reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia szkoda Zuzki. Wiec dużo zdrowka dla niej i o byś sue nie zarazila. &&&
Lewusek mi pomaga większa dawka magnezu i ciepla kapiel, prysznic. Bez tego nie ma mowy bym zasnęła. No i jeszcze możesz sprobiwac rozchodzic.
Manka jak kupisz wozek to sie pochwal. Moj w koncu doszedł w 4 paxzkaxh od 2 kurierow. Mialy byc adapriry w tym a tym czasem zadzwoniłam i mówią, ze je trzeba kupic osobno.
Z tego co js pamietam to ruchow powinno byc 10 w przeciagu godziny, ale tej akrywnej.
Lilith Ty tez na 24.02? A okres kiedy miałaś?

Sarna wozek kupiony, dalam kilka fotek na watek zakupowy ale nie ma to jak na zywo widziec :) Miska wsadzilam do srodku i jezdzilam po mieszkaniu raz ja a raz moj :D Jak swoj kupowalas w Mothercare to na pewno widzialas ten co ja kupilam :) a jutro jedziemy jeszcze po fotelik i adaptery wlasnie bo pytalam sie i babka mowila, ze osobno sie kupuje je wiec jutro jeszcze wrzuce fotki z fotelikiem na stelzu i moze w dzienny swietle zrobie zdjecie calego to bedzie lepiej widac :)

Asieńka niedaleko mojej mieściny urodzil sie chlopiec bez przedramienia... może coś podglądniesz, jak rodzice i nie tylko zbierają pieniązki. U mnie w pracy, tzn. w szkole organizowana byla zumba dla niego i w calym powiecie w sklepach stoja puszki... organizowane są rozne akcje

http://lwowecki.info/pl/1652/58/c/1--dla-szymonka.html
http://lwowecki.info/pl/1920/drukuj-artykul.html
http://swieradowzdroj.pl/artykul/2421/zbierajmy-nakretki-dla-szymona
Dzięki Kate:) zapoznam się, może skontaktuję:)

Dobry wieczór

Fanti łóżeczko pokażę, jak złożymy tuż przed porodem, bo teraz jest niezlozone.

Isia zdrówka córki.

Arusiowa ja w końcu też coś kupiłam, dwie czapeczki dla Jajka takie po kąpieli i dwie na chlodniejsza wiosnę dla Hani.

W aptece Gemini też będę zamawiać, ale pewnie wezmę odbiór osobisty w aptece, bo jak zamówienie powyżej 150 zł to można w aptece.
A jutro jedziemy na zakupy do Auchan i kupię płyn do płukania ubranek i biorę się za pranie.

Asienkakk jak tylko będzie KRS to dawaj znać. Mój ślubny powiedział, że cała bliższa rodzinę i przyjaciół zaangazuje w 1% właśnie dla Was.
Chrobek, jakby co to KRS już podawałam, ale mam go już też w podpisie swoim nad suwaczkami:)
KRS:0000303590 Kołodziejski Natan 240-397
dziękujemy za każdą pomoc<3

Dzień dobry, u nas noc średnia :/ zasnelam z Zuzka ok 21, obudziłam się o 23... O 24 poleciałam do toalety... było bardziej miękko niż zwykle ale to nie biegunka. I straszna zgaga, masakra jakaś. Ale udało mi się zasnąć na szczęście bez Rennie :) jak ja nie lubię leków!!!!!
O 2 w nocy Zuzka mnie zawołała, i była ciepła jak diabli. Na moje oko ponad 39 stopni więc dałam jej nurofen w syropie. O 5 M mnie obudził bo zbierał się do kościoła, ale znowu zasnelam. O 6 30 obudziło mnie siusiu i jak wracałam z toalety to Zuzka mnie zawołała. Zasnelam z nią w momencie :) no i teraz ja wstalam a Zuzia śpi dalej i myślę jak tu po cichu wyjść żeby jej nie obudzić hihi
Ciekawe jak będzie czuła się rano. Wieczorem zjadła 4 biszkopty a za 20 min poszła do toalety...
Volka a czemu trzeba obserwować czy dziecko rusza się ciągle tak samo? Mój Bartek w Zakopcu w ogóle się nie ruszał. Nawet się trochę bałam ale stwierdziłem że nie ma krwi ani uplawow to nie panikuje
Ale wczoraj w domu masakra jakaś była w moim brzuchu, chyba jakaś imprezę sobie urządził hihi
I nigdy nie mam tak że czuję 10 ruchów na godzinę... a może po prostu nie zwracam na to uwagi ;)

Asienkakk dziękuję, wcześniej musiałam KRS nie zauważyć, a suwaczkow na telefonie nie widzę.

Bar jak Twoje skurcze???

U mnie się uspokoiło nie wiem co to dokładnie było ale było ciężko noc w połowie tylko przespana i nie wiem może to od żołądka nie znam się ważne że jest lepiej

Barbra ale to nie takie skurcze z jakimi trafiłaś do szpitala? Jak się powtórzą to weź sobie nospe... tzn ja bym jednorazowo wzięła...

reklama
Do góry