reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bursztynek, jak rząd będzie potrzebował pieniędzy to zlikwiduje trzeci i każdy inny filar :/ znajdą na to jakiś sposób :(
Dla mnie najlepszą inwestycją na przyszłość są mieszkania-można je wynająć a później w razie czego sprzedać...
Isia ja się zgadzam całkowicie. Mamy takie samo podejście z mężem. Ja mam jeszcze swoją kawalerkę i ją wynajmuję. Mogłam sprzedać i na spokojnie cały dom urządzić a nie ciułać co miesiąc i liczyć ciągle za co teraz trzeba zapłacić a co zmówić. Ale właśnie to mnie trzyma, że w razie czego jest zabezpieczenie dla nas czy dla dzieci. Jak się odkujemy trochę to też pewnie kupimy jakieś mieszkanie bo to najlepsza inwestycja. Kredyt sam się spłaca wynajmem a za n-lat mam kupę kasy i albo dalej wynajmuję albo sprzedam.

Isia musisz przystosować dla waszego samopoczucia :) wszystko na spokojnie :)
Fanti oooo masakra chyba bym zwróciła jej uwagę
Cocosh współczucia z zus-em ehh ten nasz rząd szkoda gadac :(
Ania jesteś pewną że to czop?!!!!!
Ja się wyspalam :) kuzynka jutro ma cesarke :) i mój sam idzie na pepkowe :( też bym poszła ale on się boi o nas :(
Kciuki za wszystkie wizytujace :)

Dziewczyny ktore maja niskie zarobki dowiedzcie sie u siebie w pracy czy nie lepiej isc na macierzysnki 100% a potem rodzicielskiej 60% bo wyrownoja do tysiaka z tego co wiem. Musze pogadac z moja kadrowa bo gdyby tak bylo to nie ide odrazu na 80% bo stracę.
Musze tez do Zus zadzownic i sie dowiedziec.

A mnie cjyba czop odszedl dzis i mam stresa hahah bo nic nie gotowe mam.

AniaBe już czop!!!!1????? Jesteś pewna? !!! Jak to wygląda?

Ania Be nie strasz z tym czopem, przecież do za wcześnie!

ja strasznie żałuję, że nie kupiliśmy mieszkania 5 lat temu, tylko M zainwestował w biznes, na którym jak się okazało pod koniec roku jestesmy startni min. 100 tys:( normalnie wyć mi się chce, dobrze, że mamy oddzielne firmy, bo tak to nie wiem z czego byśmy żyli...dlatego też nastrój u nas od kilku tygodni strasznie marny, trzeba z tego jakoś teraz wybrnąć.

No mam nadzieje ze to nie czop tylko dosc spora ilosc wydzieliny gęstej.
TYDZIEN 32/33
Na razie nic sie nie dzieje wiecej ale stresa mam ze to za wczesnie

Cocosh a ja sama nie wiem co lepsze. Niby powinnam myslec o zabezlieczeniu przyszlosci dzieci,ale nikt z nas nie wie co nas czeka. Moze nas jutro nie bedzie, moze bedzie wojna,moze cos w nas uderzy? My sprzedalismy oba male mieszkania,kupilismy jedno duze i zyjemy. Nie ciulamy na kredyt,nie ma klotni z tego powodu tym samym. Nie wyobrazam sobie tak zyc. Kiedys,jak bedzie nas stac na maly kredyt to sprzedamy mieszkanie i bedziemy sie budowac,ale to pewjie jeszcze daleka przyszlosc :)

reklama
Do góry