reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Tyle piszecie, że ciężko odnieść się do każdego wpisu :) nie wiem, które dziewczyny mówiły o koszuli italian fashion ale ja tez sie skusiłam razem ze szlafrokiem :p dzięki za porady co do listy "szpitalnej" :) poszukam czy nasz szpital cos takiego ma :)

Asienka wg mnie jest 29 tydzień a miałam wpisane w wyniku 2 prenatalnych że między 28 a 32 tygodniem mam się stawić. Dzwoniłam zaraz po nowym roku i pani jak zapytała kiedy była @ i jakie długości cykle to też potwierdziła moje wyliczenia tygodni. tylko gin tego nie chce przyjąć do wiadomości. A gin na prenatalnych wg usg też mniejszy wiek daje niż moja gin.
Dziś jak wychodziłam z kościoła koleżanka stwierdziła że strasznie gruba jestem. Ze ona jak mnie w święta widziała to myślała że znów mam na grudzień termin. Fakt że płaszcz sterczy bardzo ale mimo wszystko z Olim w 37 tygodniu na 2 dni przed urodzeniem miałam obwód brzucha 130cm a teraz już tydzień temu było 140, aż strach pomyśleć co będzie za 2 miesiące.

Ja mam obszerna zimową kurtkę, więc nie wiem czy widać czy nie, ale jak jestem gdziekolwiek to się rozpinam licząc na to że mnie ktoś dostrzeże ale ni huhu :p ale patrząc na inne dziewczyny z rodziny to wyglądam na najwiekszą, może ze względu na to że u mnie same szczypiory a ja zawsze większa byłam :p choziaz cały czas się łudzę, że przecież już dużo większa nie będę ... a co się ważę to +1kg :p

Manka wózek mi się podoba. coś podobnego wczoraj mi się na allegro rzuciło w oczy.
Bursztynek koleżanka to jakoś mało wyczucia miała. Ja to pyskata jestem więc pewnie coś bym jej powiedziała.
My się właśnie do tej szkoły wybieramy i robiłam młodemu pranie mózgu żeby nieco olał wreszcie tą panią.
Młoda gofra za Ciebie zjem na bank. obiecuję.

Fanti wielorybie :-D masakra z tym twoim obwodem. Twoj dzidzius ma tam normalnie basen w którym można pływać.
Ja mam znów straszne zaparcia i godzine w wc spedzilam. Napinalam się strasznie i teraz leżę bo się skurczyki pojawily. A kolezanka u której jestem jest w 38 tyg i lata kolo mnie i sprząta. Glupio mi

No dobra ja nigdy skurczy nie mialam bo zawsze mialam planowane cesarki...ale dzisiaj tak mnie w krzyżu nawala i promieniuje do brzucha ze az nie wyrabiam momentami...nie wiem czy to jakies skurcze czy sie przeforsowalam

Witajcie, ja wczoraj miałam kiepski wieczór, brzuch się mega napinał. Noc też kiepska, mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej.
Też mam koszulę z italian fashion i chyba jeszcze jedną dokupię.
Fanti mnie ostatnio też ze dwie osoby pytały czy poród już na dniach...

reklama
Fanti ja zmierze się później i dam znać ile mam w pasie. Ale też coś koło tego

Ja jakoś nie zwracam uwagę na twardnienie, skurcze czy ruchy dziecka. Może dlatego że mniej się skupiam na tej ciąży :/
Może już teraz jestem do dupy matką?????

Dziewczyny w tym tyg będę pewnie tylko pisała co się u mnie dzieje żebyście się nie martwily bo mam dwa zaliczenia i dwie prace do napisania :/
Mam nadzieję, że nie będziecie na mnie zle?

Muszę się uczyć a tak bardzo mi się nie chce :( w ogóle nie mam motywacji ani ochoty na to wszystko!!!!!

Zuzka już niby lepiej. Na sniadanie zjadła cztery gryzy bułki i pół pomidora. Bardzo go chciała i o dziwo zero wymiotów. Teraz chciała pomarańcz. Zjadła dwa kawałki i mówiła że jej zimno a w domu 24 stopnie... na termometrze 39,2... położyłam się z nią w jej pokoju i zasnela. Oczywiście nurofen dostała. Zobaczymy co będzie jak wstanie. Idę pogadać z M o remoncie ale pewnie znowu stanie na niczym :/ a potem muszę się uczyć!!!!! Bleeeeeee

Do góry