracy czy nie lepiej isc na macierzysnki 100% a potem rodzicielskiej 60% bo wyrownoja do tysiaka z tego co wiem. Musze pogadac z moja kadrowa bo gdyby tak bylo to nie ide odrazu na 80% bo stracę.
Musze tez do Zus zadzownic i sie dowiedziec.
A mnie cjyba czop odszedl dzis i mam stresa hahah bo nic nie gotowe mam.