reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cien nie stresuj się i wypij meliske. Będzie dobrze. A mała musi kopać, to lepsze niż zamartwianie się, że nie kopie.

Dzień dobry.
Zaczynamy niedzielę z postanowieniem żadnych skurczy, żadnych jelitówek, żadnych dołujących nastrojów! A wtedy reszta pójdzie już dobrze.
Choć to nie proste ja takiego dnia wam życzę :)

Sama się nieco wkurzyłam bo pani na występ kazała przyjść na 12,30 a okazuje się że występ będzie o 13,30 czyli przez godz będzie dzieci na baczność trzymać, obowiązkowo kazała dzieciom przynieść kanapki a wiecie jak to dzieci- skoro pani mówi tak ma być. Oczywiście ja jak zwykle robię po swojemu i jedyne do czego się dostosuje to godz przybycia. Tam jest cały kiermasz różnych stowarzyszeń, licytacja ciast, sprzedaż gofrów, sałatek owocowych itd. Pachnie na całe gimnazjum. A dzieci mają kanapki wziąć.
Ok nie będę się nakręcać bo uduszę dziś kogoś. A dzień ma być miły :)

Bar Bra ja mialam te moje bolesne. I wlasnie od goru do dolu napina sie macica i stawia caly brzuch. Jak tylko dol sie napina to nie ma powodu do obaw. Tak mi to polozna tlynaczyla.

Witam się i Ja :) ja sobie dalej leze w łóżku i czuje zapach obiadu!!

Mi lekarz powiedział ze mala nie będzie az tak aktywna jak wcześniej bo ma mniej miejsca i ze to już nie będzie takie kopanie i bicie a bardziej takie nie wiem przesuwanie się wypinanie i takie czuje ;o
Nie umie tego opisać hahha tak jakby przylozyla mogę do brzucha a tam było ślisko i jej się ssunela :D to teraz takie ,ruchu'czuje

Fanti jak już idziesz i tam jest możliwość kupna proszę o gofra jak bedzie :D

Co do brzucha to mi się napina jak chodzę Ale lekarz powiedział żE tak się będzie robić byle skurczu nie było :D

Dzisiaj mama z bratem przyjeżdżają muszę szybko po obiedzie pomyc garki [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Co do ruchów to mój gin zalecił mi liczenie dwa razy dziennie, minimum 5 ruchów na pół godziny. Jeśli aktywność będzie mniejsza, to na ktg mam jechać.

reklama
Tylko to faktycznie ciezko sie wsluchac w te delikatne ruchy jak czlowiek nie lezy tylko czyms sie zajmuje. U mnue to w ogole tak super nie czuc,bo mam lozysko na przedniej scianie. A jaki macie stopien dojrzalosci lozyska? Ja mam na ta chwile 2.

Do góry