reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia szkoda Zuzki. Wiec dużo zdrowka dla niej i o byś sue nie zarazila. &&&
Lewusek mi pomaga większa dawka magnezu i ciepla kapiel, prysznic. Bez tego nie ma mowy bym zasnęła. No i jeszcze możesz sprobiwac rozchodzic.
Manka jak kupisz wozek to sie pochwal. Moj w koncu doszedł w 4 paxzkaxh od 2 kurierow. Mialy byc adapriry w tym a tym czasem zadzwoniłam i mówią, ze je trzeba kupic osobno.
Z tego co js pamietam to ruchow powinno byc 10 w przeciagu godziny, ale tej akrywnej.
Lilith Ty tez na 24.02? A okres kiedy miałaś?

Sarna wozek kupiony, dalam kilka fotek na watek zakupowy ale nie ma to jak na zywo widziec :) Miska wsadzilam do srodku i jezdzilam po mieszkaniu raz ja a raz moj :D Jak swoj kupowalas w Mothercare to na pewno widzialas ten co ja kupilam :) a jutro jedziemy jeszcze po fotelik i adaptery wlasnie bo pytalam sie i babka mowila, ze osobno sie kupuje je wiec jutro jeszcze wrzuce fotki z fotelikiem na stelzu i moze w dzienny swietle zrobie zdjecie calego to bedzie lepiej widac :)

Asieńka niedaleko mojej mieściny urodzil sie chlopiec bez przedramienia... może coś podglądniesz, jak rodzice i nie tylko zbierają pieniązki. U mnie w pracy, tzn. w szkole organizowana byla zumba dla niego i w calym powiecie w sklepach stoja puszki... organizowane są rozne akcje

http://lwowecki.info/pl/1652/58/c/1--dla-szymonka.html
http://lwowecki.info/pl/1920/drukuj-artykul.html
http://swieradowzdroj.pl/artykul/2421/zbierajmy-nakretki-dla-szymona
Dzięki Kate:) zapoznam się, może skontaktuję:)

Dobry wieczór

Fanti łóżeczko pokażę, jak złożymy tuż przed porodem, bo teraz jest niezlozone.

Isia zdrówka córki.

Arusiowa ja w końcu też coś kupiłam, dwie czapeczki dla Jajka takie po kąpieli i dwie na chlodniejsza wiosnę dla Hani.

W aptece Gemini też będę zamawiać, ale pewnie wezmę odbiór osobisty w aptece, bo jak zamówienie powyżej 150 zł to można w aptece.
A jutro jedziemy na zakupy do Auchan i kupię płyn do płukania ubranek i biorę się za pranie.

Asienkakk jak tylko będzie KRS to dawaj znać. Mój ślubny powiedział, że cała bliższa rodzinę i przyjaciół zaangazuje w 1% właśnie dla Was.
Chrobek, jakby co to KRS już podawałam, ale mam go już też w podpisie swoim nad suwaczkami:)
KRS:0000303590 Kołodziejski Natan 240-397
dziękujemy za każdą pomoc<3

Dzień dobry, u nas noc średnia :/ zasnelam z Zuzka ok 21, obudziłam się o 23... O 24 poleciałam do toalety... było bardziej miękko niż zwykle ale to nie biegunka. I straszna zgaga, masakra jakaś. Ale udało mi się zasnąć na szczęście bez Rennie :) jak ja nie lubię leków!!!!!
O 2 w nocy Zuzka mnie zawołała, i była ciepła jak diabli. Na moje oko ponad 39 stopni więc dałam jej nurofen w syropie. O 5 M mnie obudził bo zbierał się do kościoła, ale znowu zasnelam. O 6 30 obudziło mnie siusiu i jak wracałam z toalety to Zuzka mnie zawołała. Zasnelam z nią w momencie :) no i teraz ja wstalam a Zuzia śpi dalej i myślę jak tu po cichu wyjść żeby jej nie obudzić hihi
Ciekawe jak będzie czuła się rano. Wieczorem zjadła 4 biszkopty a za 20 min poszła do toalety...
Volka a czemu trzeba obserwować czy dziecko rusza się ciągle tak samo? Mój Bartek w Zakopcu w ogóle się nie ruszał. Nawet się trochę bałam ale stwierdziłem że nie ma krwi ani uplawow to nie panikuje
Ale wczoraj w domu masakra jakaś była w moim brzuchu, chyba jakaś imprezę sobie urządził hihi
I nigdy nie mam tak że czuję 10 ruchów na godzinę... a może po prostu nie zwracam na to uwagi ;)

Asienkakk dziękuję, wcześniej musiałam KRS nie zauważyć, a suwaczkow na telefonie nie widzę.

Bar jak Twoje skurcze???

U mnie się uspokoiło nie wiem co to dokładnie było ale było ciężko noc w połowie tylko przespana i nie wiem może to od żołądka nie znam się ważne że jest lepiej

Barbra ale to nie takie skurcze z jakimi trafiłaś do szpitala? Jak się powtórzą to weź sobie nospe... tzn ja bym jednorazowo wzięła...

reklama
Do góry